Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Любима раса от играта?

Castle
20
25%
Rampart
13
16%
Inferno
1
1%
Dungeon
5
6%
Necropolis
18
23%
Conflux
4
5%
Tower
10
13%
Stronghold
6
8%
Fortress
3
4%

Общо гласове: 80

Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления

Мнение от Zahariev »

Абсолютна и безрезервна подкрепа за Рампарт и Тауър! Рампарт - стрелци (във всички игри, които съм играл фаворизирам стрелците най-много), а Тауър - Магия, магия и още магия.Няколко наги, които да държат на бой и силни герои-магове!

А ние с момчетата имаме навика след тежка вечер и празни бутилки да седнем сутринта и да направим едно лежерно мулти на хироус.

Просто тройката беше религия. :P

The names of the future are stamping of impatience.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

мен пък всички ме кефят .. без блатните :bounce:
всичко рандом + пари за начало и каквото дойде :cyclopsani:
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Zahariev написа:Абсолютна и безрезервна подкрепа за Рампарт и Тауър! Рампарт - стрелци (във всички игри, които съм играл фаворизирам стрелците най-много), а Тауър - Магия, магия и още магия.Няколко наги, които да държат на бой и силни герои-магове!

А ние с момчетата имаме навика след тежка вечер и празни бутилки да седнем сутринта и да направим едно лежерно мулти на хироус.

Просто тройката беше религия. :P
Кесъл вс Рампарт. No chance in hell. :twisted:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Зависи от героите и стадия на играта .... но ако е в по-напреднал стадий, да, прав си за жалост.Рампарт слабеят по-късно , те както и блатните трябва да експандват по-рано. ;)

The names of the future are stamping of impatience.
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Ей сега направих една игра с блатните. На пети месец имам 50 дефенс, експерт армори, експерт резистанс с още 2 артефакта, които ми дигат резистънса с 25 % и всички компютри просто НЕ МИ ПРАВЯТ демидж. 100 юникорна се засилват и убиват...2 феникса. :lol:

Забравих да спомена, че играех с Тазар. :wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

[quote="camel"]Ей сега направих една игра с блатните. На пети месец имам 50 дефенс, експерт армори, експерт резистанс с още 2 артефакта, които ми дигат резистънса с 25 % и всички компютри просто НЕ МИ ПРАВЯТ демидж. 100 юникорна се засилват и убиват...2 феникса. :lol:

Забравих да спомена, че играех с Тазар. :wink:[/quot

Пети месец си е яко. :)

Camel, още миналата година те питах, кога и къде е бил този турнир, в който си участвал и е имало участници от цяла България? :?

Определено ме развеселихте в тоя форум. :) Ама на първо място слагам дискусията относно некромансърския скил на Адела:

1 - "Ми не знам откъде го взех тоя скил"
2 - "Е може да ти го е дало от амулета"
3 - "Не, бе, това е бъг"

Хихихи, уникално!:) :mrgreen:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Gormoth написа:На мен петицата ми харесва повече.
Аз от няколко месеца разцъквам Heroes 5, когато имам настроение. Дразни ме, че най-голямата карта е безумно малка. И че реално има смисъл да играеш само на кампаниите. И че няма рандом мап. Обаче Дънджъна кърти. Най-красивият замък изобщо в цялата игра, а и специалните абилитита са им едни от най-добрите. Сукубите на Инферно са болни. Другите раси май са ги поомазали доста.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Какъв е тоя спор за Адела и некромансери? не виждам проблем да имам некромансери с адела. напълно е възможно.

Иначе на турнир съм ходил в матрицата (там се проведе) преди доста време...наистина не знам дали е бил за хора от цялата страна (може и да е бил, нямам идея). Помня само, че некро и конфлукс бяха забранени, заедно и с Адела и още няколко герои.

хавелок - 7 конфлукса срещу теб на цар с инферно нА рандом мап можеш ли да биеш без двойна мнагия и без ърт меджик и таун портал, едитнати в героя ти>? :roll:

- Of course not!
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

camel написа:Какъв е тоя спор за Адела и некромансери? не виждам проблем да имам некромансери с адела. напълно е възможно.

Иначе на турнир съм ходил в матрицата (там се проведе) преди доста време...наистина не знам дали е бил за хора от цялата страна (може и да е бил, нямам идея). Помня само, че некро и конфлукс бяха забранени, заедно и с Адела и още няколко герои.

хавелок - 7 конфлукса срещу теб на цар с инферно нА рандом мап можеш ли да биеш без двойна мнагия и без ърт меджик и таун портал, едитнати в героя ти>? :roll:
Не казах спор, а дискусия. :) Малко по-назад, след скрийншотовете на развитата Адела.

Да, преди доста време имаше турнири в матрицата, но никога не е имало много хора, пък камо ли от цялата страна.

А относно въпроса ти - честно казано, напоследък нямам време за хироус. Друго е, че срещу компютри не играя, безсмислено е.
Двойна магия!?!? Ти на какво играеш, армагедън блейд?
А и има много условия за това, дали ще победиш 7 компютъра или не. Какъв е темплейта. Колко е голяма картата. Дали те ще са в отбор или ще е ффа. Ще играеш ли според турнирни правила, независимо че противниците ти няма да имат ограничения. Общо-взето, това е по-важното, отколкото дали си с инферно или друга раса.
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

както винаги никой не обръща някакво внимание на стронгхолд..винаги е оставала встрани тая раса.
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Equilibrium написа:както винаги никой не обръща някакво внимание на стронгхолд..винаги е оставала встрани тая раса.
Еми не е една от най-добрите. АКО трябва да го оценявам от 1 до 10 ще го класирам някъде 6- 6.5. :roll: Поне не се нарежда в моя топ 3 - конфлукс, некро, кесъл.

- Of course not!
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

Equilibrium написа:както винаги никой не обръща някакво внимание на стронгхолд..винаги е оставала встрани тая раса.
Имат предимство в много бърз пети левъл и зверски седми левъл, но толкоз. По-това си приличат с фортреса, но там поне има стрелци за началните битки, докато при стронгхолда се губи повече в хенд ту хенд. Естествено, пак има условности.... според скила на противниците, на кой колко му е вързало ... Факт е, че при сериозни игри и по-опитни противници, пък и ако има залог, никой няма да избере стронгхолд.
Най-скоростните убийци са конфлукс/забранен/, рампарт, кесъл и дънджън. Като последния при определени условия - да е в подземието и да си избираш героя.

П.П.
А, да, забравих да спомена, че ако играеш със стронгхолд срещу човек, най-вероятно изобщо няма да се порадваш на построен шести левъл!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Бърз циклоп? Как ще стане? За сметка на Бехемота? :shock: На стронгхолда ме кефи краг хаг и...огретата - 60 кръв...супер яки. :bounce:

- Of course not!
Havelock
В началото бе словото

Мнение от Havelock »

camel написа:Бърз циклоп? Как ще стане? За сметка на Бехемота? :shock: На стронгхолда ме кефи краг хаг и...огретата - 60 кръв...супер яки. :bounce:
Бях го редактирал преди да ме нападнеш. :) Докато си пишех послеписа и се усетих за левълите. Естествено, че имах предвид тъндърбърда!

Краг си е Краг ... най-добрия и е предпочитан с която и раса да играеш. Имам предвид, ако няма некро и флукс. Или пък ако не си с тауър, защото тогава истината е в Орин.
Изобщо, всички варвари са добри, особено ако играеш с кесъл! 8)
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

циклопите са маса прецакани, да. това е и слабостта на холда според мен, ама никога не съм бил особено добър.

инак конфлукс са скучни. прекалено масирана, измислена и ламерска раса. от-до. особено пък ако ти върже блес и изфляскаш с аеър и айс елементълите макс демиджа им.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”