Тогава да не афишира пред всички, че ги знае, м******* му !!! Само да дразни горките други хора! Ба*ти простаците начи!duffduff написа:Тва е конкуренция. Дори и да ги знае - не се очудвам, че не ги казва
предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
ra4e^f написа:Тогава да не афишира пред всички, че ги знае, м******* му !!! Само да дразни горките други хора! Ба*ти простаците начи!duffduff написа:Тва е конкуренция. Дори и да ги знае - не се очудвам, че не ги казва
Мила според мен поведението ти и тези псувни са меко казано просташки.Това,4е не знаем темите,а др ги знае си е ли4но наш проблем и като псуваме на ляво и на дясно и ги упекваме,4е не ни ги казват издава единствено завист...нищо няма да се оправи...това е живота,тва е борбата,конкуренцията,аз ли4но съм свикнал да живея сред несправедливост и това не ми прави впе4атление,дори напротив мотивира ме още пове4е-аз ще нау4а 23 по-добре от колкото той 15
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Vin Diesel тъпо е да твърдиш, че тези които твърдят, че ще кажат темите ако ги знаят са хитреци, защото аз наистина бих ги казала по простата причина, че аз не искам да вляза някоя префърцунена специалност с висок бал , а искам една обикновена българска филология или Начална педагогика за които ми трябва оценка 3.50- 4 00
Поспри се малко. Не коментирам цензурираните псувни на РачетоViN_DieSeL написа:Това,4е не знаем темите,а др ги знае си е ли4но наш проблем
Това, че някой знае темата е чисто и просто престъпление, извършено от него и от този, който е пуснал да тече информацията.
Справедливо ли е толкова хора да се мъчат, а някакви простаци да наизустят една тема и да са ОК? А? Ваш проблем било. Точно тези, които си учат, нямат проблеми. Проблемите идват от другаде.
Та наистина ли се знае темата?
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Точно за да има поне малко справедливост исках да ви кажаiliyan написа:Поспри се малко. Не коментирам цензурираните псувни на РачетоViN_DieSeL написа:Това,4е не знаем темите,а др ги знае си е ли4но наш проблем![]()
![]()
![]()
Това, че някой знае темата е чисто и просто престъпление, извършено от него и от този, който е пуснал да тече информацията.
Справедливо ли е толкова хора да се мъчат, а някакви простаци да наизустят една тема и да са ОК? А? Ваш проблем било. Точно тези, които си учат, нямат проблеми. Проблемите идват от другаде.
Та наистина ли се знае темата?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и на вас темите, като ги разбера.Но уви, и на мен не ми ги казаха.
Какво да направя?!Сега си мълча и си уча всичко наред.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
"не е луд този който яде баницата,а този ,който му я дава"...Баткоiliyan написа:Поспри се малко. Не коментирам цензурираните псувни на РачетоViN_DieSeL написа:Това,4е не знаем темите,а др ги знае си е ли4но наш проблем![]()
![]()
![]()
Та наистина ли се знае темата?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не виждам защо въобще се впрягате и ядосвате за такива глупости, в крайна сметка - кдето 15 теми, там и 20... всичко това са спекулации и правене на интересен, никой човек, който знае действително темите няма да го афишира публично, това първо. второ, и да ги знае, нормално е да не ги каже. и трето, това че ги знае, нищо не означава - чувала съм за хора, които за тестови изпит получават предварително теста и вместо да седнат да го научат наизуст, те го взимат на изпита, за да си препишат - от това по-голяма тъпотия, здраве му кажи. дори на някой да са му казали директно коя тема ще се падне (което според мен няма как да се знае точно), това не означава че този човек ще изкара по-висока оценка.
в крайна сметка всеки да си гледа себе си, да се бори за себе си и това е. никога не са ми пошушвали даже кои теми са по-вероятни от други, а не съм имала проблеми да изкарвам необходимите ми оценки. от опит ви казвам - тия приказки кой знае темите, кое е по-вероятно да се падне и кое по-малко, какви са прогнозите, очакванията, предсказанията, какъв е процента на двойките, колко човека преписват обикновено, какви са начините на преписване и всякакви подобни, са чиста загуба на ценно време и нерви, така че просто махнете с ръка, не слушайте ничий мъдри прогнози, четете си и стискайте палци да имате късмет...
Айде, и аз ще ви стискам палци, особено на 21 май, защото всички сте умнички деца и заслужавате да постигнете, каквото искате
!!!
в крайна сметка всеки да си гледа себе си, да се бори за себе си и това е. никога не са ми пошушвали даже кои теми са по-вероятни от други, а не съм имала проблеми да изкарвам необходимите ми оценки. от опит ви казвам - тия приказки кой знае темите, кое е по-вероятно да се падне и кое по-малко, какви са прогнозите, очакванията, предсказанията, какъв е процента на двойките, колко човека преписват обикновено, какви са начините на преписване и всякакви подобни, са чиста загуба на ценно време и нерви, така че просто махнете с ръка, не слушайте ничий мъдри прогнози, четете си и стискайте палци да имате късмет...
Айде, и аз ще ви стискам палци, особено на 21 май, защото всички сте умнички деца и заслужавате да постигнете, каквото искате
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Proksimona
- В началото бе словото