За SG - ми... бой са и са двама, което ми се струва достатъчно. Пък и минаваха за предтийн-любови на бая момиченца (и момченца - предвид сексуалната ориентация на поне единия от двамата

), което ми се струва категоричен критерий. То аз съм склонна да се съглася и на (самостоятелно) присъствие на Роби Уилямс в тая тема.
Но Ир е права, те си бяха различна категория - но както и момчета, и момичета слушаха Бекстрийт бойс, така намирам и присъствието на SG за окей тук.
Впрочем, сега видях, че си споменал и Бойзоун. Винаги съм ги харесвала (пак говорим за отделни песни), но никога не съм мислела за тях по този начин, не знам... Макар да пасват на всички критерии.
Те имат 3 песни (пак 3, хм!), които мнооооооого ме радват, а две от тях могат и да минат за любими дори:
If tomorrow never comes (винаги ми се насълзяват очите, когато я слушам - сигурно съм развила някаква алергия към нея)
No matter what (един от любимите ми текстове, а
Смоуки направиха много приятен кавър, който определено харесвам повече от оригинала).
Picture of you
* Ир, в момента я слушам - никак не е лоша, но със сегашния ми акъл ми е малко трудно да я харесам
истински. Просто ако и текстът да е много хубав (това им го признавам), ми идва малко в повече като цяло. Не си падам по мъжки виещи вокали (поради същата причина харесвам повече онзи кавър на Смоуки - не е кой знае колко различен, просто звучи малко по-... мъжки).