бате, аз имам проблясЪк, че няма да влезешshmorty написа:със моите оценки имали някав шанс да вляза например география на матурата ми по география е 3.58 в диплумата ми е 5.00 общата ми диплума е 4.57 има някви проблясаци да стане
Проблем с матурата
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
- Drava
- От дъжд на вятър
- Специалност: Начална и предучилищна педагогика
- Курс: втори
Re: Проблем с матурата
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не я слушай, тука злобката във форума е повсеместна.
По темата --> http://edunetbg.com/index.php?option=co ... itstart=45
По темата --> http://edunetbg.com/index.php?option=co ... itstart=45
- Drava
- От дъжд на вятър
- Специалност: Начална и предучилищна педагогика
не се сдържах простоsvetlio.varna написа:Не я слушай, тука злобката във форума е повсеместна.
По темата --> http://edunetbg.com/index.php?option=co ... itstart=45]http://edunetbg.com/index.php?option=co ... itstart=45
Бе... Той може и да влезе все пак, ама дано по-скоро да реши учи ли му се, не му ли се, какво и защо му се учи и т.н., щото ако е само заради единия статут на студент... 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
Каквооооооооо.... подя.....svetlio.varna написа:Ако питаш за примата на оценката от ДЗИ пред тази от редовния час: ЦЪК
"Това означава, че оценките от държавните зрелостни изпити ще имат предимство пред оценките от редовния курс, без значение дали са по-високи или по-ниски . Досега се вземаше по-високата от двете оценки..."
Е все пак съм облекчен от една страна, че поне така хората ще получават реални оценки, а не готови 6-ци от дипломата
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- Monkey D. Luffy
- Драскач
Не, за съжаление, мислех все още, че се взима по-голямата 
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Ти не беше ли 11-ти клас?
Те за догодина друго ще измислят, спокойно...
Те за догодина друго ще измислят, спокойно...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- Monkey D. Luffy
- Драскач
Дааа 11,
Да бе постоянно се мени, не знам вече на какво да се спра
Да бе постоянно се мени, не знам вече на какво да се спра
Последно промяна от Monkey D. Luffy на 05 Апр 2010, 18:51, променено общо 1 път.

иска да уча и то здравата само да ме приемат това е усрах се яката на матурите
- Monkey D. Luffy
- Драскач
..."Това означава, че оценките от държавните зрелостни изпити ще имат предимство пред оценките от редовния курс, без значение дали са по-високи или по-ниски . Досега се вземаше по-високата от двете оценки..."
Добре де като е така защо в сайта си остава не променено?
Примерно ТУК
Не пише Изпит+Матура, а Изпит или Матура+Оценка от дипломата за средно образование по Чужд език

Добре де като е така защо в сайта си остава не променено?
Примерно ТУК
Не пише Изпит+Матура, а Изпит или Матура+Оценка от дипломата за средно образование по Чужд език

- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
Която и да се взема от двете, не мисля, че трябва да ви е някакъв проблем.
Ммм, може доста да се поспори дали оценката от ДЗИ е по-обективна от тази в училище..все пак матурата (поне миналогодишната) беше много лесна и въобще не изпитваше знанията, които би трябвало да сме придобили през годините, а някакви общи елементарни неща.Monkey D. Luffy написа:"Това означава, че оценките от държавните зрелостни изпити ще имат предимство пред оценките от редовния курс, без значение дали са по-високи или по-ниски . Досега се вземаше по-високата от двете оценки..."
Е все пак съм облекчен от една страна, че поне така хората ще получават реални оценки, а не готови 6-ци от дипломата![]()
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Личи сиshmorty написа:имам мн силни оценки в диплумата ама мн яко се изданих
Иначе, пише се диплОма, по дяволите.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Monkey D. Luffy
- Драскач
Разбира се, елементарна е, но все пак е по-добре отколкото да получиш шестицата "по милост" - говоря за хората, които реално знанията не са им за толкова.deny_s написа:...Ммм, може доста да се поспори дали оценката от ДЗИ е по-обективна от тази в училище..все пак матурата (поне миналогодишната) беше много лесна и въобще не изпитваше знанията, които би трябвало да сме придобили през годините, а някакви общи елементарни неща.Monkey D. Luffy написа:"Това означава, че оценките от държавните зрелостни изпити ще имат предимство пред оценките от редовния курс, без значение дали са по-високи или по-ниски . Досега се вземаше по-високата от двете оценки..."
Е все пак съм облекчен от една страна, че поне така хората ще получават реални оценки, а не готови 6-ци от дипломата![]()
Да така е, но нещо не мога да разбра коя последно от двете ще се взима.deny_s написа:Която и да се взема от двете, не мисля, че трябва да ви е някакъв проблем.