Аз искам да се оплача, че зайкинята е станала адски дебела и тромава и клетката и е малка... А и вече не е толкова пъргава и трудно си играе.... дали и трябва диета?
НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
Аре стига с този тип.
Аз искам да се оплача, че зайкинята е станала адски дебела и тромава и клетката и е малка... А и вече не е толкова пъргава и трудно си играе.... дали и трябва диета?

Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ти се подиграваш, ама има няколко форумци/форумки, които биха получили оргазъм когато прочетат хипер-засуканото, научно-интелектуално, енигматично, пълно със сложни чуждици мнение на Ангел.dexteriti написа: Пъсъ на пъсъто...Ти си болен от трансцеденталната суперфорация на екстензорните рефлектори, която води до количествени изменения у лантаноидите на хипермотиватора и дава една частична монофтонгизация на низходящите дифтонги...Както е редно и (съответно) неизбежно, това ми разбиране еволюира: разбирам форума като ограничена в себе си нееднородна аморфна конвергенция на мисли и настроения, различни от тези, които потребителите му биха манифестирали, извън абстрактната му зона, неформулируеми правила и съответния медиум;
Лично P.S.: пак се абонирам за Кристо
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
ако хората знаеха кви размисли и страсти се вихрят тука, нямаше да гледат бай брадър
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
K.
Опитах.
Пуснах и иронично nerdy описание на форума, ей-така - for teh lulz.
И който си мисли, че един човек може да не се промени и на йота за 1 и 1/4 години, да си помисли пак.
Като искате нещата прости, ето:
Появих се тук. Поздравих Ви. Закачих се на дреболийка за забавление.
//FLAME ON::
(non shall be spared)
Kristo, нищо съществено от мнението ти не липсва в по-предишното мое такова в тази тема. Това което липсва са глупостите за "Титан" и заложнничеството. Само споменатото обезличаване има някаква стойност, но едва ли е във възможностите ти да я осъзнаеш.
Търговецът на кристал, Ваше Височество, препоръчвам да Си поизточите малко от имагинерно-синята кръв, та да Се поуспокоите малко и да намалите налягането върху някои области от това, което се предполага че имате в главата Си. Сериозно?! Минах, казах здрасти, пуснах лаф. Да го е'а и престъплението! Да съм си бил оставил вратичка... Ами какво направих с подписите на онези последни за Longbow мнения?! И, душице със златни коси, драми се виждат само там, където човек има потребност/желание да ги види. По този повод, май е време за промяна или на перспективата, или на очилата. Колкото до различните форумни образи - виж горе - твърдиш, че не съм се променил за толкова време?! Това би било жива обида, която, вярвам, не би искала да потвърдиш...
MERCES_LETIFER, от Уважение към мъж ти, само ще спомена че това са пълни глупости.
//FLAME OFF.
@dexteriti:
IDIFTL
@The_Viper:
Вълнението е напълно необосновано. Всичко межеше да приключи с няколко (или дори николко) "Здрасти"... Ама не - трябва да се правим на философи, моралисти и т.н.... Пф... Anywho, наздраве за нестандартните забавления!
@ALL:
СТИГА. Писна ми от "Ама ти каза...", "Ама тогава...", "Защо..." и прочее несъществени глупости. "Който живее в миналото няма бъдеще." Върнете се тук и сега.
П.П.: Един път да съм съглласен с Кristo - оставете тая тема.
П.П.П.: Добре де - за втори - има много съществено мнение тук.
Ангел
Опитах.
Пуснах и иронично nerdy описание на форума, ей-така - for teh lulz.
И който си мисли, че един човек може да не се промени и на йота за 1 и 1/4 години, да си помисли пак.
Като искате нещата прости, ето:
Появих се тук. Поздравих Ви. Закачих се на дреболийка за забавление.
//FLAME ON::
(non shall be spared)
Kristo, нищо съществено от мнението ти не липсва в по-предишното мое такова в тази тема. Това което липсва са глупостите за "Титан" и заложнничеството. Само споменатото обезличаване има някаква стойност, но едва ли е във възможностите ти да я осъзнаеш.
Търговецът на кристал, Ваше Височество, препоръчвам да Си поизточите малко от имагинерно-синята кръв, та да Се поуспокоите малко и да намалите налягането върху някои области от това, което се предполага че имате в главата Си. Сериозно?! Минах, казах здрасти, пуснах лаф. Да го е'а и престъплението! Да съм си бил оставил вратичка... Ами какво направих с подписите на онези последни за Longbow мнения?! И, душице със златни коси, драми се виждат само там, където човек има потребност/желание да ги види. По този повод, май е време за промяна или на перспективата, или на очилата. Колкото до различните форумни образи - виж горе - твърдиш, че не съм се променил за толкова време?! Това би било жива обида, която, вярвам, не би искала да потвърдиш...
MERCES_LETIFER, от Уважение към мъж ти, само ще спомена че това са пълни глупости.
//FLAME OFF.
@dexteriti:
IDIFTL
@The_Viper:
Вълнението е напълно необосновано. Всичко межеше да приключи с няколко (или дори николко) "Здрасти"... Ама не - трябва да се правим на философи, моралисти и т.н.... Пф... Anywho, наздраве за нестандартните забавления!
@ALL:
СТИГА. Писна ми от "Ама ти каза...", "Ама тогава...", "Защо..." и прочее несъществени глупости. "Който живее в миналото няма бъдеще." Върнете се тук и сега.
П.П.: Един път да съм съглласен с Кristo - оставете тая тема.
П.П.П.: Добре де - за втори - има много съществено мнение тук.
Ангел
Последно промяна от Ангел на 02 Апр 2010, 21:45, променено общо 2 пъти.
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
.....wtf?..... 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ta, сега на по-важната тема: някой ако има опит с животни, т.е. с зайци, да знае доколко порастват декоративните? Щото уж джуджета, ама то тва нещо яде ли яде. Клетката му е тясна вече, а не е минала и половин година, откак е при нас. Притеснен съм. Зайкинята си е жива и здрава, яде си нормално и редовно. Но бива ли да пораства толкова бързо?
Бих показал и снимки, но нямам нови, само такива от как е слабичка. Скоро ще има и ще пусна и в темата. Бтв у фейсбук има група "Зайчета", може да видите там какви сладури има...
Бих показал и снимки, но нямам нови, само такива от как е слабичка. Скоро ще има и ще пусна и в темата. Бтв у фейсбук има група "Зайчета", може да видите там какви сладури има...
- Ангел
- Летящите Пръсти
Ако му знаеш точната порода, виж тук.
Това са ми първо, второ и трето предположения.
Иначе, клетката му би трябвало да е с размери x=4l; y=3l; z=2l, където х е дължина/ширина, y e ширина/дължина, z е височина на ограденото пространство, а l е дължината на животината.
Ангел
Това са ми първо, второ и трето предположения.
Иначе, клетката му би трябвало да е с размери x=4l; y=3l; z=2l, където х е дължина/ширина, y e ширина/дължина, z е височина на ограденото пространство, а l е дължината на животината.
Ангел
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Running down a spiral
ФАРА!!!
- ники
- Легендарен флуудър
Ееее, не се отконявайте от готината тема. Тамън хванах сеир в реално време 
- Ангел
- Летящите Пръсти
ники написа:Ееее, не се отконявайте от готината тема. Тамън хванах сеир в реално време

ФАРА!!!
Running down a spiral
ФАРА!!!
Един човек ми се сърди, само защото си върших работата. Стана ми много криво. Уж каза, че всичко е ок, ама си личи, че се сърди. Дано му мине по-бързо, защото много мразя хората да ми се сърдят.
И другото: Хората не ми помагат да откажа цигарите, като ме лъжат!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
....кофти, а....
The names of the future are stamping of impatience.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Очевидно клетката не отговаря на тези условия. Като го взехме беше 1 шепа зайче, сега е 3-4 пъти по-голямо. Клетката определено му теснее..
Колкото до породата - няма как да я позная от раз. Освен да дойде ветеринар, ама къде ти... По-важното е дали по принцип порастват толкова, не толкова колко килца трябва да станат. А няма как да го тренираме, например да стане боен заек....
Мерси все пак, ако не друго, поне ше разглеждам зайчетата и ше правя планове за второ, трето и т.н.
- ники
- Легендарен флуудър
Абе, при 5лв за цигари, колкото и да те лъжат, пак ще ги спреш. Стискам палци де.Prudence написа:Един човек ми се сърди, само защото си върших работата. Стана ми много криво. Уж каза, че всичко е ок, ама си личи, че се сърди. Дано му мине по-бързо, защото много мразя хората да ми се сърдят.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Абе..не всички са 5лв... има и по 4лв, но и тва си е доста!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- ники
- Легендарен флуудър
Стига пък ти сега
Трябва да сме с нагасата, че не можем да си ги позволим.