предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
Johana Jotkova написа:Хайде не бъди чак толкова наивен,ViN_DieSeL!
compaq, а ти пък от къде знеш и сигурен ли си?А, да, и би ли споделил с нас, форумците тоооолкова дълго чаканите теми?
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
22 или 23 за СУ мисляmaimunka написа:Май няма да ги разберем темитеТе и 15 не са малко , но иначе колко са всичките общо? По конспект са 17, но в някои от тях се включват и по 3 обикновени теми.
Но друго си е да знаехме 15-те поне да не си губим времето да преговаряме/учим теми които така или иначе няма да се паднат
- ra4e^f
- Форумно зомби
Може би ще използвам по-остри думи на места, за което НЕ се извинявам, но вече ми писна от знаещи, убедени и 100% сигурни хора в темите, които ще дадат на 21 Май!
Разбирам, че има възможност да се научат, но в никакъв случай не е редно да спекулирате по този начин,а именно да казвате- "Аз знам темите!"..и до там! Ако знае и е толкова отворен/а нека каже на ЛС на някой. Адски тъпо и дразнещо е да се държат хора по този начин и да спекулират с и без това скъсените ни нерви. Не знам каква Ви е целта, мили 'знаещи темите', но не е тук мястото да си избивате комплексите и да се фукате, че знаете нещо, което няма как да докажете! Като ги знаете-знайте ги за себе си, като ги знаете и искате и други хора да ги знаят и да им помогнете- тогава кажете, ама айде стига, моля Ви се, с тия простотии- "аз знам, аз знам" и като Ви питаме от Вас няма ни вест, ни кост. Пък това, че Ви се хващаме може сигурно единствено да Ви радва сърцето, жалко за Вас, че постъпвате по този меко казано аморален начин с нас.
Ако някой се чувства лично засегнат - това ми беше целта!
Разбирам, че има възможност да се научат, но в никакъв случай не е редно да спекулирате по този начин,а именно да казвате- "Аз знам темите!"..и до там! Ако знае и е толкова отворен/а нека каже на ЛС на някой. Адски тъпо и дразнещо е да се държат хора по този начин и да спекулират с и без това скъсените ни нерви. Не знам каква Ви е целта, мили 'знаещи темите', но не е тук мястото да си избивате комплексите и да се фукате, че знаете нещо, което няма как да докажете! Като ги знаете-знайте ги за себе си, като ги знаете и искате и други хора да ги знаят и да им помогнете- тогава кажете, ама айде стига, моля Ви се, с тия простотии- "аз знам, аз знам" и като Ви питаме от Вас няма ни вест, ни кост. Пък това, че Ви се хващаме може сигурно единствено да Ви радва сърцето, жалко за Вас, че постъпвате по този меко казано аморален начин с нас.
Ако някой се чувства лично засегнат - това ми беше целта!
Аз не се нервирам , но например ако знаех темите щях да ги споделя. Не за друго , а защото знам колко е гадно някой около теб да знае темите и да не ти ги казва. Миналата година половината богаташчета от моя клас си платиха и им казаха теми , които ще се паднат в УНСС. Повярвайте ми бяха пълни двойкари , а не знам как изкараха оценки от 5,90 и си траеха и на никой не казваха. Аз бих постъпила другояче.
- ra4e^f
- Форумно зомби