НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци

Мнение от Mushmul »

Ще видим, ще видим :D
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Ангел »

Longbow написа:(Пред)последно, за Вас:
Longbow

...1...
Longbow написа:За последен път:
Longbow

...
End.
Неслучайно тези за подписани така.
Longbow вече го няма.
Това, което мога да предложа, е да се задоволите с това, което имам аз да споделя. :-)

@Mira:
Добра среща!

@Elizabeth Bathory:
Явно новите самоличности са на мода :lol:
Здравей, Ваня!

@Lord:
Rock on!

@Mushmul:
Здравей, Поли!
Уви, трябва да те разочаровам - решението ми да бъда тук няма нищо общо с форума. Има общо с Вас, които ценя. Харесва ми да преплитам нишката на живота си с Вашите, and this is as good of a place as any.

@Kristo:
В знак на добра воля, просто ще те приветствам с "добре заварил"!

Ангел
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Ангел написа: @Mushmul:
Здравей, Поли!
Уви, трябва да те разочаровам - решението ми да бъда тук няма нищо общо с форума. Има общо с Вас, които ценя. Харесва ми да преплитам нишката на живота си с Вашите, and this is as good of a place as any.
Няма как да ме разочароваш, само ме радваш. Иначе, аз винаги съм си мислела, че форумът всъщност са точно хората, така че казаното от мен си важи.
Добре дошъл и лека нощ от мен :D
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Форумът сме ние, така е.

Обаче, Ангеле, вярно е - ако реши, че не иска да те пусне, няма да го направи. От известно време насам се убеждавам, че това интернет местенце има свой живот и своя собствена воля. Като във филм на ужасите, но не чак толкова ужасен =)

Но е факт, че от хората е трудно да се откажеш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Ew.
Повръщам вътрешно.
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти

Мнение от Ангел »

:)
@Mushmul & MidwinterSun:
Благодаря!
Преди много време, една стара моя версия и една ^PrincessA^ имаха консенсус, че "форумът е фикция"... Както е редно и (съответно) неизбежно, това ми разбиране еволюира: разбирам форума като ограничена в себе си нееднородна аморфна конвергенция на мисли и настроения, различни от тези, които потребителите му биха манифестирали, извън абстрактната му зона, неформулируеми правила и съответния медиум; Хората не са такива тук, каквито са InRealLife. И форумът няма воля, няма предпочитания, няма емоции.
Не звучи особено привлекателно. И не е. Не съм тук, заради това, което е форумът. Тук съм, заради това, което Сте Вие(е, някои от Вас, поне).

@MERCES_LETIFER:
Искрено се надявам да се почувстваш по-добре скоро и поводът за дискомфорта ти да не е присъствието ми тук! :give_rose:

Ангел
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
Running down a spiral
ФАРА!!!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Що, да не би да ОЧАКВАШЕ всички тук да те посрещнат с отворени обятия, розови емотиконки и мили приветствия? :) :) :)
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти

Мнение от Ангел »

Съвсем не - би било нелепо. Опитвам се да избегна всякакво антагонизиране, към този момент. Иначе, би се получила ситуация, в която никой не печели, но много се губи. Предпочитам да не се случва така. В идеалния случай, ще си съпребиваваме тук мирно, добронамерено и взаимно облагодетелствайки се. :)

Ангел
Running down a spiral
ФАРА!!!
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Бях забравил, какво е човек да се мазни на толкова хора едновременно, заради "това което ВИЕ СТЕ". Ам, то не всеки Е, това за което го мислим. Да не кажа никой НЕ Е. Да не говорим и че, ако те СА, нямаше да има напускане на първо време. Един сложен парадокс от сорта на "Какво не достигаше преди, което достига сега, та да загърбя личните си възгледи, па да се върна?" - Вероятно никаква разлика няма. Просто е нарастнала личната нужда. Която едва ли е спрямо всички. Примерно спрямо Мен. Или спрямо хилядите кандидат-студенти. Или спрямо хората от факултета по география и геология. Или спрямо администрацията....

Мотивирайки действията си с другите хора, човек става техен заложник. Тяхна кукла. Тяхна проекция за пред "трети лица". И в крайна сметка се обезличава. Не са виновни хората, а човекът решил да им бъде душевна подлога, или както е модертно тука - "душевно кошче". Да видим колко боклук ще се натрупа преди да дойдат тези от Титан...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Ангеле, ангеле...Тури му един и не се занимавай :lol:
Кво сте се заобичали бе, чушляци :lol:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Кристо, :thumbright:
Понякога ми се иска да напиша едно дъъъъъълго и прочувствено слово, да благодаря на мама, татко и златната рибка и да помоля да ме баннат. Ей така - не защото повече не ми се пише, а за има поне един, "напуснал" с гръм, трясък и обяснения, и незавърнал се впоследствие форумец.

То бива сериали, бива, ама това форумното на нищо не прилича. Правите абсолютно детински истории, колкото и да се опитвате да ги маскирате зад някакви замазващи думички.

Ангеле, не ме разбирай погрешно. Знаеш, че нямам (нищо) против присъствието ти тук. И против черния ти дроб нямам нищо (както се наложи да обясня). Но тия форумни сбогувания, приветствия, молби, увещания и прочее драми и лиготии са ми чужди и непонятни.
Като ти е писнало - чантата, шапката, гащите и пътя. Никой никого не държи насила тук. Като си тръгваш, може да си оставиш вратичка за завръщане, ако решиш, че един ден може да поискаш пак да пишеш тук (т.е. не публикуваш съобщения, които имат за цел да изстискат ред сълзи, сополи и прочее секрети от потресената и съсипана от мъка аудитория). А ако публикуваш подобни чудесии - после имай... мъжеството да си удържиш на думата (щом си направил грешката да я заявиш така категорично).
И тия с различните форумни образи не ми минават, защото зад тях пак си ти (Жокера или който още си е тръгвал "публично"). А ако твърдиш, че не си, то явно или си ни лъгал преди, или ни лъжеш сега, създавайки различни образи, при условие, че доста от пишещите тук те познаваме лично. И в двата случая не е яко.

Пак казвам - нищо лично против теб. Но тия драми писват и чашата в един момент прелива. Със сигурност ще имате успех като сценаристи на латино/турски/американски сериали тип "дават ма, мамо, 50 години".
Последно промяна от Търговецът на кристал на 02 Апр 2010, 20:14, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

Търговецо, кво си се разписал, аре напускай :lol:

П.С. Що не се забавлявате, всяко зло за добро 8) :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Оф, Декс, нов си. Ако се задържиш малко, ще разбереш за какво говоря. :)

Колкото до напускането - има време, не бързай да ме гониш. Но някой ден ще настанат всенародни форумни веселия, спокойно. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

егаси драмите :shock: - нито знам кой е Ангел, нито знам че е напускал...хаха ама то така е най-добре, настрана от драмите е най-добре да се стой... ама пък е забавно и да се четат тези мнения звучат развълнувани!! :lol: :lol:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

dexteriti написа:Търговецо, кво си се разписал, аре напускай :lol:

П.С. Що не се забавлявате, всяко зло за добро 8) :)
Пъсъ на пъсъто...
Както е редно и (съответно) неизбежно, това ми разбиране еволюира: разбирам форума като ограничена в себе си нееднородна аморфна конвергенция на мисли и настроения, различни от тези, които потребителите му биха манифестирали, извън абстрактната му зона, неформулируеми правила и съответния медиум;
Ти си болен от трансцеденталната суперфорация на екстензорните рефлектори, която води до количествени изменения у лантаноидите на хипермотиватора и дава една частична монофтонгизация на низходящите дифтонги...
Заключено

Обратно към “Други”