Оу, да - и аз ти завиждам. За поне три от шестте сезона (не че другите бяха лоши, просто бяха някак по-... безлични, струва ми се).
Колкото до Грисъм - на мен ми беше много интересен, но така и не мръдна и йота от онова, което бе в началото. Не казвам, че трябва да се промени изцяло, но човек търпи
някакво развитие за 6 години (или колкото бяха там сезоните, че не помня). Гледала съм няколко серии от първи сезон, после гледах 4,5 и 6 - целите, ако не се лъжа. Точно когато беше историята със Сара. Е, не беше мръднал тоя човек - а след като изгуби и Сара, съвсем остана без шансове да го стори.
И пак - не твърдя, че не беше интересен поначало (напротив, беше ми любимият герой и тъкмо заради него загледах CSI на първо място); просто в момента, в който осъзнаеш колко застинал образ е всъщност,
спира да ти бъде интересен, защото няма с какво да те изненада, знаеш как ще реагира в 100% от случаите.
Така и не знам колко епизода са снимали и дали още върви тоя сериал. След епизода, в който Сара Сайдъл си отиде, просто спрях да го гледам (не, че ми беше кой знае колко голяма любимка - приличаше ми на Камерън от "Хаус", но тя беше искрата живот в тоя филм, струва ми се. Нещото, което движеше сюжета напред).