Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
сподели, душице
оф, ама ние тоя форум го обърнахме на махленски разговор Хората влизат информативно в него, ние си флудим на поразия ама то е така, като чакаме още резултатите...
моля модераторите да изтрият излишните теми
Аз обещавам, че вече няма да пиша излишни коментари
Точно!Влизат за инфо.,влизат да споделят нещо,защото ВСИЧКИ в момента сме на едно ниво и в едно и също положение,но май някои се помислиха за институция ,както каза една приятелка...,което е жалко
Последно промяна от Becksy на 01 Апр 2010, 00:27, променено общо 1 път.
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
Варненец написа:
Нали ти казвам- ела ми на гости и всичко ще си кажа
къде живееш в СФ?
Студентски
в кой блок? какво да ти донеса като идвам?
Е това на ЛС ще ти го кажа Можеш да донесеш себе си и добро настроение
Айде стига съм спамил, че съвсем ще ме намразите
ПС:Трябва да въведат опцията - offtopic
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
и аз се вързах на това за оценките...леле,как ми се разтуптя сърчицето...и го отварям (обаче беше свит прозереца) и гледам в първия момент една 2ка ...и си викам: "ами да,ето,знаех си" и после прочитам "кандидатстудентса сесия 2" или нещо от сорта и като го разпънах вече видях,че нямам оценка и все още не схванах какво става,върнах се във форума д асе оплаквам,ама си викам айде първо д авидя и другите какво са писали (понеже веднага прекъснах четенето след поста на боби,понеже като станаха 2ма с оценки изобщо не ти минава на ум,че може да е лъжа(а знаех датата бтв)) абе изобощо супер мн се вързах и ви признавам просто! такава добра лъжа отдавна не ми бяха казвали на 1ви април....
аз мисля,че професията и музикалните ти предпочитания не са обвързани по никакъв начин...а това каква музика слушаш няма (почти) нищо общо с характера ти,камо ли с професионалните ти качества (сигурно много хора няма да се съгласят с мен,но ще рискувам като го постна това,защото силно вярвам в него)
ехаааа касова бележка на стойност 300 лева
я кажете кой е бил на курса, та да сравняваме накрая резултатите и да видим има ли смисъл да ходим или не?
Аз пък гледам пресконференцията на президента
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!