Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от summer_f_ »

на редовния изпит чакам тема "Черно море" :lol:
Що се отнася до новините, от неделя не ги следя толкова много :oops:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
Elyon
В началото бе словото

Мнение от Elyon »

summer_f_ написа: Що се отнася до новините, от неделя не ги следя толкова много :oops:
+ 1 :ignat_02:
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

:D :D :D :D

Да... Само покрай изпитите гледайте новини и после си мислете, че знаете за какво става на въпрос. Аман. Почвам да се дразня. А това с "асвалта"... .com Ше пиша пак, чак май месец някъде.
F for fake.
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

easy написа::D:D:D:D

Да... Само покрай изпитите гледайте новини и после си мислете, че знаете за какво става на въпрос. Аман. Почвам да се дразня. А това с "асвалта"... .com Ше пиша пак, чак май месец някъде.
то от тея брадъри и турски сериали не остава време за новини :lol: :lol: :lol: :lol:
за асВалта добре, ама аз като написах в темата, че ЧАСЪТ на земята е 90 минути :shock:
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

summer_f_ написа:
easy написа::D:D:D:D

то от тея брадъри и турски сериали не остава време за новини :lol: :lol: :lol: :lol:
за асВалта добре, ама аз като написах в темата, че ЧАСЪТ на земята е 90 минути :shock:
Аз пък в своето есе писах героите ни от политиката с омазани имена. В смисъл писах за Дянко Симеонов, вместо за Симеон Дянков... Тази част от есето ми, както и частта за фолкгърлите ми е бетер анекдот :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

тея книжки с бисери кога излизат :lol: Очаквам да си видя писанията там :lol:
е, пак е постижение де :lol: :lol: :lol:
Оф... тея резултати докато излязат, ще се побъркам :shock:
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

summer_f_ написа:тея книжки с бисери кога излизат :lol: Очаквам да си видя писанията там :lol:
е, пак е постижение де :lol: :lol: :lol:
Оф... тея резултати докато излязат, ще се побъркам :shock:

Ами недей се побърква :)
Аз си мисля за чукане. С яйца де. :oops: :))))
Разсейва успешно 8)
Аватар
Pavleta
В началото бе словото

Мнение от Pavleta »

Здравейте :) Аз съм писала за дупките по улицата от името на една таксиметрова кола,която критикува управляващите заради тяхното нехайство,предлага да организира стачки с всички останали превозни средства,възмущава се от хората, които не изразяват своята позиция, разбира , че дупки има не само по улиците,но и в съдбите на хората, слушайки техните разкази, докато ги превозва...Това го разказва след като шофьорът я е паркирал в гаража след дългия и уморителен ден...После заспива и сънува желаната промяна-ремонтирани улици,но в съня и не се споменава за " ремонтирани" човешки съдби...на сутринта се събужда и осъзнава , че нищо не се е променило и я очаква поредният работен ден по улиците,осеяни с дупки..общо взето това е ...

Много ми хареса есето за патолога и дупките по човешкото тяло :)
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от vladiboy »

Четох, четох и реших и аз да драсна нещо... :)
Съмнявам се някой да се интересува какво съм писал за прословутите "дупки", затова ще наруша "практиката" на тази секция :clown:
По-скоро ми е интересно дали "easy" не е този от 292, който искаше да пише есето в рими :mrgreen:
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

___L` написа:Здравейте :) не съм писала в този форум, но реших да споделя и аз с вас какво "сътворих" на изпита :D
Есето ми е нещо като разказ.. Влязох в ролята на млада журналистка, която напът за работа, подскачайки на седалката в колата си заради лошо асвалтираните улици, научава че трябва да напише статия на тема "Дупки". Скептично настроена съм към тази работа и затова сядам в близкото кафе, за да подредя мислите в главата си. Там наблюдавам мъжа, който е седнал на съседната маса и решавам да го заговоря понеже не изглежда добре. От него разбирам, че сякаш е изпаданал в една голяма дупка. Изгубил е роднините си (станали случайни жертви на пътно убийство), отнели са му и новия дом, чийто кредит наскоро е изплатил (оказал се чужда собственост, но фигурира в обяви на фалшиви агенции), а сега той живее в мизерна квартирка, но се притеснява и за нея, защото няма постоянна работа. И на неговия живот противопоставих моя - на младата дама,която има мечтаната си професия (а се оплаква от възложената и статия), която има хора,които я обичат (но пак се оплаква от тях), която има голям и чист дом ( а се оплаква дори и от огледалото в дома си,зашото било малко). И общо взето иронизирах себе си, че съм недоволна от всичко, а имам това,което ми е нужно. Почнах да размишлявам в тази насока,че човек си мисли,че е изпаднал в дупка, но не се замисля,че може да е и по-зле. Накрая се прибрах у дома да напиша статията си, в която няма да се оплаквам от дупките по пътищата, а ще помоля хората да не си мислят, че като са в лошо положение не може да е и по-зле......
И сега ,като прочетох вашите неща, почнах да се филмирам ,че съм писала много повърхностно... Но в крайна сметка няма връщане назад :roll:
:cat:
Журналистика /редовно/ 1. курс
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Трябва да има шибан изпит по БЕЛ и устен изпит, тва да приемат само с писмен е егати гаврата, некви крокодили дето никой не сяда до тях в градския транспорт и пелтечат, и си изливат душевните терзания с писане трябва да се сортират, ти на устен изпит като не можеш да разговаряш с изпитващите, какъв журналист си тръгнал да ставаш, като ще се страхуваш да заговориш случаен човек.
Журналистика /редовно/ 1. курс
___L`
В началото бе словото

Мнение от ___L` »

човек само да натисне погрешното копче на клавиатурата и вие сте способни да го изядете целия........
Аватар
Cvetunka
В началото бе словото

Мнение от Cvetunka »

Здравейте;)

аз не смятам да обяснявам какво съм написала...каквото такова :bounce: факт е обаче, че с всеки изминал ден не го харесвам все повече :lol: :?
...както и да е!
Тук пиша, за да се запозная с по-голямата част от вас:)

Цвети
Ars longa, vita brevis
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Cvetunka написа:Здравейте;)

аз не смятам да обяснявам какво съм написала...каквото такова :bounce: факт е обаче, че с всеки изминал ден не го харесвам все повече :lol: :?
...както и да е!

Цвети
Драсте :lol:
Аватар
kekozza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kekozza »

Cvetunka написа:Здравейте;)

...както и да е!

Цвети

ALLOHA!
Важното е едни други хора да ти го харесат, не ти ;)
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”