Новото правителство

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

Какъв да бъде съставът на новото правителство?

Само от ГЕРБ
33
42%
ГЕРБ и Синята коалиция
9
12%
ГЕРБ и РЗС
0
Няма гласували
ГЕРБ, Синята коалиция и РЗС
3
4%
ГЕРБ и Атака
14
18%
ГЕРБ и БСП
3
4%
"кво ме..."
16
21%

Общо гласове: 78

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Новото правителство

Мнение от Дичоу »

pora_e_priqtel написа:
Та гласувалите за ГЕРБ дали не се чувстват малко попрее*ани? Дали вотът им не беше подменен?
Ако се случи, а не е просто поредното подмятане...ще се чувствам доооста попрееБан и ще чувствам гласа си за доооста подменен...
Това ако е антикризисна мярка...
Това ще парализира икономиката за година...поради простата причина, че ако искам да си купя кола,апартамент...да направя някоя високоструваща инвестиция...просто ще изчакам една година, когато ще е гарантирано с 2% по-евтина...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=505330
Още едно листенце се откъсна от ГЕРБера.Докато се чудеха как да обяснат на заетите в сферата на здравеопазването защо няма средства,привидно неадекватният министър се е оказал напълно ориентиран в тънкостите на системата.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

И си пое отговорността веднага...без условности, без хъкамъкане и т.н.
Нещо, което българите са виждали само в секцията за чуждестранни новини
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Така е. Въпросът сега е следващият, който ще заеме позицията да се справи по-успешно. Само че това не е много лесно, тъй като на ГЕРБ кадровата политика им е слабо място. Това го бях писал още преди изборите, а те за съжаление не се стремят да ме опровергаят много убедително. Както и да е, надяваме се да успеят да "изнамерят" подходящ специалист за поста.
Knights of the Cross
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Някой гледа ли дебатите в момента?

егаси пародията.
medicate, medicate
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Tommy написа:Така е. Въпросът сега е следващият, който ще заеме позицията да се справи по-успешно. Само че това не е много лесно, тъй като на ГЕРБ кадровата политика им е слабо място. Това го бях писал още преди изборите, а те за съжаление не се стремят да ме опровергаят много убедително. Както и да е, надяваме се да успеят да "изнамерят" подходящ специалист за поста.
Проблем е симптоматичното назначаване на основните предизборни спонсори на различни административни постове в държавата, та дори и министерски (издънката Желева). Това , което ГЕРБ още не са осъществили от предизборните си обещания в тази насока...е именно да прекрати тази порочна практика, която съществува при всички предишни правителства.
Определено лансира повече млади от БСП, но не е достатъчно.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Това, както и още доста неща не са осъществили. В различни насоки. Но да се надяваме, че няма да се изгаврят с 22% ДДС, прогресивен данък и т.н. други неща, напълно противоположни на предизборната им платформа.

Колкото до прокарването на спонсорите в системата, мисля, че ти си един от малкото изненадани, което е признак за наивност, като вземеш предвид ръководството на ГЕРБ, но пък показва също така, че там, по погрешка вероятно, все още са останали двама-трима честни човека, готови съвестно да се заемат с работата си, стига някога да се доредят на края на опашката от щедри радетели на демокрацията.
Knights of the Cross
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Евала, че си е пдал оставката, ама ГЕРБ още няма една година от мандата и вече половината министри се смениха.
kominternovec
От дъжд на вятър
Специалност: история
Курс: втори

Мнение от kominternovec »

Ще се сменят и още - който не слуша Борисов, Цветанов и Дянков, ще го махнат.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Видяхте ли каква кощрамба са изнамерили за министър на здравеопазването :shock: Бойко я похвали за нейната недиалогичност и труден характер :shock: :shock: :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Точното изказване е:
бат Бойко написа: Не съм имал колебания при избора на новия здравен министър. Това е първият и единствен човек, на когото съм предлагал пост. Тя има тежък характер, трудно комуникативна, на мен такъв човек ми трябва.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=509024
(Хората с по-слаба психика да не отварят линка, защото снимката на въпросната госпожа е плашеща.)

Една от многото прилики между бай Тодър и бат Бойко (освен че управлението им е гибелно за страната) е, че и двамата ръсят лафове на поразия! :lol:

И още една новина от деня, за която ГЕРБ си траят:

Близкият приятел на бат Бойко и шеф на "Лукойл"-България Вальо Златев ни дигна цените на горивата за 7635465437865 път. Ето:

http://news.ibox.bg/news/id_1140330726

На печелившите: Честито!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

От друга страна, мадамата би трябвало да не е медийна звезда като Цеци Багера или ББ, а да си върши работата. Това, че е от системата ми харесва. Да видим ;)
medicate, medicate
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Плащанията към болниците ще са неритмични, докато се съберат вересиите, трупани от държавата в продължение на 20 години.

мамата, мамата, да ти...

Все пак всяко нещо си има и смешна страна - четете и се възхищавайте на министершата! - http://www.vsekiden.com/?p=67735

Репортерите не се навиха да прекратят събеседването. Но първият въпрос – има ли конкретна визия за ученическото здравеопазване, срещна неочакван и неподозиран артистизъм. За здравето на учениците ще се грижат приказка и песничка. Отговорът гласеше: “Първата ми международна награда беше именно проект “Да израстем със здрави кости”. Затова получих 20 000 евро и ги похарчих, за да напише Недялко Йорданов една приказка, Развигор Попов – една песен, за да изпеят Мими Иванова и Богдан Томов песента с групата “Пим-пам” на запис. Ние имаме този запис. Да изпеят тази млечна песничка. За да направим един концерт в НДК… Така че аз лично работя много отдавна по този въпрос. Приказките са на разположение, песента – също. Раздадохме я в детски градини в София заедно с нотите, за да я разучават и пеят децата”.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

http://www.glasove.com/article-7955.php

Прочетете какво каза Анна-Мария Борисова на пловдивските журналисти и преценете сами какви ще бъдат щетите за българското здравеопазване ако тази жена стане министър:

- Вярно ли сте се отказали от новия пост?
- Само ще се усмихвам...

- Кажете, вие готова ли сте да поемете този пост?
- Усмихвам се. Снимахте ли ми усмивката?

- Смятате ли, че е трудна работата, която трябва да върши един министър на здравеопазването по принцип?
- Само се усмихвам...

- Нямате ли мнение по този въпрос?
- Не съм красива, но съм симпатична и очарователна за годините си и се усмихвам. Много сте хубави.

- Последните данни за остеопорозата да ни обобщите и доколко е сериозна ситуацията в България с този проблем...
- Само се усмихвам...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

Харесва ми как разсъждава. Кадърна е. Само с какъв финес отклонява евтините нападки на журналистите.

Все пак анкетата показва, че мнозинството е искало ГЕРБ. Е, ето ви ГЕРБ. :cheers:
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Публикувай отговор

Обратно към “България”