Бас държа, че си девойката от 292, дето взе три допълнителни листа xD Не, шегувам се. Хубаво звучи, стискам ти палци (:Mahtob написа:Поздравления за разказите, определено привличат и задържат интереса.Аз не съм особено доволна от моето представяне. Имаше един момент, в който просто изключих... Не бях притеснена (то след толкова чакане искаш единствено да започне и да свърши най-вече), владеех положението и себе си (уж), но изведнъж започнах да действам сякаш насън... Дано сънят да излезне по-хубав от действителността.
Писах с теза рефрен. Иначе дупки - пътища; бюджет; дупките в сърцето, които оставят след себе си хората, които по един или друг начин напускат живота ни, случаите, когато тези дупки имат определението "доживотни", защото не са по силите и на най-талантливия майстор; дупката, която представлява рухването на човешката психика (депресията), дупките в тялото и от там "целият надупкан от куршуми" - тук малко "Наглите", които оставят празно място в семействата - относно отвличанията, "Лапачите", които източват държавата; дупките, които не е нужно да коригираме, защото все от някъде нашата същност трябва да "диша" - пример за "полезна" дупка дадох палтото на Серафим, което е цялото в кръпки, криещи многото дупки, които обаче не са следствие на егоизъм, нито пък немотия (защото той все препечелваше по някоя пара), а символ на голямата му щедрост... тук и контраста - дупката отвън се равнява на пълнотата отвътре; дупките - пиърсинги - опитите за различие на младото поколение, които отиват до безкрай, които се ширят без никакви граници; дупките в образованието - пропастта между учители и ученици и празното пространство в главите на възпитаниците, които не знаят и не искат да знаят, какво трябва да има в него - включих големия интерес към турските драми, но не и към тези, които се случват зад вратата на съседа дори (апатията); дупките в историята - факти, които остават под въпрос, факти, за които всяка страна на проблема има различна версия и дупката, която остава между България и Европа (и която леко обезсмисля 2007ма година) още по време на робството, заради изолираността на страната ни от всичко случващо се извън пределите на Османската империя...
Не е нищо особено, но гледам да не се настройвам негативно.
Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2010
Everyone is king when there's no one left to pawn
- easy
- От дъжд на вятър
И освен, че си изброявала дупки, какво точно си казала?kinda like you crazy написа:Бас държа, че си девойката от 292, дето взе три допълнителни листа xD Не, шегувам се. Хубаво звучи, стискам ти палци (:Mahtob написа:[. . ]
F for fake.
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
Боби, аз също харесвам медицината (особено билколечението),НО само като хоби. 
Препоръчвам ти да прочетеш тази книга ----> http://www.book.store.bg/p27449/istoria ... onyli.html Мисля,че ще ти допадне!Не е много свързана с медицината,но е ненормално интересна и съдейки по есето ти,може и да ти стане любима.

Препоръчвам ти да прочетеш тази книга ----> http://www.book.store.bg/p27449/istoria ... onyli.html Мисля,че ще ти допадне!Не е много свързана с медицината,но е ненормално интересна и съдейки по есето ти,може и да ти стане любима.
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
Мерси, ще я видя... А ти от къде ми знаеш името? Познаваме ли се?
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
-
Becksy
- От дъжд на вятър
Запомнила съм те от групата във фейсбук.Боби Иванов.Стори ми се оригинален-снимки,стил,сега и мислене.
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
Офф : Интересно, благодаря..
) 
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
-
Becksy
- От дъжд на вятър
summer_f_ и Energie май ги видях на входа преди изпита.Сега ме е яд ,че не им се обадих.

Хубав въпрос. Разсъждавах над всяка по отделно. Определено не съвсем изчерпателно, за да мога да засегна повече значения на "дупка", за които има какво да се каже, но и да не се получи - Дупка 1, Дупка 2, Дупка 3. Това ми беше горе-долу черновата, надявам се, че беловата не изглежда като изброяване.easy написа: И освен, че си изброявала дупки, какво точно си казала?
" Тя беше ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапяше... "
Значи са, само за мене си знамkekozza написа:кажи и за мен какво ще пише като ги виждаш тия работиElyon написа:еее аз от ся си знам какво ще пише
Останалите, предполагам, сами знаете за себе си какво да очаквате
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
Какво ще пише... ще видим. Всеки си има някаква малка надежда,че това което е написал/а ще се хареса на проверяващите
Но каквото и да става, "и да паднем, и да бием пак ще се напием"
Но каквото и да става, "и да паднем, и да бием пак ще се напием"
"Don't go," he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
The Lovely Bones
The Lovely Bones
-
sunsetofdreams
- В началото бе словото
Здравейте и от мен!!
Да се включа и аз най-сетне по темата. Аз съм една крайно разочарована от системата на УНСС студентка (добре, че останах само един семестър) и преориентирала се към други свои интереси отново кандидат-студентка.
Следя темата от доста време, но чак сега, след като мина изпитът, реших де се включа активно. Темата за Дупките на мен лично не ми се стори крайно лоша и след едно стабилно излагане на лошите метеорологични условия, към 15 започнах да пиша с много идеи в главата. Започнах с класификация на род "Дупки" и след това се опитах да премина по линията на живота на човек и всички дупки, с които се сблъсква - например, в образованието, в здравеопазването, в ценностите и възпитанието, в душата му...Стори ми се добре в началото, но разконцентрирана ли бях, не знам, времето не ми стигна да обхвана всичките си идеи. Опитах се да завърша обнадеждаващо, като творението ми се побра в почти четири страници с моя супер дребен шрифт и почти никакво пространстро между редовете (за което съм убедена ще отнеса косвено мрънкането на проверяващите и заради такива кото мен ще проверяван сто време, но нямах време да се старая:))
Четейки ваtите постове, има наистина доста оригинални неща, дали ви е споходило вдъхновието в точното време или такова ви е мисленето по принцип, не зная, но ви поздравявам, и за смелостта също така.
Лично за себе си не очаквам повече от тройка, надеждата ми обаче е, че до средата на другата седмица така чаканите и коментирани оценки ще се появят в персоналната ни информация.

Да се включа и аз най-сетне по темата. Аз съм една крайно разочарована от системата на УНСС студентка (добре, че останах само един семестър) и преориентирала се към други свои интереси отново кандидат-студентка.
Следя темата от доста време, но чак сега, след като мина изпитът, реших де се включа активно. Темата за Дупките на мен лично не ми се стори крайно лоша и след едно стабилно излагане на лошите метеорологични условия, към 15 започнах да пиша с много идеи в главата. Започнах с класификация на род "Дупки" и след това се опитах да премина по линията на живота на човек и всички дупки, с които се сблъсква - например, в образованието, в здравеопазването, в ценностите и възпитанието, в душата му...Стори ми се добре в началото, но разконцентрирана ли бях, не знам, времето не ми стигна да обхвана всичките си идеи. Опитах се да завърша обнадеждаващо, като творението ми се побра в почти четири страници с моя супер дребен шрифт и почти никакво пространстро между редовете (за което съм убедена ще отнеса косвено мрънкането на проверяващите и заради такива кото мен ще проверяван сто време, но нямах време да се старая:))
Четейки ваtите постове, има наистина доста оригинални неща, дали ви е споходило вдъхновието в точното време или такова ви е мисленето по принцип, не зная, но ви поздравявам, и за смелостта също така.
Лично за себе си не очаквам повече от тройка, надеждата ми обаче е, че до средата на другата седмица така чаканите и коментирани оценки ще се появят в персоналната ни информация.
- easy
- От дъжд на вятър
"Аз писах за дупките по пътищата, за дупките в бюджета, за дупките в образованието, за дупките в културата, за дупките в сиренето, за дупките в хляба (голяма мафия), за дупките в демокрацията, за дупките на север от коленете, за дупките на дупките в дупките на дупките, за дупките, въобще, така по - общо, в живота. За дупките във Вселената, за дупката (черната) в ЦЕРН-а, за дупките по принцип, и за дупките конкретно. Писах за дупките, които са отляво и отдясно, не ми стигна времето за другите посоки. Писах за дупките като метафора за липса на нещо, която липса обаче е конструктивна. В смисъл, че е хубаво, че я има (липсата*). Писах и за още петнайсетина други дупки. Абе, можеше и за още дупки да пиша, но една голяма дупка между ушите не ми позволи. Нищо. Надявам се на 3, най - много, защото отначало си го харесах много, ама после като излязох от залата (аулата) и си викам... Абе, можеше и по - добре да бъде. Нещо не ми се получи метафората."
Баси змията!
Баси змията!
F for fake.
- kekozza
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хахаха... НАЙС!!!easy написа:"Аз писах за дупките по пътищата, за дупките в бюджета, за дупките в образованието, за дупките в културата, за дупките в сиренето, за дупките в хляба (голяма мафия), за дупките в демокрацията, за дупките на север от коленете, за дупките на дупките в дупките на дупките, за дупките, въобще, така по - общо, в живота. За дупките във Вселената, за дупката (черната) в ЦЕРН-а, за дупките по принцип, и за дупките конкретно. Писах за дупките, които са отляво и отдясно, не ми стигна времето за другите посоки. Писах за дупките като метафора за липса на нещо, която липса обаче е конструктивна. В смисъл, че е хубаво, че я има (липсата*). Писах и за още петнайсетина други дупки. Абе, можеше и за още дупки да пиша, но една голяма дупка между ушите не ми позволи. Нищо. Надявам се на 3, най - много, защото отначало си го харесах много, ама после като излязох от залата (аулата) и си викам... Абе, можеше и по - добре да бъде. Нещо не ми се получи метафората."
Баси змията!
Мислех, че само аз съм писал за ЦЕРН
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
-
Becksy
- От дъжд на вятър
easy написа:"Аз писах за дупките по пътищата, за дупките в бюджета, за дупките в образованието, за дупките в културата, за дупките в сиренето, за дупките в хляба (голяма мафия), за дупките в демокрацията, за дупките на север от коленете, за дупките на дупките в дупките на дупките, за дупките, въобще, така по - общо, в живота. За дупките във Вселената, за дупката (черната) в ЦЕРН-а, за дупките по принцип, и за дупките конкретно. Писах за дупките, които са отляво и отдясно, не ми стигна времето за другите посоки. Писах за дупките като метафора за липса на нещо, която липса обаче е конструктивна. В смисъл, че е хубаво, че я има (липсата*). Писах и за още петнайсетина други дупки. Абе, можеше и за още дупки да пиша, но една голяма дупка между ушите не ми позволи. Нищо. Надявам се на 3, най - много, защото отначало си го харесах много, ама после като излязох от залата (аулата) и си викам... Абе, можеше и по - добре да бъде. Нещо не ми се получи метафората."
Баси змията!
-
mravke
- В началото бе словото
^^^
хахаха точно така
Като четях определено сред вас има доста талантливи (и други не толкова естествено,но това е добре, естествения отбор е хубаво нещо ): )
Между другото и аз точно това си мислех - глупаво да се изреждат всички възможни дупки,за които се сетим. По-скоро идеята е каквото най-много асоциираш с 'дупка',за него да пишеш, но да се аргументираш и да е интересно... Аз лично така направих, не вижах нужда да напиша всяка простотия,която ми хрумва като чуя 'дупка' (а ми хрумваха доста
)
хахаха точно така
Като четях определено сред вас има доста талантливи (и други не толкова естествено,но това е добре, естествения отбор е хубаво нещо ): )
Между другото и аз точно това си мислех - глупаво да се изреждат всички възможни дупки,за които се сетим. По-скоро идеята е каквото най-много асоциираш с 'дупка',за него да пишеш, но да се аргументираш и да е интересно... Аз лично така направих, не вижах нужда да напиша всяка простотия,която ми хрумва като чуя 'дупка' (а ми хрумваха доста