Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Re: Журналисти 2010

Мнение от steli »

:lol: :lol: Хаха, развесели ме - може и швейцараско да е! :lol: :lol:
Аз също, като цяло, съм доволна от разсъжденията си, но трябваше да обхвана още теми, за което съжалявам. :cry:
Между другото, макар да знаех, че резултатите още ги няма, си влязох в персоналната информация. Страх ме е обаче, че един ден, когато я отворя, там ще бъде резултатът от изпита. :(
You can never go too far...
Аватар
Мимоза
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Мимоза »

Аз също бях в 292. Бяхме 100 души,сядах на третия ред към средата... Запознах се с една много приятна мацка- Ралица и седнахме двете... Но тук не я виждам :roll: Иначе темата на мен лично много ми хареса... Аз бях сигурна, че ще се падне "Дупки" , но не се бях подготвяла особенно много... И сега имам пропоски, но ще видим... Мисля че всичко си е повече късмет... :) И все пак тук прочетох много интересни идеи,като две от тях,сега не помня точно кои ги беше писал,направо ме удивиха,барво на всички...Така или иначе на ВСИЧКИ УСПЕХ :) :cheers: :flower:
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

steli написа::lol: :lol: Хаха, развесели ме - може и швейцараско да е! :lol: :lol:
Аз също, като цяло, съм доволна от разсъжденията си, но трябваше да обхвана още теми, за което съжалявам. :cry:
Между другото, макар да знаех, че резултатите още ги няма, си влязох в персоналната информация. Страх ме е обаче, че един ден, когато я отворя, там ще бъде резултатът от изпита. :(
А ти какво очакваш да има :mrgreen: :shock: Може би столевка :mrgreen: :bigsmurf:
Стига сте се филмирали бъдещи колеги- вие, ако така се притеснявате сега... Какви журналисти ще стане от вас :salute:
Миналата година имаше една мацка, дето 4 дена не смееше да влезе в ПИ да си провери оценката( а те вече бяха излезли).... Било я страх, че нарая май роднини или приятели я видяли, а не тя.....
По-страшно ще ви е юли\август, когато ще тръпнете дали сте приети или не... Ако не сте дали да депозирате 2 класиране, или да отидете в друга специалност.. И т.н, и т.н....
Още какво в предстои + матури- жална ви майка :mrgreen:

summer_f_- Ти сериозно ли искаш криминалист да ставаш :shock:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

Варненец написа:
steli написа::lol: :lol: Хаха, развесели ме - може и швейцараско да е! :lol: :lol:
А ти какво очакваш да има :mrgreen: :shock: Може би столевка :mrgreen: :bigsmurf:
Стига сте се филмирали бъдещи колеги- вие, ако така се притеснявате сега... Какви журналисти ще стане от вас :salute:
Миналата година имаше една мацка, дето 4 дена не смееше да влезе в ПИ да си провери оценката( а те вече бяха излезли).... Било я страх, че нарая май роднини или приятели я видяли, а не тя.....
По-страшно ще ви е юли\август, когато ще тръпнете дали сте приети или не... Ако не сте дали да депозирате 2 класиране, или да отидете в друга специалност.. И т.н, и т.н....

Тихо, не напомняй за това :) :) :) :)
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
Mahtob
В началото бе словото

Мнение от Mahtob »

Поздравления за разказите, определено привличат и задържат интереса. :D Аз не съм особено доволна от моето представяне. Имаше един момент, в който просто изключих... Не бях притеснена (то след толкова чакане искаш единствено да започне и да свърши най-вече), владеех положението и себе си (уж), но изведнъж започнах да действам сякаш насън... Дано сънят да излезне по-хубав от действителността. :P

Писах с теза рефрен. Иначе дупки - пътища; бюджет; дупките в сърцето, които оставят след себе си хората, които по един или друг начин напускат живота ни, случаите, когато тези дупки имат определението "доживотни", защото не са по силите и на най-талантливия майстор; дупката, която представлява рухването на човешката психика (депресията), дупките в тялото и от там "целият надупкан от куршуми" - тук малко "Наглите", които оставят празно място в семействата - относно отвличанията, "Лапачите", които източват държавата; дупките, които не е нужно да коригираме, защото все от някъде нашата същност трябва да "диша" - пример за "полезна" дупка дадох палтото на Серафим, което е цялото в кръпки, криещи многото дупки, които обаче не са следствие на егоизъм, нито пък немотия (защото той все припечелваше по някоя пара), а символ на голямата му щедрост... тук и контраста - дупката отвън се равнява на пълнотата отвътре; дупките - пиърсинги - опитите за различие на младото поколение, които отиват до безкрай, които се ширят без никакви граници; дупките в образованието - пропастта между учители и ученици и празното пространство в главите на възпитаниците, които не знаят и не искат да знаят, какво трябва да има в него - включих големия интерес към турските драми, но не и към тези, които се случват зад вратата на съседа дори (апатията); дупките в историята - факти, които остават под въпрос, факти, за които всяка страна на проблема има различна версия и дупката, която остава между България и Европа (и която леко обезсмисля 2007ма година) още по време на робството, заради изолираността на страната ни от всичко случващо се извън пределите на Османската империя...

Не е нищо особено, но гледам да не се настройвам негативно. :D
Последно промяна от Mahtob на 01 Апр 2010, 02:45, променено общо 1 път.
" Тя беше ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапяше... "
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Real_Boy написа:
Варненец написа:

Тихо, не напомняй за това :) :) :) :)
То няма смисъл дори да напомням, те сами ще напомнят за себе си след месец и малко :lol:
Малко повече кураж покажете и не се стресирайте толкова де....
Имах познати, които през час поглеждаха ПИ, аз толкова рядко гледах, че ако не ме познаваха моите приятели щяха да си мислят, че не ми пука изобщо.....
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

Луд! хаха и аз няма да проверявам, докато вие не напишете тук, че са ги пуснали... Колкото имам - толкова...
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Mahtob написа:Поздравления за разказите, определено привличат и задържат интереса. :D Аз не съм особено доволна от моето представяне. Имаше един момент, в който просто изключих... Не бях притеснена (то след толкова чакане искаш единствено да започне и да свърши най-вече), владеех положението и себе си (уж), но изведнъж започнах да действам сякаш насън... Дано сънят да излезне по-хубав от действителността. :P

Писах с теза рефрен. Иначе дупки - пътища; бюджет; дупките в сърцето, които оставят след себе си хората, които по един или друг начин напускат живота ни, случаите, когато тези дупки имат определението "доживотни", защото не са по силите и на най-талантливия майстор; дупката, която представлява рухването на човешката психика (депресията), дупките в тялото и от там "целият надупкан от куршуми" - тук малко "Наглите", които оставят празно място в семействата - относно отвличанията, "Лапачите", които източват държавата; дупките, които не е нужно да коригираме, защото все от някъде нашата същност трябва да "диша" - пример за "полезна" дупка дадох палтото на Серафим, което е цялото в кръпки, криещи многото дупки, които обаче не са следствие на егоизъм, нито пък немотия (защото той все препечелваше по някоя пара), а символ на голямата му щедрост... тук и контраста - дупката отвън се равнява на пълнотата отвътре; дупките - пиърсинги - опитите за различие на младото поколение, които отиват до безкрай, които се ширят без никакви граници; дупките в образованието - пропастта между учители и ученици и празното пространство в главите на възпитаниците, които не знаят и не искат да знаят, какво трябва да има в него - включих големия интерес към турските драми, но не и към тези, които се случват зад вратата на съседа дори (апатията); дупките в историята - факти, които остават под въпрос, факти, за които всяка страна на проблема има различна версия и дупката, която остава между България и Европа (и която леко обезсмисля 2007ма година) още по време на робството, заради изолираността на страната ни от всичко случващо се извън пределите на Османската империя...

Не е нищо особено, но гледам да не се настройвам негативно. :D
Като любител на българската литература смея да кажа, че твоята интерпретация на темата досега най-много ми хареса заедно с момичето, което е писало за "имало едно време" :)
И едно друго момиче сподели, че е намесила Яворов от българските автори в есето си.
Желая ти искрено успех :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Mahtob
В началото бе словото

Мнение от Mahtob »

Благодаря много, имах нужда да чуя такова мнение... До догодина. :P
" Тя беше ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапяше... "
Аватар
kekozza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kekozza »

на мен пък ми пише, че не съм се явявал на изпит.. готино звучи... хаха
така да се каже - има дупка срещу името ми :shock:
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

kekozza написа:на мен пък ми пише, че не съм се явявал на изпит.. готино звучи... хаха
На всеки пише така :)
Когато актуализират оценките тогава ще пише нещо различно, предполагам.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
kekozza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kekozza »

Borisg написа:
kekozza написа:на мен пък ми пише, че не съм се явявал на изпит.. готино звучи... хаха
На всеки пише така :)
Когато актуализират оценките тогава ще пише нещо различно, предполагам.
hope so :P
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
Аватар
Elyon
В началото бе словото

Мнение от Elyon »

еее аз от ся си знам какво ще пише :lol:
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя