В началото се опитах да въведа с едно изречение какво ще разкажа и то гласеше: "Бих искала да ви разкажа история за едно момиче и едни дупки
Надявам се на 3,колкото и да бягах от дупките ,може би пак влязох в клишетата
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Borisg написа:Искам да кажа, че има хора, които умеят да пишат абстрактно. Но също има и хора, които не трябва да пишат абстрактно, защото просто това не е стилът, с който могат да се раздадат. Това не означава, че нямат нюх разбира се в писането на едно есе.energie написа:Ха да но още едно-две мнения нямаше да са излишни
За мен това е супер оригинално. Браво.Tancheto_ написа:Здравейте и от мен ,някои ме познават от курса други не ,но да преминем по същество ... Дупки ,еми ок ! Боби браво ,такова хрумване много ми хареса с теб съм знаеш, различните интерпретации от дупки по улиците ме радват.Ще ви разкажа с няколко думиот моята работа на кратко
В началото се опитах да въведа с едно изречение какво ще разкажа и то гласеше: "Бих искала да ви разкажа история за едно момиче и едни дупки" Всъщност опитах се да направя разказ. Пиша за едно красиво момиче, чиито очи са две бездънни дупки ,красотата му била неземна.То живеело със родителите си и те не давали и прашинка да падне на главата му .Дълбоките му очи издавали загадачност и мистериозност ,но един ден на родителите се налага да заминат за 1 ден и оставят детето при съседка.Тя не харесвала малки деца,дори завиждала на красотата ,но се съгласила да я пази .След това проклина момичето да онемее докато не зе запълнят всички дупки (без да конкретизирам) .По пътя за дома бащата,по лошите пътища разбива колата си от дупките и във всяка дупка вижда очите на дъщеря си молещи за помощ.Прибира я вкъщи и разбира ,че тя е онемяла.След време в записки на детето майката прочита истината и разбира,че в тази държавна обстановка тя никога няма да проговори.Но упоритостта на момичето я кара да се бори и да покаже каква е мисията и.И като заключение всъщност казвам ,че това момиче съм аз и моите родители биха били най-щастливите ,ако тяхната дъщеря проговори някога .И също така,че с тази професия искам да изкопая дупка над ямата, в коята управляващите са закопали обществото .И се надявам някой от държавниците да ме погледне в двете дупки (очите) и да развали магията на нямото общество .
Надявам се на 3,колкото и да бягах от дупките ,може би пак влязох в клишетата(набързичко го написах ,малко неразбираемо ,но дано се схваща смисълът )
Borisg написа:Real_Boy идеята за човекът, който е удрян по пътят му "нагоре" какво я породи? Просто от любопитство питам, за да ти кажа към какво правя препратка.
Аз си направих асоциация с "Приказка за стълбата" на Смирненски.Real_Boy написа:Borisg написа:Real_Boy идеята за човекът, който е удрян по пътят му "нагоре" какво я породи? Просто от любопитство питам, за да ти кажа към какво правя препратка.
Ами, моето АЗ. Аз съм този човек. По-добре да не изпадам в лирични, дълбоко депресивни състояния сега![]()
![]()
Знаех си.Borisg написа:Аз си направих асоциация с "Приказка за стълбата" на Смирненски.Real_Boy написа:Borisg написа:Real_Boy идеята за човекът, който е удрян по пътят му "нагоре" какво я породи? Просто от любопитство питам, за да ти кажа към какво правя препратка.
Ами, моето АЗ. Аз съм този човек. По-добре да не изпадам в лирични, дълбоко депресивни състояния сега![]()
![]()
аз се бях запалила да уча криминалистика, но се отказахReal_Boy написа:VelinaShine написа:@Real_Boy, фен ли си на От местопрестъплението
Очаквах такъв въпрос.. Ами да, определно съм фен на всичко свързано с медицината... Винаги навит да чета за лекарства, болести , протичане, всичко, всичко.. Понякога се чудя що не съм се усетил по-рано да уча медицина... Но.. Късно, ПР-а ми е по-голямо желание... Като съм болен и щом си видя диагнозата при лекарката, задължително е да си проверя каква е тя, как е дошла и кво прави тук.![]()
![]()
ако не ни приемат в СУ, ае към АкадемиятаReal_Boy написа:И аз съм си го мислил това, ама...![]()
Офф : Нямаш никакви проблеми...summer_f_ написа:ако не ни приемат в СУ, ае към АкадемиятаReal_Boy написа:И аз съм си го мислил това, ама...![]()