Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Tancheto_
В началото бе словото
Специалност: jurnalistika

Re: Журналисти 2010

Мнение от Tancheto_ »

Здравейте и от мен ,някои ме познават от курса други не ,но да преминем по същество ... Дупки ,еми ок ! Боби браво ,такова хрумване много ми хареса с теб съм знаеш, различните интерпретации от дупки по улиците ме радват.Ще ви разкажа с няколко думиот моята работа на кратко :)

В началото се опитах да въведа с едно изречение какво ще разкажа и то гласеше: "Бих искала да ви разкажа история за едно момиче и едни дупки :D " Всъщност опитах се да направя разказ. Пиша за едно красиво момиче, чиито очи са две бездънни дупки ,красотата му била неземна.То живеело със родителите си и те не давали и прашинка да падне на главата му .Дълбоките му очи издавали загадачност и мистериозност ,но един ден на родителите се налага да заминат за 1 ден и оставят детето при съседка.Тя не харесвала малки деца,дори завиждала на красотата ,но се съгласила да я пази .След това проклина момичето да онемее докато не зе запълнят всички дупки (без да конкретизирам) .По пътя за дома бащата,по лошите пътища разбива колата си от дупките и във всяка дупка вижда очите на дъщеря си молещи за помощ.Прибира я вкъщи и разбира ,че тя е онемяла.След време в записки на детето майката прочита истината и разбира,че в тази държавна обстановка тя никога няма да проговори.Но упоритостта на момичето я кара да се бори и да покаже каква е мисията и.И като заключение всъщност казвам ,че това момиче съм аз и моите родители биха били най-щастливите ,ако тяхната дъщеря проговори някога .И също така,че с тази професия искам да изкопая дупка над ямата, в коята управляващите са закопали обществото .И се надявам някой от държавниците да ме погледне в двете дупки (очите) и да развали магията на нямото общество .

Надявам се на 3,колкото и да бягах от дупките ,може би пак влязох в клишетата ;) (набързичко го написах ,малко неразбираемо ,но дано се схваща смисълът )
Воля ли нямам - гръб да ти обърна? Нужда имам да те обичам.Сила нямам да те намразя..
Аватар
energie
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от energie »

Borisg написа:
energie написа:Ха да но още едно-две мнения нямаше да са излишни :)
Искам да кажа, че има хора, които умеят да пишат абстрактно. Но също има и хора, които не трябва да пишат абстрактно, защото просто това не е стилът, с който могат да се раздадат. Това не означава, че нямат нюх разбира се в писането на едно есе.

Надявам се и не само в есе.... 8)
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)

Мнение от Real_Boy »

Tancheto_ написа:Здравейте и от мен ,някои ме познават от курса други не ,но да преминем по същество ... Дупки ,еми ок ! Боби браво ,такова хрумване много ми хареса с теб съм знаеш, различните интерпретации от дупки по улиците ме радват.Ще ви разкажа с няколко думиот моята работа на кратко :)

В началото се опитах да въведа с едно изречение какво ще разкажа и то гласеше: "Бих искала да ви разкажа история за едно момиче и едни дупки :D " Всъщност опитах се да направя разказ. Пиша за едно красиво момиче, чиито очи са две бездънни дупки ,красотата му била неземна.То живеело със родителите си и те не давали и прашинка да падне на главата му .Дълбоките му очи издавали загадачност и мистериозност ,но един ден на родителите се налага да заминат за 1 ден и оставят детето при съседка.Тя не харесвала малки деца,дори завиждала на красотата ,но се съгласила да я пази .След това проклина момичето да онемее докато не зе запълнят всички дупки (без да конкретизирам) .По пътя за дома бащата,по лошите пътища разбива колата си от дупките и във всяка дупка вижда очите на дъщеря си молещи за помощ.Прибира я вкъщи и разбира ,че тя е онемяла.След време в записки на детето майката прочита истината и разбира,че в тази държавна обстановка тя никога няма да проговори.Но упоритостта на момичето я кара да се бори и да покаже каква е мисията и.И като заключение всъщност казвам ,че това момиче съм аз и моите родители биха били най-щастливите ,ако тяхната дъщеря проговори някога .И също така,че с тази професия искам да изкопая дупка над ямата, в коята управляващите са закопали обществото .И се надявам някой от държавниците да ме погледне в двете дупки (очите) и да развали магията на нямото общество .

Надявам се на 3,колкото и да бягах от дупките ,може би пак влязох в клишетата ;) (набързичко го написах ,малко неразбираемо ,но дано се схваща смисълът )
За мен това е супер оригинално. Браво.

П.С. А ти си Танчее :* Успех и от мен 8) И да ме каниш на Благоевград (ейнджъл)
Последно промяна от Real_Boy на 30 Мар 2010, 19:29, променено общо 1 път.
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

Да , аз също го прочетох туко що харесва ми... даже много като поучителна прикaзка е :salute:
Последно промяна от energie на 30 Мар 2010, 19:39, променено общо 1 път.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Real_Boy идеята за човекът, който е удрян по пътят му "нагоре" какво я породи? Просто от любопитство питам, за да ти кажа към какво правя препратка.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

Borisg написа:Real_Boy идеята за човекът, който е удрян по пътят му "нагоре" какво я породи? Просто от любопитство питам, за да ти кажа към какво правя препратка.

Ами, моето АЗ. Аз съм този човек. По-добре да не изпадам в лирични, дълбоко депресивни състояния сега :D 8)

Facebook - Bobby Ivanoff
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Real_Boy написа:
Borisg написа:Real_Boy идеята за човекът, който е удрян по пътят му "нагоре" какво я породи? Просто от любопитство питам, за да ти кажа към какво правя препратка.

Ами, моето АЗ. Аз съм този човек. По-добре да не изпадам в лирични, дълбоко депресивни състояния сега :D 8)
Аз си направих асоциация с "Приказка за стълбата" на Смирненски.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

Borisg написа:
Real_Boy написа:

Аз си направих асоциация с "Приказка за стълбата" на Смирненски.
Знаех си. 8)

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

Real_Boy написа:
VelinaShine написа:@Real_Boy, фен ли си на От местопрестъплението :)

Очаквах такъв въпрос.. Ами да, определно съм фен на всичко свързано с медицината... Винаги навит да чета за лекарства, болести , протичане, всичко, всичко.. Понякога се чудя що не съм се усетил по-рано да уча медицина... Но.. Късно, ПР-а ми е по-голямо желание... Като съм болен и щом си видя диагнозата при лекарката, задължително е да си проверя каква е тя, как е дошла и кво прави тук. :lol: :lol:
аз се бях запалила да уча криминалистика, но се отказах :lol:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

И аз съм си го мислил това, ама... :bigsmurf:

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

Real_Boy написа:И аз съм си го мислил това, ама... :bigsmurf:
ако не ни приемат в СУ, ае към Академията :lol:
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

summer_f_ написа:
Real_Boy написа:И аз съм си го мислил това, ама... :bigsmurf:
ако не ни приемат в СУ, ае към Академията :lol:
Офф : Нямаш никакви проблеми... :flower:

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

На предварителния са били 220 момчета и 816 момичета :bounce: 8)

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Tancheto_
началото ми се стори кофти, но си завършила много хубаво. :)

Real_Boy
Значи трябва да съм по-добър от десет други. Мисля си, че един атентат на правилното място и време ще ме вкара. ;)
http:\\bsskg.wordpress.com
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

ДА, няма да забравя как на началото на изпита пожела на мацките късмет, а на мен не, щото съм момче! :evil: :evil: :evil: :cry:

Facebook - Bobby Ivanoff
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”