Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте!
След обстойно разглеждане на официалния сайт на университета и на факултета по математика, не намерих никъде инфомация за това къде ще се проведе изпита по Математика тази неделя (28 март)
Ще се радвам на бърза реакция.
Благодаря предварително!
Разпределението по зали се обявява не по-рано от два дена преди изпита (това би трябвало да го пише на гърба на карончето ти за приемния изпит). Информацията ще бъде качена на сайта на СУ и в сградата на Химическия факултет в Лозенец.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Здравейте!Искам да попитам,дали някой от вас знае какви теми са се паднали на изпита по география на б-я на 7 февруари?Ще съм много благодарен ако някой ми каже
Разбрах,че са публикувани решенията на задачите по Математика от втория предварителен на (28.03),но не мога да ги намеря в сайта някой може ли да ми даде линк.
Благодаря предварително
dantonvil написа:Разбрах,че са публикувани решенията на задачите по Математика от втория предварителен на (28.03),но не мога да ги намеря в сайта някой може ли да ми даде линк.
Благодаря предварително