[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: КСК 2010/2011 Математика
Точно тука ти е грешката. Тази задача няма "решение", "корени" о т.н. и не ти пука за кои х е изпълнено. Сигурен съм, че не режат за това, така че не ги спичай. 
Компютърни науки 1 курс
убуу .. някъде ще излезе ли за кое колко са оценявали за да получиш биричка 
Я накой запознат да каже на хората с над 5,5 после някъде ще им гледат ли матурата 
Скъпи бъдещи колеги.Гордо искам да ви съобщя,че аз изтеглих темата и мисля,че беше доста лесна.Въпреки това,то не пречи да я омажа.Искам да питам за решението на 9-та.Става ли да се реши по друг начин освен с тази ротация,която са дали.Също така колко точки ще ми вземат на 3-та,ако решението ми е (-безк;1) об (3;4) об (4;5) а не с [ ] при 1,3 и 5
naitsirk написа:Я накой запознат да каже на хората с над 5,5 после някъде ще им гледат ли матурата
Колега ти си избираш кое да ти гледат,но записал ли си матура по мат.,тя се смята ср. аритметично с мат от дипломата.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Не е така.mudeerinc написа:naitsirk написа:Я накой запознат да каже на хората с над 5,5 после някъде ще им гледат ли матурата
Колега ти си избираш кое да ти гледат,но записал ли си матура по мат.,тя се смята ср. аритметично с мат от дипломата.
Ако си държал матура по мат, оценката от матурата се взима вместо оценката по математика през годините като балообразуваща. Вече ако искаш да кандидатстваш с матура вместо с изпит, ти се добавя пак оценката от матурата, умножена по съответния коефициент.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Моят въпрос беше малко по-различен. Нали на всички с над 5,5 се издават бележки от Деканата,които гарантират прием в желаната специалност без да се участва в класиране, та въпросът ми беше след като не се участва класиране дали някъде ще се гледа матурата по мат.
- goshkoutd
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Ами ако знаменатилят ти е равен на 0, какво става с иразчето, което преработваш... ДС са си задължителни, иначе изразът няма смисъл.morfei написа:Точно тука ти е грешката. Тази задача няма "решение", "корени" о т.н. и не ти пука за кои х е изпълнено. Сигурен съм, че не режат за това, така че не ги спичай.
http://www.youtube.com/watch?v=nqsf0XynGz8 - how to end a movie
Йоооо, пийпъл
ИзпитО беше една идея по-трудничък (както всички "щастливци" забелязахме...
). Хич не ме накефи, ама добре, че не ми трЕбе оценката от него
goshkoutd, е прав, ДС за задължителни за всяка една задача. Щото иначе стават гафове...
ИзпитО беше една идея по-трудничък (както всички "щастливци" забелязахме...
goshkoutd, е прав, ДС за задължителни за всяка една задача. Щото иначе стават гафове...
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
Дам .. и аз все още се чудя защо доказваме 2 часа по Анализ, че дадена теорема има смисълgoshkoutd написа:Ами ако знаменатилят ти е равен на 0, какво става с иразчето, което преработваш... ДС са си задължителни, иначе изразът няма смисъл.morfei написа:Точно тука ти е грешката. Тази задача няма "решение", "корени" о т.н. и не ти пука за кои х е изпълнено. Сигурен съм, че не режат за това, така че не ги спичай.
Та ДС/ДО са си задължителни да ги има, туко-виж израза няма смисъл, но за 1ва задача да дадат нещо такова - не вярвам.
Въпрос до проверяващи е дали ще режат за ДС.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
не е въпрос до проверяващи .. има си един списък за всяка задача .. ако е направил това - толкова точки .. ако е намерил онова - толкова точки .. ако определяне на ДС е в тоя списък /в което съм почти 100% сиг/ и не си го намерил не печелиш точките 
- DuDuTy
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
- Курс: втори
В примерното решение на задачата ги има ДС =>> щом те са ги написали трябва да ги има
Икономика с английски език II курс
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
Ейо здравейте! Знаете ли кога излизат резултатите и къде??

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В "Персонална информация" ТУК и на стената на Химическия факултет в Лозенец.