Дори беше седнал някаде около мен ... ако не те бъркам с някой друг ...energie написа:Kpucu написа:Ммм .. да , маисля че те видях. Струваш ми се познат![]()
Напълно е възможно хахах
Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Kpucu
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2010
И сега ни очаква "Голямото чакане" .... Това чакане направо ще ме довърши

kinda like you crazy, ти в коя зала беше струва ми се ,че те видях в 292, беше със синя тениска.Ама може да съм се объркала.Аз писах обичайните глупости, надявам се на 3 (поне да не е 2
) Успокоява ме фактът, че е имало и по зле от мен.За пример, пред мен стояха две момичета, явно приятелки и едната пита другата ''Абе, случай как се пише с ''е'' или с ''ъ''?''
С момичето до мен едва не избухнахме в смях.
Borisg написа: И аз ,като стопанин на голдън ретривър...
сори за офтопика
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
- kekozza
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
извинена си, щом е за ритривърчето...Elyon написа:Borisg написа: И аз ,като стопанин на голдън ретривър...ихааа и аз имам същия рус разум вкъщи
![]()
сори за офтопика
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз бях там. стоях на по задните маси до едно русо момиче, в средния ред.fufula написа:Здравейте и от мен!
Основната ми идея беше да избегна дупките по пътищата.Да не говорим, че не си представям да пиша само за тях цели 4-5 страници.Първото, което направих бе да записвам на черновата всякакви асоциации, ама всякакви, като после ги пресея.Така ги пресях, че накрая всички ги включих като намерих начин да ги обвържа една с друга и заприлича на логичен текст.В моята работа също е спомената Алиса, нещо което бях напът да изключа, но не го направих.Черните дупки също са вметнати.Писала съм с примери от различни митологии и религии, сатурнови дупки, емоционални, коментирала съм фразеологизма "последна дупка на кавала", дупката като ново начало - копането на дупка за да се поставят основи, посаждане на дърво и т.н. Примерите са много, но съм ги разделила в групи, най-главно на такива с положителни и отрицателни конотации..
Аз бях в стая 224 с още 66 човека.
Бях седнала сравнително вляво, на втората маса.Около мен имаше само момичета, това ми направи впечатление, липсваха момчета..хаха..
Та някой бил ли е в 224 ?
пп; голдън ретривър N1
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз си извадих 13 подтеми свързани с дупки и не ми стигна времето да си препиша петте листа, преписах само 5 страници и прескочих МНОГО абзаци.
Сега като виждам, е можело и 20 да изкарам, но като не мога да си ги систематизирам, кел файда.
Я кажете, кой ще ходи на курс?
13. аудитория, 10:00, 06.04, нали така?
Сега като виждам, е можело и 20 да изкарам, но като не мога да си ги систематизирам, кел файда.
Я кажете, кой ще ходи на курс?
13. аудитория, 10:00, 06.04, нали така?
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
Ако някой изкара двойка сега,ще може ли да се яви на другия изпит?Имало ли е хора,които да се опитали да препишат?
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
-
fufula
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
Borisg може и да съм те видяла, но не съм сигурна
Аз знам, че можеш да си се явяваш и на другата сесия, независимо дали имаш двойка.В 224 май никой не е преписвал, поне до 6.10, когато излязох.
Аз знам, че можеш да си се явяваш и на другата сесия, независимо дали имаш двойка.В 224 май никой не е преписвал, поне до 6.10, когато излязох.
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Там бях, ама с червена тениска и черна риза, съжалявам. xD При нас поне преписващи нямаше. (:Amita написа:kinda like you crazy, ти в коя зала беше струва ми се ,че те видях в 292, беше със синя тениска.Ама може да съм се объркала.Аз писах обичайните глупости, надявам се на 3 (поне да не е 2) Успокоява ме фактът, че е имало и по зле от мен.За пример, пред мен стояха две момичета, явно приятелки и едната пита другата ''Абе, случай как се пише с ''е'' или с ''ъ''?''
С момичето до мен едва не избухнахме в смях.
Everyone is king when there's no one left to pawn
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Сега се сетих че едно момче на 1-2 реда зад мен предположи, че темата може да е "Дупки". И другите около него коментираха, че е вероятно. И след 3 минути влезе квесторката с темата...
В 252 немаше проблеми с преписване и подсказване, на такава тема трябва да си някакъв краен кретен за да правиш тия неща.
В 252 немаше проблеми с преписване и подсказване, на такава тема трябва да си някакъв краен кретен за да правиш тия неща.
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
fufula
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
То и за какво преписване може да става дума, като това е есе.. 
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Хахааа, прочетох на Elyon мнението- "В една дупка на земята живееше хобит". Култ, култ, култ! xD
Което ми напомни, че в моето есе праснах една гениалност как Олдъс Хъксли отваря широооко "Дверите на възприятието", а билетът за пътуването в заешката дупка е картонче LSD. Искрено се надявам да не се прочета в някой сборник кандидат-студентски бисери.
Което ми напомни, че в моето есе праснах една гениалност как Олдъс Хъксли отваря широооко "Дверите на възприятието", а билетът за пътуването в заешката дупка е картонче LSD. Искрено се надявам да не се прочета в някой сборник кандидат-студентски бисери.
Everyone is king when there's no one left to pawn
- kekozza
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хахах... че какво лошо има, често тези неща са толкова бисери колкото и гениални мисли! Иначе интересно нещо си вмъкналаkinda like you crazy написа:Хахааа, прочетох на Elyon мнението- "В една дупка на земята живееше хобит". Култ, култ, култ! xD
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
- ssk
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз също ще ходя на пролетния курс, макар все още да не знам кога и къде трябва да съм. 
http:\\bsskg.wordpress.com