Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
kekozza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2010

Мнение от kekozza »

Хора, не е важно дали вие харесвате или не своята или чужда творба.. има си хора, които ще оценят, надявам се обективно! Не си хвърляйте нервите на вятъра - в крайна сметка не може нищо да се върне, всичко свърши.. сега остава да се спами форума в очакване :)
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
Аватар
energie
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от energie »

Kpucu написа:Темата в началото ми се стори лесна .... изписах 2 стр. чернова и 3 белова, но мисля че е малко ... а сега като гледам вие какво сте писали .. моето е "Нищо!" в сравнение с вашите ... отчайвам се.Добре че не очаквам нищо, ясно е че 2-ката ми е в кърпа вързана. :? :(

П.С. Има ли някой от 292 :oops:

Аз бях в 292 :)
vik
В началото бе словото

Мнение от vik »

и аз бях в 292 -тръгнах си последна :) (ако можех още 30 мин щях да стоя даже )
Аватар
Kpucu
В началото бе словото

Мнение от Kpucu »

Ммм .. да , маисля че те видях. Струваш ми се познат :) :)
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Аз също бях в 292. На втория ред, последна! :lol:
Говорих с една дружка, която беше дори в съшата зала и като я слушах, имах чувството, че е написала по-силна ''творба'' от моята. Но в крайна сметка проверяващите решават. Само дето ме е яд, че се сещам сега за поне още 5 неща, които можех да напиша. :cry: Въпреки това някои от тези неща не могат да се обвържат като цяло с тематиката на есето ми. Не можеш просто да изброиш всичко, за което се сещаш. Не се притеснявайте толкова!Та нали затова го има и 27 юни! :D
You can never go too far...
Bezumie
В началото бе словото

Мнение от Bezumie »

Тръгнах с идеята да пиша за информационната дупка, в която ни държат медиите, за да ни манипулират... и как хората трябва да са подложени на постоянни стресови ситуации, за да са продуктивни. От стресовите ситуации ми скимна за озоновата дупка и край на света. :lol: Започнах да обяснявам различни версии на учени какво ни очаква всъщност през 2012 и дали наистина хората ще са виновни за апокалипсиса или някоя "външна" намеса. Шашава работа, ама на мене ми се стори интересно, докато си го четях... да се оправят. :mrgreen:
Аватар
kekozza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от kekozza »

Bezumie написа:Тръгнах с идеята да пиша за информационната дупка, в която ни държат медиите, за да ни манипулират... и как хората трябва да са подложени на постоянни стресови ситуации, за да са продуктивни. От стресовите ситуации ми скимна за озоновата дупка и край на света. :lol: Започнах да обяснявам различни версии на учени какво ни очаква всъщност през 2012 и дали наистина хората ще са виновни за апокалипсиса или някоя "външна" намеса. Шашава работа, ама на мене ми се стори интересно, докато си го четях... да се оправят. :mrgreen:
аз пък засегнах и черната дупка, която се опитват да отворят от ЦЕРН под Женева... и по някакъв начин (не питай как) го свързах с дупката, в която падна словенската ски бегачка Петра Майдич във Ванкувър... ще видим..
3/4 Of The World Is Covered By Water...The Rest Is By CHARLES WOODSON
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

summer_f_ написа:Варненец,
очаквам на редовния ти да ми бъдеш квестор :lol:
С удоволствие :cheers: :lol: Но да знаеш, че съм строг и дори на моменти лош! Но справедлив! :mrgreen:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

NikTa написа:Абе ако си плащаш семестъра, на кой му пука дали съществуваш? :lol:
На Ичева :mrgreen:
На бъдещите колеги им предстои да се срещнат с действителността във ФЖМК още при записването :compress:
Късмет им пожелавам :lol:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
fufula
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от fufula »

Здравейте и от мен!
Основната ми идея беше да избегна дупките по пътищата.Да не говорим, че не си представям да пиша само за тях цели 4-5 страници.Първото, което направих бе да записвам на черновата всякакви асоциации, ама всякакви, като после ги пресея.Така ги пресях, че накрая всички ги включих като намерих начин да ги обвържа една с друга и заприлича на логичен текст.В моята работа също е спомената Алиса, нещо което бях напът да изключа, но не го направих.Черните дупки също са вметнати.Писала съм с примери от различни митологии и религии, сатурнови дупки, емоционални, коментирала съм фразеологизма "последна дупка на кавала", дупката като ново начало - копането на дупка за да се поставят основи, посаждане на дърво и т.н. Примерите са много, но съм ги разделила в групи, най-главно на такива с положителни и отрицателни конотации..

Аз бях в стая 224 с още 66 човека.

Бях седнала сравнително вляво, на втората маса.Около мен имаше само момичета, това ми направи впечатление, липсваха момчета..хаха..

Та някой бил ли е в 224 ?
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

От коментарите ви разбирам ,че никой не е засегнал комунистическата дупка ..от една страна е добре от друга не....ще видим :bounce:
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Аз нали казах, че писах за комуниста дето държи втория волан на колата, дето я управляват курсистите - Жан, Ренито, Андрейчо, Ванчо, Симеончо, сина на инструктора, Здравко...
http:\\bsskg.wordpress.com
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

Е да но имах впредвид останките след идеята...като цяло комунизма какви дупки съзадава и е оставило :)
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

^^^ аз споменах това, че ние сме част от първото родено в демокрация поколение. Което е интересно за анализ, но не е адекватно да го правим сами на себе си (индукцията е приложима само в чистата математика xD), така че просто го маркирах като идея. После върнах малко назад към спора на Георги Господинов и Виктор Пасков имало ли е, или е нямало 1968 в България (прекалено много L'Europeo, прекалено), а оттам засилих и към пораждането на хипи културата и последиците от нея - като изциклих на Хънтър Томпсън и гонзо журналистиката. Мисля, че малко прекалих с емоциите накрая. Общо взето, дупките в бюджета и пътищата ги споменах само в увода - колкото да кажа, че те не са толкова интересни за обсъждане. Идеята за дупката между поколенията ми беше основна. Да видим какво е излязло...

п.п. И се запознах с Безсмъртната! ^^
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
energie
В началото бе словото

Мнение от energie »

Kpucu написа:Ммм .. да , маисля че те видях. Струваш ми се познат :) :)

Напълно е възможно хахах :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”