И не мисля, че мъжете трябва да се оплакват от факта колко време приятелките им се гримират. По-добре да не се бъркат в женските работи и да си мълчат. Като цяло мъже да коментират теми, свързани с женска козметика и прочее, е доста тъпо ; )
Грим?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Грим?
Най-смешни са изказвания тип "
* за тежкия грим" : ) Има жени, които наистина изглеждат впечатляващо с повече грим и НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗ НЕГО те да са ужасно грозни. Набийте си го в главите, моля. Аз съм напълно ЗА грима, чувствам се добре и с него, и без него. Приемам го като подходящ начин за подчертаване на красотата, а не за прикриване на грозотата.
И не мисля, че мъжете трябва да се оплакват от факта колко време приятелките им се гримират. По-добре да не се бъркат в женските работи и да си мълчат. Като цяло мъже да коментират теми, свързани с женска козметика и прочее, е доста тъпо ; )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз мисля, че репликата: "
* за тежкия грим" е доказателство, че жените, които ползват такъв, не страдат от липса на мъжко "внимание" под една или друга форма 
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
- The_Viper
- Легендарен флуудър
НАПЪЛНО съм съгласна с теб - мъжете не разбират от нашите неща, така че да не се бъркат!WickedWitch написа:И не мисля, че мъжете трябва да се оплакват от факта колко време приятелките им се гримират. По-добре да не се бъркат в женските работи и да си мълчат. Като цяло мъже да коментират теми, свързани с женска козметика и прочее, е доста тъпо ; )
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вън гадните мъже! Вън! Вън! 
- Equilibrium
Мъжете да не се бъркат еди-къде си, жените да не се бъркат еди-къде си, хората да не се бъркат еди-къде си, еди-кой си да не се бърка еди-къде си...
зак'во е въобще комуникацията, ахах :р
зак'во е въобще комуникацията, ахах :р
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Ти кое точно наричаш комуникация - специално за тази тема и за този спор питам?!
Щото аз лично дискусия тук не виждам - виждам просто едни некомпетентни мнения, които се изказват от разни хора, а тези хора грим не са пипвали или са виждали само на картинка и по телевизията, и чиято цел е единствено и само да създават конфликт!
Къде е комуникацията за която ти претендираш??
Щото аз лично дискусия тук не виждам - виждам просто едни некомпетентни мнения, които се изказват от разни хора, а тези хора грим не са пипвали или са виждали само на картинка и по телевизията, и чиято цел е единствено и само да създават конфликт!
Къде е комуникацията за която ти претендираш??
And I keep...
And I keep...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Абееее, подозирам, че тези хора бая грим са пипали по лицата на приятелките си, което е формирало и негативното им мнение 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Наминавам само за да спомена, че едно мое старо гадже забелязваше такива детайли в грима ми, каквито и момичетата около мен (приятелки или неприятелки) не забелязват -- например че използвам молив за вежди. 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
И тва си е само техен проблем всъщност... другия път да си подбират по-старателно гаджетата и да не излизат с кифли, от които тече грим!MidwinterSun написа:Абееее, подозирам, че тези хора бая грим са пипали по лицата на приятелките си, което е формирало и негативното им мнение
And I keep...
And I keep...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз използвам молива си за очи вместо молив за веждиMERCES_LETIFER написа:Наминавам само за да спомена, че едно мое старо гадже забелязваше такива детайли в грима ми, каквито и момичетата около мен (приятелки или неприятелки) не забелязват -- например че използвам молив за вежди.
А иначе всеки човек, който те е виждал със и без грим и който е достатъчно наблюдателен, би забелязал какви точно продукти ползваш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Equilibrium
Виждам комуникация и изразяване на мнение.
Грешно или не, всеки има право на него. Мидуинтър посочи валиден факт, който може да е споделян от някои от писалите мъже в темата, аз не се пльосвам в купа.
И ако мислиш, че само от кифлите тече грим, работата е зле...
Грешно или не, всеки има право на него. Мидуинтър посочи валиден факт, който може да е споделян от някои от писалите мъже в темата, аз не се пльосвам в купа.
И ако мислиш, че само от кифлите тече грим, работата е зле...
аа ето къде била комуникациятаааThe_Viper написа: НАПЪЛНО съм съгласна с теб - мъжете не разбират от нашите неща, така че да не се бъркат!![]()
нъл съ сещаш че мнения като това създават конфликт
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти ползваш молив за вежди?MERCES_LETIFER написа:Наминавам само за да спомена, че едно мое старо гадже забелязваше такива детайли в грима ми, каквито и момичетата около мен (приятелки или неприятелки) не забелязват -- например че използвам молив за вежди.

Into the endless we ride...