Подаръци!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: Подаръци!
Получих вчера за рожденния си ден страхотен пръстен 
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
-
United_
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Абе,къде ги има тези бонбони на Линдт с формата на сърце? Искам да купя такова,но никъде по магазините досега не съм ги виждал.. 
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
Във фирмения магазин на Lindt до НДК?
Ако там ги няма, значи никъде. 
-
United_
- В началото бе словото
- Специалност: История
За съжаление не го знам точно къде е този магазин.Може ли да обясниш малко по-подробно.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Фирменият магазин на Линд се намира точно до сладкарница Неделя, като от пилоните пресечеш Витошка.
Фирмени магазини има и на други места в София, сега конкретно се сещам за този, който е на Раковска, точно при площад Славейков.
Освен това въпросните сърца се намират и по големите супермаркети. Не са нищо особено, обаче - кутийка с 4 бонбона вътре.
Фирмени магазини има и на други места в София, сега конкретно се сещам за този, който е на Раковска, точно при площад Славейков.
Освен това въпросните сърца се намират и по големите супермаркети. Не са нищо особено, обаче - кутийка с 4 бонбона вътре.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Gormoth
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
Ми, не е оферта да подаряваш на половинката си дрехи и козметика. Трябва нещо, на което да се зарадва по романтичния начин. Декоративен заек + цветя, например.
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Заеко няма ли да опасе цветята? 
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Не съм съвсем съгласна. Какво става в един момент, когато започваш да се задръстваш от разни зайци, мечки, катерици и пр.? Тези неща да мили, но като цяло само събират прах. Винаги важен е бил жестът, нали така? Ако е нещо практично на мен ще ми е още по-хубаво.Gormoth написа:Ми, не е оферта да подаряваш на половинката си дрехи и козметика. Трябва нещо, на което да се зарадва по романтичния начин. Декоративен заек + цветя, например.
Цветята, разбира се, са прекрасни и определено не ги слагам в категорията прахосъбирачки
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз мисля, че той имаше предвид ЖИВ заек, което е още по-ужасният вариант според мен. Мило е и т.н.т., ама само ако девойката изрично е казала, че възнамерява да си вземе домашен любимец (и то конкретно заец). Иначе я набутваш лошо, защото това си е сериозен ангажимент - говорим за живо същество, все пак. Не казвам, че няма да се зарадва, ама след първоначалната радост идва моментът на "що ме драска, що квичи, що не ме оставя да спя, къде се е наврял, пак ли трябва да му чистя, махай се оттам, не яж това, що кихна, ама добре ли е, ама трябва да пътувам, кой ще го гледа..."
На бившия ми му бяха подарили точно заек за рождения ден (вече се бяхме разделили, та знам историята от друг човек - един от далите идеята за тоя подарък, струва ми се). Зайчето се оказало болно, та го водил по доктори, пък междувременно се и привързал към него, а то накрая взело, че се споминало, горкото. Изобщо, "жив" подарък (различен от цвете в саксия - има много симпатични) не ми се вижда никак удачен вариант поради куп причини.
Колкото до плюшени, керамични и т.н.т. добичета - едно време имах строени към 10 такива над леглото си (основно плюшени и все мишки). Впоследствие установих, че прахът, който събират, ми усложнява алергичните пристъпи. Резултатът - в найлоново чувалче и - на тавана. Много им се радвах, ама ги изнесох без жал.
На бившия ми му бяха подарили точно заек за рождения ден (вече се бяхме разделили, та знам историята от друг човек - един от далите идеята за тоя подарък, струва ми се). Зайчето се оказало болно, та го водил по доктори, пък междувременно се и привързал към него, а то накрая взело, че се споминало, горкото. Изобщо, "жив" подарък (различен от цвете в саксия - има много симпатични) не ми се вижда никак удачен вариант поради куп причини.
Колкото до плюшени, керамични и т.н.т. добичета - едно време имах строени към 10 такива над леглото си (основно плюшени и все мишки). Впоследствие установих, че прахът, който събират, ми усложнява алергичните пристъпи. Резултатът - в найлоново чувалче и - на тавана. Много им се радвах, ама ги изнесох без жал.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
ЖИВ заек?!?!? О дано никой никога не ми подарява такова 
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бих подарил на всеки кучелюбец по един живописен помияр... 
Into the endless we ride... 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми аз мисля някой ден да си опитомя някой, ама това като имам къща с двор