Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от summer_f_ »

ама май само ние двамата взимаме отношение.. Хайде другите кандидат-журналисти, споделете какво направихте днес?
а ние започнахме изпита след 2 и 30 :?
Другите стаи по-рано ли започнаха?
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Аз използвах структурата на този ми текст http://bsskg.wordpress.com/2009/11/30/pedal/ като колата я сложих за символ на държавата, инструктура за комунистите, които винаги държат втория волан (стори ми се удачно). Споменах някои от курсистите като Жан, Ренито, Ванчо, Андрейчо, дето я е блъснал една зима, Симеончо и сина на инструктара, които били приятели и си надували музиката и не я слушали как ръмжи... И накрая като тръгва вече дава газ и спирам с монолога на колата. Показвам диалога на инструктора и курсиста - здравко, който не видял голямата дупка. Доста кратък и селски диалог, който завършва с "И сега какво правим". После се включвам пак с монолога на колата, която накратко казва "Хубав въпрос. Резервна гума няма, сложихме я още при сина на инструктора (Сергейчо). Трябва да се извика пътна помощ. Да ме занесат на вулканизатор и там може да ми закърпят гумата или да ми вземат нова. А ако ми вземат, ще трябва да сменят и четирите. А ако знаете колко имам нужда от четири нови гуми."

И аз не се надявам на много.
http:\\bsskg.wordpress.com
elena-stefanova
В началото бе словото

Мнение от elena-stefanova »

аз лично писах за алиса в огледалния свят, заешката дупка после алиса попадна в матрицата а и за черните космически дупки :)))
започнахме изпита в 3 без 5
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

ssk написа:Аз използвах структурата на този ми текст http://bsskg.wordpress.com/2009/11/30/pedal/ като колата я сложих за символ на държавата, инструктура за комунистите, които винаги държат втория волан (стори ми се удачно). Споменах някои от курсистите като Жан, Ренито, Ванчо, Андрейчо, дето я е блъснал една зима, Симеончо и сина на инструктара, които били приятели и си надували музиката и не я слушали как ръмжи... И накрая като тръгва вече дава газ и спирам с монолога на колата. Показвам диалога на инструктора и курсиста - здравко, който не видял голямата дупка. Доста кратък и селски диалог, който завършва с "И сега какво правим". После се включвам пак с монолога на колата, която накратко казва "Хубав въпрос. Резервна гума няма, сложихме я още при сина на инструктора (Сергейчо). Трябва да се извика пътна помощ. Да ме занесат на вулканизатор и там може да ми закърпят гумата или да ми вземат нова. А ако ми вземат, ще трябва да сменят и четирите. А ако знаете колко имам нужда от четири нови гуми."

И аз не се надявам на много.
Доста интересно :D А днес ти беше в 65 отляво към крайните редове, нали :lol:
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

summer_f_ написа:ама май само ние двамата взимаме отношение.. Хайде другите кандидат-журналисти, споделете какво направихте днес?
а ние започнахме изпита след 2 и 30 :?
Другите стаи по-рано ли започнаха?
Ние почнахме в 14:40. Аз в 17:15 бях приключил и трябваше да юркам един таксиджия за 15 минути да ме хвърли до овча купел. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

elena-stefanova написа:аз лично писах за алиса в огледалния свят, заешката дупка после алиса попадна в матрицата а и за черните космически дупки :)))
започнахме изпита в 3 без 5
Интересно :)
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

олеле аз по едно време се разтревожих.. Всички масово започнаха да излизат, помислих си, че времето е свършило, а аз бях още на втората страница :lol: Попитах някакво момиче, което квестор ли беше и аз не знам колко е часът, при което тя ми отговори, че имало още 4 часа :? То целия изпит не беше ли 4 часа :lol:
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Да, там бяхме заедно с Real_Boy, който успях да позная още долу пред Макдоналдс с всичките му лилави дрешки...
Той иначе написа нещо, което ми се стори по-интересно от моето, но предполагам, че сам ще си разкаже.

Хареса ми идеята да ни пуснат първо да се помолим. хаха :)
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

summer_f_ написа:олеле аз по едно време се разтревожих.. Всички масово започнаха да излизат, помислих си, че времето е свършило, а аз бях още на втората страница :lol: Попитах някакво момиче, което квестор ли беше и аз не знам колко е часът, при което тя ми отговори, че имало още 4 часа :? То целия изпит не беше ли 4 часа :lol:
А квесторката в 224 си мрънкаше на носа и до отзад нищо не се слушаше.
Между другото на идентификационното картонче, където имаше подпис не трябваше да се подписваме, нали?
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

трябваше.. Поне аз се подписах.. :?
а при нас имаше 4-5 квестора :lol:
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Повече бяха квесторите при нас. Дори имаше един да те пази докато си до тоалетната...
А едно от момчетата квестори изпитваше голямо желание да заговори всички момичета. :D

Мисля, че на катончето трябваше да се подпишем. А и е логично така.

Днес ми отговориха и колко са местата 45 за момичета и 20 момчета в Журналистика. В залата от 120 души момчетата бяхме двайсетина.
Абе да имам 5 и да си мисля само за матурата....
:)... Rosso... :)
В началото бе словото

Мнение от :)... Rosso... :) »

:) Хайде и аз да дам отчет...

Писах за дупките в обществото - образование,пропаст между родители/ученици/учители ; за изкуството и спорта... за духовната криза,в която сме попаднали... вметнах малко и за прословутите дупки по пътя -че са най-слабото отражение на по-големите проблеми,но дори и за тях ни трябва гражданско общество,време и воля ,а не само празни приказки...и...абе -глупости писах :D

хич не съм доволна,ще се радвам и на 3 ;)

btw : ssk,ти беше с сив пуловер ,нали?
Life is what happens to you while you're busy making other plans.

John Lennon
arshavin
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от arshavin »

Здравйте и от мен! Темата беше интересна, но лично за мен не беше достатъчно креативна. Не успях да разчупя рамките на баналността. В общи линии и аз се въртях около дупките в бюджета разсъждавайки върху управлението на "Тройната коалиция", върху управлението на Бойко Борисов, за посещението му в Катар и иневестициите, които се очаква да постъпят в България и които са средство за стабилизиране на икономкита. Първо се сетих за дупките по пътищата и затова не писах за тях :lоl:
Относно оценката: за изпита по журналистика не се надявам на нищо и не очаква нищо. Тук оценката е много относителна, защото зависи от проверяващите и техните нагласи. И все пак ще ми е много гадно, ако изкарам някоя слаба оценка, но както гледам едва ли ще е нещо различно от това :lol:
Аватар
summer_f_
Пишете, о, братя

Мнение от summer_f_ »

ssk написа:Повече бяха квесторите при нас. Дори имаше един да те пази докато си до тоалетната...
А едно от момчетата квестори изпитваше голямо желание да заговори всички момичета. :D

Мисля, че на катончето трябваше да се подпишем. А и е логично така.

Днес ми отговориха и колко са местата 45 за момичета и 20 момчета в Журналистика. В залата от 120 души момчетата бяхме двайсетина.
Абе да имам 5 и да си мисля само за матурата....
мен тоя ме пита защо не съм си написала телефона на картончето :lol:
Аватар
Hope
В началото бе словото

Мнение от Hope »

Borisg написа: А квесторката в 224 си мрънкаше на носа и до отзад нищо не се слушаше.
Между другото на идентификационното картонче, където имаше подпис не трябваше да се подписваме, нали?
Леле, аз хубаво не се подписах... :S Дано да няма лоши последствия.
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”