Не, че нещо, но за такава грешка дори 2 може да ти пишат, ако попаднеш на кофти човек....His Divine Shadow написа:поправих![]()
усещам как хубавата оценка отива по дяволите
Иначе не ти мърда 1 единица за фактология и, ако си бил за 5.....
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Не, че нещо, но за такава грешка дори 2 може да ти пишат, ако попаднеш на кофти човек....His Divine Shadow написа:поправих![]()
усещам как хубавата оценка отива по дяволите
Браво за риска... Оттам нататък всичко е относително=)vik написа:писах толкова ексцентрични и различни неща,че очаквам или 2 (3 в най-добрия случай) или над 5...сега ще видя до къде се простират границите им на представата им за оригиналност и ще знам за редовнияиначе не ми се разказва подробно,но не съм включила никаква политика
Бях в хепито от 11:15 до 12:45 с три момичета. Някой идвал ли е?city_glam написа:ми и аз се обърках - мисля, че в хепи ще е само борис
и затова взимам най-простото решение - ще пропусна тоя път срещата, като се надявам юни да се падне в хубав ден изпита и да отидем някъде на открито
Едно момиче два часа говореше по телефона до мене. Приличаше ми на тебеsummer_f_ написа:олелеОткрих си 2 фактологични грешки
Възможно ли е да съм на - с оценката
Възможно е да, особено ако са по-сериозни...summer_f_ написа:олелеОткрих си 2 фактологични грешки
ти в коя стая бешеBorisg написа:Едно момиче два часа говореше по телефона до мене. Приличаше ми на тебеsummer_f_ написа:олелеОткрих си 2 фактологични грешки
Става въпрос за времето, когато чакахме да отворят вътре вратите.summer_f_ написа: ти в коя стая бешеНЕ аз си бях изключила телефона, така че си се припознал
![]()
Другата беше за времето, през което вчера трябваше да си изгасим осветлението
Borisg написа:Става въпрос за времето, когато чакахме да отворят вътре вратите.summer_f_ написа: ти в коя стая бешеНЕ аз си бях изключила телефона, така че си се припознал
![]()
Другата беше за времето, през което вчера трябваше да си изгасим осветлението
А иначе аз бях на църква на Св. Неделя и се отвратих, докато слушах как една жена обясняваше на една друга как била паднала по цитирам "гъз" на метрото и хората вместо да й помогнат се наслаждавали на гледката. И тва в църквата си го разправя на всеослушание на сред този празник. Ядосах се и я обрисувах на изпита
Аз до 11 бях в църквата. Бях без чадър. След това бях до метрото да посрещна едно момиче и с нея двамата чакахме едно друго момиче. Тримата влязохме заедно в хепи-то и аз стоях до 12:45, след което тръгна към ректората.summer_f_ написа:![]()
![]()
![]()
аз и Energie бяхме седнали в пицарията до църквата и видяхме някаква групичка младежи с чадъри... Това вие от ХЕПИ ли сте били![]()
Иначе и пред входа не съм била аз
О това никак не ме учудва. След като попитах едно момиче защо не кандидатства в ЮЗУ и тя ми отговори "Как ще ида от града в селото", никак не се учудвамsummer_f_ написа:значи не сте били вие.
Оф.. до мен на входа имаше едно момиче, което говореше, че всички били грозни селяни.. Тя пък ако се мисли за голяма красавица, аз пък ще и кажа, че не е