Да, ама той ще се изкефи на такъв отговор. Нали се сещаш какви мисли ще минат веднага през съзнанието му... едни такива...Johana Jotkova написа: Той: Хей, и двамата сме в този бар поради една и съща причина!
Тя: Да, да хванем по някоя мацка!
Коя е най-силната първа реплика за свалка?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Е, хайде сега, не бъди чааак толкова жестока! Нека поне на едното да се изкефи човекът!Pimboli написа:Да, ама той ще се изкефи на такъв отговор. Нали се сещаш какви мисли ще минат веднага през съзнанието му... едни такива...Johana Jotkova написа: Той: Хей, и двамата сме в този бар поради една и съща причина!
Тя: Да, да хванем по някоя мацка!
![]()
![]()
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
Като заговорих за кучета се сетих,че,ако някой мъж ми каже:
"Имам едно страхотно куче.Искаш ли някой път да излезем да го разходим заедно?"
има голяма вероятност да се съглася.А,ако кучето е до него за потвърждение,вероятността е 100%
.
"Имам едно страхотно куче.Искаш ли някой път да излезем да го разходим заедно?"
има голяма вероятност да се съглася.А,ако кучето е до него за потвърждение,вероятността е 100%
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Един приятел лансираше "Хубави обувки, айде да се ебем" ам аоще не съм я пробвал - сигурно защото все още ничии обувки не са ме спечелили
Иначе, освен ако репликата не е уникално тъпа (или типично тъпа), най-важното е КАК ще я поднесеш (ако ти е дошла гениалната идея да я поднесеш като гарнитура към розово мартини и букет цветя - поздравления, искам да бъда в същия клуб, за да прилапам мацката за мене си
)
Иначе, освен ако репликата не е уникално тъпа (или типично тъпа), най-важното е КАК ще я поднесеш (ако ти е дошла гениалната идея да я поднесеш като гарнитура към розово мартини и букет цветя - поздравления, искам да бъда в същия клуб, за да прилапам мацката за мене си