[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: КСК 2010/2011 Математика
Има купони на ФМИ, има купони всеки ден в общежитията и в Студентски град, нема да се отървем.

Компютърни науки 1 курс
А хора, къде мога да проверя къде ми е изпита? За първия изпит го бях намерил, ама сега нещо не намирам някъде да пише къде съм... Помощ!
- Krisko
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
И аз не мога да намеря никъде инфо. Явно все още не са качили кой в коя стая е.
Информатика I курс
Здравейте,
Днес бях до Химическия факултет и ми казаха,че списъците със сградите и стаите на съответния изпит по математика биха могли да излезнат тази вечер или утре,но нищо не е сигурно.Това зависило от броя на кандидатите.Съобщиха ми , че в интернет щели да излезнат,но прерових целия сайт....Аз ли не мога да видя или въобще няма такова нещо? Пишете , моля ви,ако някой е намерил страницата в интернет за тази информация !!:roll:
P.S :Ако на всеки изпит трябва да се чака или да се ходи всеки ден до София ,за да се проверяват дали са излезнали списъците,това много ще затрудни тези,които не са от там....,а когато се обадиш не всеки път ти казват конкретна дата... ...

Днес бях до Химическия факултет и ми казаха,че списъците със сградите и стаите на съответния изпит по математика биха могли да излезнат тази вечер или утре,но нищо не е сигурно.Това зависило от броя на кандидатите.Съобщиха ми , че в интернет щели да излезнат,но прерових целия сайт....Аз ли не мога да видя или въобще няма такова нещо? Пишете , моля ви,ако някой е намерил страницата в интернет за тази информация !!:roll:
P.S :Ако на всеки изпит трябва да се чака или да се ходи всеки ден до София ,за да се проверяват дали са излезнали списъците,това много ще затрудни тези,които не са от там....,а когато се обадиш не всеки път ти казват конкретна дата... ...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
1) Почти никога не могат да ти кажат точна дата, на която ще ги изнесат, защото ако можеха (т.е бяха сигурни), щяха да я обявят официалноsyoomiss написа:Здравейте,
Днес бях до Химическия факултет и ми казаха,че списъците със сградите и стаите на съответния изпит по математика биха могли да излезнат тази вечер или утре,но нищо не е сигурно.Това зависило от броя на кандидатите.Съобщиха ми , че в интернет щели да излезнат,но прерових целия сайт....Аз ли не мога да видя или въобще няма такова нещо? Пишете , моля ви,ако някой е намерил страницата в интернет за тази информация !!:roll:![]()
P.S :Ако на всеки изпит трябва да се чака или да се ходи всеки ден до София ,за да се проверяват дали са излезнали списъците,това много ще затрудни тези,които не са от там....,а когато се обадиш не всеки път ти казват конкретна дата... ...![]()
![]()
2) Нормално е ден-два преди изпита да излезе разпределението по зали (рядко е по-рано, да не кажа почти никога)
3) Разпределението, освен че излиза на списъци на химическия, го качват и в интернет същевременно, и тогава на началната страница на сайта ще има съобщение, линк и т.н (на видно място)
4) Мисля, че щом излезе разпределението, в персонална информация също ще пише къде сте разпределени.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети

- Eleanor
- Летящите Пръсти
този път са 300 човека повече 
- goshkoutd
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
етаж 1 - зала 101 във ФМИ съм аз 
http://www.youtube.com/watch?v=nqsf0XynGz8 - how to end a movie
- bggashnik
- Пишеща машина
Искам да пожелая успех на всички в неделя, нека дадем най-доброто от себе си

Компютърни науки I курс
- lipgloss
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски
- Обратна връзка:
Еййй хора,много много успех и от мен утре...ще стискам палци на всички,пък дано мине добре 
Стопанско управление с немски език - първи курс 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
брех, се опитмисти се навъдили тука 
Успех на всички утре!

В тази зала преди малко по- малко от година изкарах 5.13 на предварителния по история!! Дано да ти донесе ако не като моя късмет, то по- голямmorfei написа:Някой да е в Химическия? Аз съм в 401-ва
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
Как се справихте ?
http://www.math10.com/f/viewtopic.php?f=85&t=1362
Тук ги има задачите, изглеждат по-неприятни от предварителния, но ще коментирам след като се опитам да ги реша
http://www.math10.com/f/viewtopic.php?f=85&t=1362
Тук ги има задачите, изглеждат по-неприятни от предварителния, но ще коментирам след като се опитам да ги реша
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/