Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- energie
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2010
Ами хайде да се организираме не остана ...ще се срещаме ли преди изпита?
Аз съм ЗА за една малка "говорилня"

-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз предлагам хепи-то срещу Св. Неделя.
Така и така ще съм там преди изпита
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Хаха много бих се радвала да се запозная именно с теб. Сигурна съм, че ще се опиташ да ме надъхаш, но незнам дали ще успееш. А за виното..........Варненец написа:Ако толкова държиш да се запознаеш с някой, а няма с кой- аз съм на линияmariq s j написа:Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 3, зала 272
бул. "Цар Освободител" № 15
автобуси № 9,94,84,213,306,280, тролеи №1, 2, 4, 11
Ако има някой, който ще бъде тук моля пишете, че да се запозная се с някого преди изпита.![]()
![]()
![]()
Ще те надъхам за изпита, ще те изчакам след него, пък после ще ми кажеш как си се справила на по чашка червено вино у нас(както казваше един бивш (за щастие) "преподавател" във факултета)
![]()
![]()
![]()
![]()
Шегата настрана, ако ще правите събиране- правете го преди изпитаНе забравяйте, че всеки свършва своя гениален труд по различно време
И аз съм в 272. Бих се радвала да се запозная с няколко човека там. Сред сто непознати и две познати лица дават някакво удобство и сигурност.mariq s j написа:Eluveitie
И дветв сме в една зала. Аз малко съм писала във форума, но много го следя бих се радвала да се запознаем
-
Nadejda_Angelova
- В началото бе словото
272-ра четвърти път. ... ПродаденоNOXITA написа:И аз съм в 272. Бих се радвала да се запозная с няколко човека там. Сред сто непознати и две познати лица дават някакво удобство и сигурност.mariq s j написа:Eluveitie
И дветв сме в една зала. Аз малко съм писала във форума, но много го следя бих се радвала да се запознаем
There was a time when blackberry and apple were just fruits...
- city_glam
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
На мен лично ми е неудобно - или трябва да прекося цялата Витошка, или да мина по жълтите павета, което като вали не е особено забавноBorisg написа:Аз предлагам хепи-то срещу Св. Неделя.
В Борисовата има едно дървено кафе на езерото Ариана (значително по-близо е от Св. Неделя), но на някои може да им се стори скъпичко
Ако го знаете Болерото, то е мн яко принципно е в края на бул. Цар Освободител, но ми е малко трудно за обяснение
Има и Starbucks na ъгъла на Гурко и бул. Васил Левски
Не знам, кажете нещо, което ви е известно и близко на вас, аз се сещам мн неща ама как да ви ги обясня
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... 
Някой в 267???
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 3, зала 272
бул. "Цар Освободител" № 15 !!!!!!!!!!!
Който е тука-пишете ми съобщение,за да си се разберем само тези от залата и да се видим.
бул. "Цар Освободител" № 15 !!!!!!!!!!!
Който е тука-пишете ми съобщение,за да си се разберем само тези от залата и да се видим.
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
Ако случайно учиш в СОУ "Стоян Заимов" - Плевен, значи се познаваме вече.Nadejda_Angelova написа:272-ра четвърти път. ... ПродаденоNOXITA написа:И аз съм в 272. Бих се радвала да се запозная с няколко човека там. Сред сто непознати и две познати лица дават някакво удобство и сигурност.mariq s j написа:Eluveitie
И дветв сме в една зала. Аз малко съм писала във форума, но много го следя бих се радвала да се запознаемЧестно казано и аз бих предпочела някоя по-малка заличка, но какво да се прави... може да ни е на късмет. ;]
Аз да.
И ми се струва по ника на Надя, че сме и съученички. 
Супер. Аз се бях притеснила, че като отида и видя "сто журналистически акули" от непознат вид и ще ми е супер кофти. Признавам, че и потреперах малко.
Морфей, ти ще кандидатстваш сега или вече си вътре ?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Кандидатствам сега само че по математика. Форума чета, щото си няам друго занимание в момента. 
Компютърни науки 1 курс