Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 1, зала 218
бул. "Цар Освободител" № 15
автобуси № 9,94,84,213,306,280, тролеи №1, 2, 4, 11
аз наистина идвам с единицата
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
kinda like you crazy написа:етаж 4, зала 292
Няма ли двама души, дето да сме заедно ?! Не е честно, искам да се запознавам със съфорумци пък!
Впрочем, в същата зала съм, в която ми беше и предния предварителен. Айде да е на късмет, а? ^^

Хах, и аз бях в тази зала на моите изпитиBorisg написа: Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 1, зала 224
То форумът наистина не е мястото, което ще те подготви за изпитите, ама и не съм срещал човек досега, които да разчита на това. Но че няма полза -ТЦ, не съм сигласен. Всички административни процедури са толкова тромави и сложни, че без форума аз лично доста по-трудно бих се оправил. Плюс това според мен да драскаш из форум а е голям кеф, защото много по-лесно намираш хора, които имат същите проблеми и вълненияivvv написа:От опит казвам - нито с нещо(освен, ако не е конкретно формулиран въпрос изискващ ясен и точен отговор) ще ви помогне това интернет пространство, а даже напротив. Всичката истерия, напрежение и "полезни", но доста разнородни съвети на които ще попаднете могат само да ви объркат. Разчитайте на себе си и собствените си идеи, защото това, което можете най-добре и ви е по сърце ще ви помогне 100 пъти повече, отколкото да следвате някой чужд модел.