Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от city_glam »

СУПЕЕЕЕР ректората

Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 1, зала 218
бул. "Цар Освободител" № 15
автобуси № 9,94,84,213,306,280, тролеи №1, 2, 4, 11

аз наистина идвам с единицата :lol:
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... :connie_29:
sexylokomotiv
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от sexylokomotiv »

Здравейте и от мен! До днес се готвих усилено. Надявам се някой да може да ми даде яснота по въпроса за обема на есето (знам че зависи от темата, но приблизително). Имам колебание относно това дали трябва да се пише за конкретно събитие или личност или общо по темата.
пример: миналогодишната тема братя- конкретно може да се пише за братя галеви, но може да се пише и против расизма (всички на тази земя сме братя). Кое е по добрия вариант.
Предварително благодаря и успех на всички в неделя
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

аз лично не пиша повече от 4-5 страници (някой каза, май беше Търговецът на кристали, че е написала 2 и е влязла :wink: ) не прекалявай с 10 стр примерно

За втория въпрос - пиши както ти дойде, аз лично писах есе за "Братя" и обхванах всички братя мутри (нещо от рода на явлението братя мутри в днешната ситуация) като ги сравних (ама мн накратко) с Кирил и Методий, Евлоги и Христо Георгиеви. (не съм се явявала на истинския изпит, за домашно го писах и учителката го одобри)
Втория вариант за расизма според мен също е възможен, като даваш примери от сегашната ситуация, така че и двете стават. :wink: Надявам се да съм помогнала, чакам и др отговори, тъй като и мен ме вълнуват същите въпроси :lol:
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

28 Март 2010 г 14:00 ч Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 2, зала 245

Aз наистина идвам с 9. :) :)
F for fake.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 1, зала 224
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

етаж 4, зала 292

Няма ли двама души, дето да сме заедно ?! Не е честно, искам да се запознавам със съфорумци пък!
Впрочем, в същата зала съм, в която ми беше и предния предварителен. Айде да е на късмет, а? ^^
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

Е, а дано да ти е на късмет :wink: Аз пък се успокоявах с това, че в неделя ще вали - да ни върви като по вода :lol:

В групата във фейсбук се говореше за среща преди изпита - има ли още навити?
vik
В началото бе словото

Мнение от vik »

kinda like you crazy написа:етаж 4, зала 292

Няма ли двама души, дето да сме заедно ?! Не е честно, искам да се запознавам със съфорумци пък!
Впрочем, в същата зала съм, в която ми беше и предния предварителен. Айде да е на късмет, а? ^^

аз съм там :) не съм писала много във форума,но пък го чета редовно и бих се радвала да се запознаем понеже ми изглеждаш интелигентно и интересно момиче :) ((и аз съм момниче междудругото,да си кажа,че не се разбира от ник-а ми и да не остане някой с грешно впечатления)) :)
Аватар
Eluveitie
В началото бе словото

Мнение от Eluveitie »

Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 3, зала 272...поне доста народ сме от северното крило.Имам чувството, че са следили форума...хаха и затова няма съвпадения :cyclopsani: .
Para volar hay que empezar corriendo riesgos. Si no, quizás lo mejor sea resignarse y seguir caminando para siempre. Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Borisg написа: Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 1, зала 224
Хах, и аз бях в тази зала на моите изпити :)
Facebook
Изображение
ivvv
От дъжд на вятър
Специалност: Социопатия
Курс: първи

Мнение от ivvv »

Здравейте и от мен! За първи път пиша в тази тема, но съм за 2-ри път кандидат-студентка за журналистика. В момента съм 1-ви курс, специалност, която не ме докосва по никакъв начин и се надявам амбицията ми тази година да срещне възможността. Миналата година ме разделиха няколко стотни от специалността и сега идвам с огромно желание и много творчески заряд. В момента вече пиша статии за един новинарски сайт и определено това е професията, която искам да упражнявам за напред(колкото и неблагодарна е тя). Съвсем умишлено нито веднъж не погледнах форума тази година, защото миналата бях погълната от идеята да чета(почти безучастно) различните мнения и съвети, които се изписват тук. От опит казвам - нито с нещо(освен, ако не е конкретно формулиран въпрос изискващ ясен и точен отговор) ще ви помогне това интернет пространство, а даже напротив. Всичката истерия, напрежение и "полезни", но доста разнородни съвети на които ще попаднете могат само да ви объркат. Разчитайте на себе си и собствените си идеи, защото това, което можете най-добре и ви е по сърце ще ви помогне 100 пъти повече, отколкото да следвате някой чужд модел.
Влязох да погледна дали няма някой потребител в моята зала, но явно още изявен няма :lol: За протокола - 240 зала, 1-ви етаж. :wink:
Успех и вдъхновение на изпита и нека словото бъде с нас (хах) :D
Разликата между мен и другите не е голяма... Просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

ivvv написа:От опит казвам - нито с нещо(освен, ако не е конкретно формулиран въпрос изискващ ясен и точен отговор) ще ви помогне това интернет пространство, а даже напротив. Всичката истерия, напрежение и "полезни", но доста разнородни съвети на които ще попаднете могат само да ви объркат. Разчитайте на себе си и собствените си идеи, защото това, което можете най-добре и ви е по сърце ще ви помогне 100 пъти повече, отколкото да следвате някой чужд модел.
То форумът наистина не е мястото, което ще те подготви за изпитите, ама и не съм срещал човек досега, които да разчита на това. Но че няма полза -ТЦ, не съм сигласен. Всички административни процедури са толкова тромави и сложни, че без форума аз лично доста по-трудно бих се оправил. Плюс това според мен да драскаш из форум а е голям кеф, защото много по-лесно намираш хора, които имат същите проблеми и вълнения :wink:
Facebook
Изображение
sexylokomotiv
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от sexylokomotiv »

не се ли проверяват утре залите? От каде сте ги видели?
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

ksk.uni-sofia.bg

пишеш входящия номер и егнто и ти излиза. (:
Everyone is king when there's no one left to pawn
mariq s j
В началото бе словото

Мнение от mariq s j »

Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход, етаж 3, зала 272

Ако има някой, който ще бъде тук моля пишете, че да се запозная се с някого преди изпита. :oops: :) :oops:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”