Размисли и страсти: Ники

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти: Ники

Мнение от Мила »

Здрасти и в тази тема.
Може ли да ти задам няколко въпроса?

Например:

Можеш ли да се идентифицираш с литературен герой? Кой?
Приеми този въпрос като маркетингово проучване. Каква е за теб идеалната книжарница?
Какво ти дава правото, в "духовно" отношение?
До колко разчиташ на хумора да те измъква от кофти ситуации?
Има ли нещо, което да не можеш да понасяш у един мъж?
А у една жена?
Ако сега ти се обадят по телефона и ти кажат, че си спечелил милион долара, какво би направил с тях?
Ако ти остават 24 часа и после знаеш, че животът ти ще се промени изцяло, но не знаеш точно как и в каква посока, какво би направил?
Смяташ ли, че образованието в България е твърде теоретическо и твърде малко практическо?
Какво би променил в заобикалящата те среда?
Изхвърляш ли отпадъци разделно? Изобщо правиш ли нещо за екологията? Смяташ ли, че инициативи като Earth hour имат някакъв смисъл?
Ако са ти харесали, после още :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Мила написа:Здрасти и в тази тема.
Може ли да ти задам няколко въпроса?

Разбира се ;)

Например:

Можеш ли да се идентифицираш с литературен герой? Кой?

Трудно ми е, но в момента се сещам само за разказвача от Малкия принц.
Приеми този въпрос като маркетингово проучване. Каква е за теб идеалната книжарница?
Може би такава, в която критерият за подредба на книгите е типът хора, на които биха се харесали.
Какво ти дава правото, в "духовно" отношение?
Дава ми усещането, че един ден по един или друг начин работата ми ще е свързана с това да налагам справедливост в човешките отношения :)
До колко разчиташ на хумора да те измъква от кофти ситуации?
Понякога само на него разчитам. Най-вече, за да замажа някаква глупост, която съм направил или да скрия нещо.
Има ли нещо, което да не можеш да понасяш у един мъж?
Необоснованото огромно самочувствие и желанието да се налага над по-салби.
А у една жена?
Убеждението, че е винаги права. Еманципацията, доведена до криворазбрани крайности, също ме дразни.
Ако сега ти се обадят по телефона и ти кажат, че си спечелил милион долара, какво би направил с тях?
С една част ще си задоволя материалните нужди, една част ще инвестирам, с една част ще зарадвам близките си хора, а остатъка мога да отделя за някакъв вид благотворителност. Всъщност имам нещо конкретно предвид, ама ще изляза от рамките на въпроса ;)
Ако ти остават 24 часа и после знаеш, че животът ти ще се промени изцяло, но не знаеш точно как и в каква посока, какво би направил?
Ще поговоря с близките си хора и вероятно ще се опитам да направя нещо, което в бъдеще да ми напомня, що за човек съм бил.
Смяташ ли, че образованието в България е твърде теоретическо и твърде малко практическо?
Да, смятам. И определено има нужда от промяна още от основното образование.
Какво би променил в заобикалящата те среда?
Така си е добре. Ако можеше да променя хорското мислене...
Изхвърляш ли отпадъци разделно? Изобщо правиш ли нещо за екологията? Смяташ ли, че инициативи като Earth hour имат някакъв смисъл?
В квартала няма кофи за разделно изхвърляне. И да имаше, не съм сигурен, че щях да ги използвам. Не мисля, че правя нещо активно за екологията. Старая се да не вредя на околната среда, но не правя нищо, за да я предпазя от чуждото вредно влияние. За инициативите смятам, че са полезни. Важно е да се привлича общественото мнение към такива въпроси. Но според мен трябва да са насочени повече към самите държави и общности. За тези неща трябва да има закони, защото на хората им лиспват екологични навици.
Ако са ти харесали, после още :)
Бих се радвал. Някои отнеха повече време за мислене, отколкото вероятно предполагаш ;)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Хе-хе.

Разкажи ни някоя историйка от детството си? А от ученическите години?
Кога за последно си редил пъзел? Помниш ли с каква картинка беше?
Мислиш ли, че има значение колко често ходиш на кино, театър и концерти, за да се наречеш културен човек?
Какъв домашен любимец би си взел, при условие, че живееш сам и никой друг не споделя грижите и отговорностите за него.
Огледай се около се себе си. Кой са петте неща, които забеляза първо?
Как започваш деня?
Споделяш ли с родителите си или търсиш съвет от приятели?
Как би организирал перфектната ваканция?
Ако можеше да се смениш с някого от форума за 24 часа кого би си избрал?
А какво би правил, ако беше невидим?
Коя ти е любимата емотиконка?
Имаш ли календар в стаята? С каква картина е?
С какво се изкушаваш?
Денят ти не минава без...?
Какво можеш да готвиш?
Имаш ли книжка за печати от 100 национални туристически обекта? Ако да, от кои имаш печати?
Кога се научи да шофираш?
Имал ли си шофьорски фалове?
Кое те дразни в българските шофьори?
Как би искал да изглежда погребението ти?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Мила написа:Хе-хе.

Разкажи ни някоя историйка от детството си? А от ученическите години?

От детството: когато на село с брат ми и още едно момче влизахме в къщите на хората и правихме някакви бели и после ядохме бой :lol: Сещам се и за една от времето, когато съм бил супер малък. Майка ми и брат ми се качиха някакъв автобус, а аз по някакъв начин останах извън него. Беше доста странно, ама просто стоях там с идеята, че те сигурно са отишли някъде и ще се върнат :lol:
От ученическите години: хах, помня, как отидох на първата си детска дискотека и ми се стори убийствено тъпо, чувствах се много неловко и брах бая срам ;)
Кога за последно си редил пъзел? Помниш ли с каква картинка беше? Редихме с малкия ми племеник(5-годишен) някакви елементарни пъзели на страниците на детска книжка. Бяха с различни животни.
Мислиш ли, че има значение колко често ходиш на кино, театър и концерти, за да се наречеш културен човек?
Мисля, че ходенето на такива мероприятия не те прави културен. По-скоро е обратното. Културият човек може да има потребност да ходи на театър да речем. Ако някой човек обаче няма такава потребност, това не го прави простак.
Какъв домашен любимец би си взел, при условие, че живееш сам и никой друг не споделя грижите и отговорностите за него.
Куче. Дори съм се спрял на Хъски.
Огледай се около се себе си. Кой са петте неща, които забеляза първо?
Кутия от карти за игра, раница, картина на стената, 50лева(чиста случайност :lol: ), дезодорант, който дори не знам, откъде се е взел, телефон.
Как започваш деня?
В началото на деня винаги обичам да имам малко време, в което да не правя нищо или пък просто да си ям или зяпам телевизия. Предпочитам да стана 30мин по-рано, отколкото да бързам и да се юркам.
Споделяш ли с родителите си или търсиш съвет от приятели?
Винаги приятели.
Как би организирал перфектната ваканция?
С приятели, около 8 човека. Хващаме две коли и обикаляме из България като оставаме за по 2-3 дни, където ни хареса.
Ако можеше да се смениш с някого от форума за 24 часа кого би си избрал?
Нали имаше някой в Италия? Ама кой беше...
А какво би правил, ако беше невидим?
Ще шпионирам едно момиче, дето съм си харесал, за да видя, какво й харесва да прави. Нее, това е гадно :lol: Но все пак предполагам, че като съм невидим, няма как да не се изкуша да направя нещо доста подло ;)
Коя ти е любимата емотиконка?
Тази - ;)
Имаш ли календар в стаята? С каква картина е?
Мне. Ако имам, никога не му обръщам страниците. Иначе предпочитам да е с някакви природни пейзажи, нещо зелено, че ми вдъхва спокойствие.
С какво се изкушаваш?
Мързел, ядене, чужди цигари, момичета
Денят ти не минава без...?
Да висия на тоя тъп компютър, без да послушам радио по пътя, без да пия едно кафе, ако съм на училище, без да пиша на някой познат в скайпа, без да си осмислям живота :lol:
Какво можеш да готвиш?
Всичко :) Аз съм най-великият готвач на света :cheers: Правя страхотна мусака!
Имаш ли книжка за печати от 100 национални туристически обекта? Ако да, от кои имаш печати?
Уви, нямам ;)
Кога се научи да шофираш?
На 18-19, когато карах курсовете добих основните умения. Ученето да шофираш си е процес. Нямам как да се определи точен момент.
Имал ли си шофьорски фалове?
Почти не. Един път одрах огледалото в оградата на паркинга, ама то беше съвсем леко, а и за мое извинение трябва да кажа, че паркингът до къщата е тесен и ми беше трудно да я вкарвам назад. Един път леееко се набих в теглича на един спрял джип, ама то беше толкова леко, че просто имаше една червена чертичка, която забързах с пръст :lol: Един път пак докато паркирах се джаснах в някакъв кол, дето не го бях видял, че е отзад, ама и това не доведе до никакви поражения. Веднъж много яко нагазих в една дупка, докато карах по Подбалканския и едва не изкривих джантата. Кажи, речи, почти никакви произшествия нямам.
Кое те дразни в българските шофьори?
Дразни ме, че всеки гледа да е по-тарикат от другия.
Как би искал да изглежда погребението ти?
Абсолютно безразлично ми е. Ама все пак да не е някаква гавра де ;) Да си е според обичаите. Сигурно има някакъв смисъл от тях. Важното е хората да ме помнят.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

ники написа: Какво можеш да готвиш?
Не креватните подвизи на Искрен, ами това изречение ще доведе до сформиране на фен-клуб.

(защо ли имам някакво странно предчувствие... :lol: )

С какво у себе си се гордееш?
А какво не харесваш?
Какво смяташ, че ще е хубаво да промениш в характера си, но просто не виждаш как подобна промяна би могла да се случи?
Какво цениш у хората?
С какво те отвращават хората?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

1. Въпрос: От коя чалга предпочиташ?
1. от тая дето бие на турско и циганско
2. от тая дето музиката е крадена от сръбски и гръцки песни :lol:
3. от бавната ревливо-романтична чалга тип "разби ми сърцету и ся ше рева"
4. от чалгата на кочовете (разбирай Тони Стораро, Милко Калайджиев)
5. от чалгата, биеща повече към поп-музика
6. от чалгата с по-разголените клипове :P
7. от най-новите хитове
8. от тая дето пускаха снощи в Плаза

2. Въпрос: Коя е любимата ти подправка? :P
Facebook
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

MidwinterSun написа:
ники написа: Какво можеш да готвиш?
Не креватните подвизи на Искрен, ами това изречение ще доведе до сформиране на фен-клуб.

(защо ли имам някакво странно предчувствие... :lol: )

Няма нужда ;)

С какво у себе си се гордееш?
С това, че вече от доста дълго време се развивам в посока, която наистиан съм желал :) Става дума за чисто психическо израстване.
А какво не харесваш?
Има такива работи. Понякога много се изтъква, често споря супер много за глупости, понякога съм и малко егоист. Аааа, много ме мързи :)
Какво смяташ, че ще е хубаво да промениш в характера си, но просто не виждаш как подобна промяна би могла да се случи?
Всичко, което смятам, че е добре да се промени, е възможно да се промени ;) Може би доста трудно би било да се науча пъноценно да разбирам другите.
Какво цениш у хората?
Честността, оптимизма, доверието, волята да решаваш проблемите си и още много, много други.
С какво те отвращават хората?
Отвращават е доста силно. Хората не ме отвращават. Има някои характерни човешки черти, които ме дразнят като глупостта с всичките й производни качества, наглостта, самонадеяността и т.н.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

svetlio.varna написа:1. Въпрос: От коя чалга предпочиташ?
1. от тая дето бие на турско и циганско
2. от тая дето музиката е крадена от сръбски и гръцки песни :lol:
3. от бавната ревливо-романтична чалга тип "разби ми сърцету и ся ше рева"
4. от чалгата на кочовете (разбирай Тони Стораро, Милко Калайджиев)
5. от чалгата, биеща повече към поп-музика
6. от чалгата с по-разголените клипове :P
7. от най-новите хитове
8. от тая дето пускаха снощи в Плаза

2. Въпрос: Коя е любимата ти подправка? :P
1.Чалгата на кочовете :cheers: :cheers: :cheers:
2. Хммм, може би магданоз или кимион. Чесънчето също доста отваря манджите, ама още ме е шубе да го ръся свободно :lol:
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

http://www.youtube.com/watch?v=qF3D2oiy6YA&feature=fvst

Кефи ли те това парче> ? :albino:

Поздравявам теб и Мила с нея. 8)
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »