issoax написа:
Колко ти е рекордът по най-дълго правене на секс за един ден? Може с прекъсвания, но да е в рамките на 24 часа.
хаха тоя въпрос изби всичко живо 24ч много ясно .. за размери не питай че кой знае колко фенки дебнат из форума
Ъъъъъъъ...
А извън рамките на 24-те часа?
А това всичкото изобщо с едно и също момиче ли беше?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Mushmul написа:Ето и една порция въпросченца: 1. Къде се намираш в момента? Опиши обстановката.
ей това го прочетох сутринта и исках да отговоря докато съм на работа ама не сколасах
та .. у нас съм си .. пълен безпорядък дрехи насякъде .. особено по леглото което естествено не е оправено по бюрото край мене какво ли няма пак че е суупер голямо и може да си разхвърлям ужасно много неща по него .. в единия ъгъл се мъдри и една сушилка .. единственото що годе подредено място е зад мене където има библиотека с книги които не се бутат много много .. а съм подреждал в събота 2. Математиците отделна категория хора ли са?
трябва да питаш някой математик .. не разбира се .. имаме си по 2 крака 2 ръце очи уши .. нормални хора сме 3. Какво е най-ценното, което ти дава университета?
в момента нищо .. даде ми начален тласък за добра работа сега просто се опитвам да го избутам някак си 4. Ти беше на една форумна нали? С какви впечатления остана? Ще дойдеш ли пак?
добри .. даже суперски .. ще дойда разбира се стига да ме искате 5. От кой град си?
едно село на Дунава - Русе 6. Какво е най-лудото/нестандартно/импулсивно нещо, което си вършил в живота си?
ам рядкост са необмислените неща в живота ми .. даже и да изглеждат такива съм ги премислил няколко пъти преди това .. последното за което се сещам беше да дам на едно аверче да ме вози на неговото "колело" .. беше необмислено .. като тръгна се оказа и лудо .. още си спомням как ми трепереха колената като слязох
1. Мнението ти за данък "Лукс"
апартаментът ми не е 250 + квадрата .. кола даже и нямам .. май няма да ме засегне гледам пише че ще борят кризата с него мисля че е доста наивно да се смята че ще излезе нещо читаво от това .. освен че спестяванията над 100к ще се изнесат извън страната и ще спре регистрирацията на яхти в България .. в един друг форум колега изказа мнение че това даже било начин за легализиране на палатите и бентлитата .. видиш ли плащат си данъка хората а лошите бирници не им търсят произход на парите .. което имайки предвид къде живеем не ми се струва много далече от истината 2. Ти усети ли "кризата" по някакъв начин?
усетих я миналата година като си поисках по голяма заплата отколкото ми предложиха и шефа каза .. ами по принцип мога да ти я дам ама .. криза е 3. Последната театрална постановка, на която си ходил ?
някакво самодейно изпълнение на училищния драм състав .. преди има няма 5г .. не помня какво беше 4. Как се виждаш след 5 години? тоя въпрос не съм го чувал скоро .. май е време да сменям работата
знам ли 5г са страшно много време .. ще работя идеалната работа .. зимата ще карам ски на Алпите лятото ще се топкам на Хаваите .. ще имам къща с веранда извън София то даже може и да не е в България .. има вероятност да съм се бракувал пък може и някой прощъпулник да щъка насам натам .. или пък нищо подобно 5. Колко познати можеш да наречеш "приятели" ?
двама
issoax написа:
Колко ти е рекордът по най-дълго правене на секс за един ден? Може с прекъсвания, но да е в рамките на 24 часа.
хаха тоя въпрос изби всичко живо 24ч много ясно .. за размери не питай че кой знае колко фенки дебнат из форума
Ъъъъъъъ...
А извън рамките на 24-те часа?
А това всичкото изобщо с едно и също момиче ли беше?
аа ето ги и фенките всъщност съм малко изненадан нали те писахме лесбийка
това беше базик за да не отговоря на въпроса .. то вярно че като свърша веднъж ставам машина ма чак пъ толко
Виж ся, мой човек. Ние тука тия въпроси ги задаваме сериозно. Опичай си акъла, че току виж сме подновили другото Р&С в твоя чест...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
ааа ти не си човек 11 страници е тая тема със сигурност съм гледал 1 - peacefull warior другите ще трябва да ги прегледам
camel написа:Гледал ли си някой филм от темата "ревюта на филми" и по-специално от моите ревюта? Ако да - кои?
едит: такам
The dark knight (Черният рицар)
The grudge (Гняв) /тоя не съм го гледал но съм го дръпнал /
Mirrors (Огледала) /хаха те като по списък /
Righteous kill (Праведно убийство)
Taken (Отвлечена) /тоя не съм сигурен .. ако шефа е разведен а дъщеря му отива на ексурзия с приятелката си в Италия .. май значи съм /
Anaconda 3:Offspring (Анаконда 3: Потомството) .. /даже не си спомням за какво идеше реч /
Fast track no limits (Писта без граници) /7.39 му е малко множко /
Операция "Валкирия" (Valkyrie) /тоя също съм го дръпнал тия дни ще го видя /
Щрак (Click) /тоя ми хареса/
Здрач (Twilight)
ТРОЯ /тоя даже скоро - мин година го гледах пак /
Нищо освен истината /тоя много як /
Мирният войн (The peaceful warrior)
Престиж (The prestige)
+ няколко на които не си писал ревютата
и наколко които съм пропуснал да гледам но ще попълня празнотите