MidwinterSun написа:
И за да продължим линията:
С какво твоите приятели са най-великите?
Те са хората, които винаги ме подкрепят, винаги ме разбират и винаги казват това, което имам нужда да чуя. Те са хората, които никога не са ми отказвали услуга и никога не са ме предавали за нищо.
Как и кога се запозна с тях? От колко време се знаете вече?
С един се запознах преди изпитите за първи клас в училището ми - бабите и на двама ни ни бяха довели на изпит и нещо се заиграхме на едни катерушки там. Това е може би най-добрият ми приятел, макар че се виждаме най-рядко. Ако някога има проблем и трябва да го споделя само с един човек или трябва да поискам помощ от само един човек, сигурно ще е той. Знаем се от 14 години и за това време не сме се скарали нито веднъж. Знам, как се е променил от малък, за да стане това, което е и той знае, какво аз съм преживял, за дастана пък аз такъв, какъвто съм

С други двама сме съученици. Едното момче е сигурно мое копие и като сме с него просто се чувствам като със себе си, ама в по-рзличен вариант. Другият съученик е страшно умно момче, което никога не натоварвам с никакви услуги, никога не го занимавам с това да ми дава съвети, но знам, че на него винаги мога да кажа всичко както впрочем и на другите де

Следващ по хронологичен ред е един приятел от квартала, с който учихме и в едно училище - съседни класове. Какво ли не съм му казвал на него и какво ли той не ми е казвал на мен... С него имаме някои черти, които са абсолютно еднакви и други, които нямат нищо общо. Когато искам да видя различната гледна точка, питам него. Последният ми наистина значим приятел е човек, с който приятелството ни има да се гради още доста време, но се развива чудесно - колега от университета е. Брех, много дълго стана, но за приятелите ми мога да говоря и цял ден.
Как точно се сближи с тях?
С всичките просто си паснахме по мислене. С всичките имаме нещо общо, по което си приличаме страшно много.
Кои са те? Опиши ги накратко.
ОК, с по две думи.
Пешо - знаем се от малки. Винаги ми е помагал. Имаме доста сходни истории. В момента е във Франция.
Армен - съученик от гимназията, страшно умно и амбициозно момче
Любо - все едно гледам себе си.
Андрей - съсед, момче, което ще постигне целите си със сигурност.
Адаша - много умен, знае страшно много работи, мисли като мен, но понякога се нуждае от повече смелост.
Разкажи някоя и друга история с тях. Нещо, което сте правили заедно и за което сега ви е кеф да си спомняте, такива неща. Тук малко ме затрудняваш, защото не сме някаква сплотена компания от приятели. Запознавал съм ги, но само някои са приятели по между ди. Не мога да се сетя за някаква обща история, но с всеки имам различни.
И накрая - колко по-добре се чувстваш след като да речем 15-20-30-колкото-са-там минути си мислил точно за тия най-важни хора в живота ти и си се присещал за стари случки с тях? 
Точно това си мислех, докато писах отговорите. Чувствам се наистина добре