Kose Bose написа:Да, аз по-горе исках да обясниш как готвиш кокошка.![]()
хахах аз за съвсем друго си милехне мога да си позволя да зеносам цяла кокошка .. означавам я хапвайки я
![]()
Дай ни още една снимчица!
повечето са от витоша с шапки очила екипиран до ушите .. а вий ма искате разхвърлян.. вземи фотоапарат на следващата форумна
![]()
Размисли и страсти: Issoax
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Размисли и страсти: Issoax
Мила написа:![]()
![]()
![]()
A ял ли си шоколад с люти чушки?
каквооне мисля че мога да си го причиня
![]()
Супер як е! Не знаеш какво изпускаш 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Ами че аз по форумни не идвам, бе Ишо...issoax написа:вземи фотоапарат на следващата форумна![]()
ако не ми хареса ще те намеря къде живеешМила написа:Супер як е! Не знаеш какво изпускаш
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз с въпросите, зададени чрез заглавия на филми, съвсем нямах предвид филмите.
Ама карай, де.
И с интеграли не можеш ме уплаши. Най-добрият ми приятел (плюс едно друго другарче) завърши автоматика в ТУ и решава интеграли за разтоварване, когато прекали с алкохола. Най-добрата ми приятелка пък завърши информатика в СУ, така че около мене математици да искаш.
Все ще се намери кой да ги реши (вместо мен, разбира се
).
...
Сега да те питам - понеже другите май пропуснаха. Защо смяташ Овена за най-готината зодия (аз това не го оспорвам, казвала съм го многократно - за жена моята зодия (Везни) си е идеална. Мъжете Овни обаче са страшно качествени хора, наистина мъже на място и почти автоматично намирам общ език с тях - не мисля, че познавам изключения от това правило*). Та...?
* За сметка на това обаче почти не познавам читава жена от тази зодия. Повечето са си просто... овце.
И с интеграли не можеш ме уплаши. Най-добрият ми приятел (плюс едно друго другарче) завърши автоматика в ТУ и решава интеграли за разтоварване, когато прекали с алкохола. Най-добрата ми приятелка пък завърши информатика в СУ, така че около мене математици да искаш.
...
Сега да те питам - понеже другите май пропуснаха. Защо смяташ Овена за най-готината зодия (аз това не го оспорвам, казвала съм го многократно - за жена моята зодия (Везни) си е идеална. Мъжете Овни обаче са страшно качествени хора, наистина мъже на място и почти автоматично намирам общ език с тях - не мисля, че познавам изключения от това правило*). Та...?
* За сметка на това обаче почти не познавам читава жена от тази зодия. Повечето са си просто... овце.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
dimage написа: Какво ти дава този форум?
хех че труден въпросfun + ако си играла симс
.. не знам точно .. запълва време .. ососбено ако нямаш работа на работа / нещо като фб ама без шефа да ме вижда че не бачкам
/ .. има шанс да запознаеш готени хора
.. до сега не съм вилнял във форум .. редовно .. така да се каже и ми е интересно
![]()
Какво ти му даваш ( според теб) ?
спам на килограм .. тук таме някой съвет .. и идиотски снимки от нета.. аа и съвети съм получавал /това за горе/ ако някой се сеща още нещо да не се спотайва
![]()
Търговецът на кристал написа:Аз с въпросите, зададени чрез заглавия на филми, съвсем нямах предвид филмите.Ама карай, де.
оох ама кой да се сети![]()
![]()
6. "Селянинът с колелото" или "господин за един ден"?
само се правя на градски .. и колело имам а едно време даже не слизах от него
7. "Да обичаш на инат" или "забравете този случай"?
забравете го .. ии не ме занимавайте с глупости![]()
8. "Дами канят" или... "нощем с белите коне"?
е може и да не канят пак са за предпочитане пред конете![]()
И с интеграли не можеш ме уплаши. Най-добрият ми приятел (плюс едно друго другарче) завърши автоматика в ТУ и решава интеграли за разтоварване, когато прекали с алкохола. Най-добрата ми приятелка пък завърши информатика в СУ, така че около мене математици да искаш.Все ще се намери кой да ги реши (вместо мен, разбира се
).
...
Сега да те питам - понеже другите май пропуснаха. Защо смяташ Овена за най-готината зодия (аз това не го оспорвам,
и добре правиш .. явно познаваш овни![]()
казвала съм го многократно - за жена моята зодия (Везни) си е идеална. Мъжете Овни обаче са страшно качествени хора, наистина мъже на място и почти автоматично намирам общ език с тях - не мисля, че познавам изключения от това правило*). Та...?
е то ти сама си отговори на въпросаможе ли при толкова добри качества на куп да не сме най готените
.. май само мъъничко скромност ни липсва .. ама ний нали сме си природно красиви нямаме кой знае каква нужда
това как му се викаше .. женска солидарност?![]()
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Пфффффф... човек пък да не каже нещо.
За да не ти остана длъжна, ще отбележа, че Везните и Скорпионите от женски пол са особено чудесни хора (за вторите - с уговорката, че Скорпионът по принцип е зодия, опасна за себе си и околните) и много приятна компания. С жените-овце трудно мелим, това е факт.
Ениуей.
Айде едни доуточняващи въпросчета покрай зодията ти.
1. Мисля, че по-горе си го изясних, ама да питам по-конкретно: какво е отношението ти към парите (освен, че е добре да ги има, разбира се).
2. Какъв си, когато се разболееш? Мрънкаш, търсиш внимание, страдаш мълчаливо, искаш всички да се грижат за теб...?
3. Сега тоя въпрос ми е малко трудно да го формулирам. Кажи някой герой - от книга, сценично произведение, филм - който олицетворява представата ти за достойнство, да речем.
...
4. Айде бе. Вече си гърмян заек, няма да те жалим. Нареди форумци в съответните роли за филмова продукция:
1. Агент на ФБР
2. Известна актриса
3. Пропаднал/пропадащ кънтри-певец ("Crazy Heart", I know, I know...)
4. Джебчия
5. Лесбийка, която си пада по партньорката на агента на ФБР
6. Мафиотски бос
7. Касапин в касапски магазин
8. Корумпиран банкер
9. Барман
10. Автомобилен състезател
11. Партьорката на агента на ФБР
12. Чекова измамница
13. Пилот на хеликоптер
14. Бивш затворник, осъден несправедливо и търсещ възмездие след 15 години зад решетките
15. Дъщерята на номер 14, влюбена в номер 16
16. Свещеник
* Около половината са "крадени" от Камилчо, той много ги обича тия въпроси, ама тебе те пропусна.
За да не ти остана длъжна, ще отбележа, че Везните и Скорпионите от женски пол са особено чудесни хора (за вторите - с уговорката, че Скорпионът по принцип е зодия, опасна за себе си и околните) и много приятна компания. С жените-овце трудно мелим, това е факт.
Ениуей.
1. Мисля, че по-горе си го изясних, ама да питам по-конкретно: какво е отношението ти към парите (освен, че е добре да ги има, разбира се).
2. Какъв си, когато се разболееш? Мрънкаш, търсиш внимание, страдаш мълчаливо, искаш всички да се грижат за теб...?
3. Сега тоя въпрос ми е малко трудно да го формулирам. Кажи някой герой - от книга, сценично произведение, филм - който олицетворява представата ти за достойнство, да речем.
...
4. Айде бе. Вече си гърмян заек, няма да те жалим. Нареди форумци в съответните роли за филмова продукция:
1. Агент на ФБР
2. Известна актриса
4. Джебчия
6. Мафиотски бос
8. Корумпиран банкер
9. Барман
12. Чекова измамница
13. Пилот на хеликоптер
14. Бивш затворник, осъден несправедливо и търсещ възмездие след 15 години зад решетките
15. Дъщерята на номер 14, влюбена в номер 16
16. Свещеник
* Около половината са "крадени" от Камилчо, той много ги обича тия въпроси, ама тебе те пропусна.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Търговецът на кристал написа:Пфффффф... човек пък да не каже нещо.
Ениуей.
...
1. Агент на ФБР
2. Известна актриса
4. Джебчия
6. Мафиотски бос
8. Корумпиран банкер
9. Барман
12. Чекова измамница
Един въпрос към Исоакс.
Колко ти е рекордът по най-дълго правене на секс за един ден? Може с прекъсвания, но да е в рамките на 24 часа.
Кефи ли те Кейт Бекинсейл?
А оная бе...Мегън Фокс?
Бекстрийт бойс или Файв?
Ко мислиш за девалвацията на маргинализираната спиритуалност в средностатистическия човек, изпаднал в антикатарзисна констипация?
Може ли човек да се обедини индивидуално?
Може ли някой да ми вдъхне надежда да се отчайвам?
Обичаш ли заешко?
Подреди тези режисьора в низходящ ред в зависимост от предпочитанията ти.
Кристофър Нолън, Мартин Скорсезе, Джордж Лукас, Оливър Стоун, Куентин Тарантино, Стивън Спилбърг, Джеймс Камерън, Тим Бъртън.
Последно промяна от camel на 23 Мар 2010, 00:23, променено общо 2 пъти.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
E нямаше как да не обърна внимание на това! Ще го запомняТърговецът на кристал написа:* За сметка на това обаче почти не познавам читава жена от тази зодия. Повечето са си просто... овце.
Ето и една порция въпросченца:
1. Къде се намираш в момента? Опиши обстановката.
2. Математиците отделна категория хора ли са?
3. Какво е най-ценното, което ти дава университета?
4. Ти беше на една форумна нали? С какви впечатления остана? Ще дойдеш ли пак?
5. От кой град си?
6. Какво е най-лудото/нестандартно/импулсивно нещо, което си вършил в живота си?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Камилчо, последните две болднати са твои - от РиС с Димажчето. 
Муши, тебе те забравих, извинявай. Нали знаеш, че с теб сме партия.
Но и да го запомниш, не се притеснявам. Тя паметта ви за подобни неща не е притеснително дълга. 
Муши, тебе те забравих, извинявай. Нали знаеш, че с теб сме партия.
В края на ноември
В края на ноември
Търговецът на кристал написа:Пфффффф... човек пък да не каже нещо.
Ениуей.
за пари лии![]()
... за много лиии
![]()
.. какво да е .. като на всеки нормален човек разбиращ че са основна движеща сила в заобикалящия ни свят .. и че без тях колкото и голямо желание да имаш да направиш каквото и да е .. вероятността да си останеш само с него /желанието/ клони към 100% .. обичам си финансовата независимост обичам да си ги изкарвам и да си ги харча с кеф .. колкото повече са толкова по добре
мразим да ме правят на бебе
за щастие нямам възможност да изучавам подробно това ми състояние.. за последните има няма 5г веднъж съм се разболявал .. изпих си фервексчето
завих си се през глава и на др ден бях пушка
иначе едно време като си живеех у нас майка ми ме обгрижваше разбира се .. и не разбираше от дума .. ми зле съм като идваш през 5 мин да ме питаш как съм не ми става по добре .. ама майки какво да ги правиш
голямо ровене падназнам филма но не му помня заглавието и имена на актьори не помня абе мъка
но го открих
Denzel Washington в John Q това ми дойде на първо четене
...
хъх аз дали познавам 16 души във форума пъ макар и бего.. ще ги добавям малко по малко днес
![]()
1. Агент на ФБР - оо тоя го знам - camel
2. Известна актриса - това ще е зелената маслинка - всеизвестна със своята хубост![]()
3. Пропаднал/пропадащ кънтри-певец ("Crazy Heart", I know, I know...) - ники след като го зарязва приятелката му всичко тръгва надолу![]()
4. Джебчия - светльо щот няма се разсърди че съм го сложил тука![]()
5. Лесбийка, която си пада по партньорката на агента на ФБР - Силве получаваш ролята от раз![]()
6. Мафиотски бос - това е захариев - шефът на тимаджийте![]()
7. Касапин в касапски магазин - чаплата като му гледам ава сигурно ще му хареса ролята![]()
8. Корумпиран банкер - dexteriti много корумпиран .. след загубите му на борсата трябва да закърпва продънения бюджет![]()
9. Барман това трябва да е някой пийеница да кажем Плазмодий![]()
10. Автомобилен състезател - тоя съм аз .. може и да не е автомобилен важното е да мачка наред![]()
11. Партьорката на агента на ФБР тука ще набутаме Мерцес
12. Чекова измамница-Жуди получава ролята на лошата![]()
13. Пилот на хеликоптер - Джеймс .. трябва да може да го подкара![]()
14. Бивш затворник, осъден несправедливо и търсещ възмездие след 15 години зад решетките тук може да сложим ФФФ![]()
15. Дъщерята на номер 14, влюбена в номер 16- Косе Босе *любовта и трябва да е несподелена
16. Свещеник - това долколкото съм чувал трябва да е Лорд![]()
camel написа: Един въпрос към Исоакс.
Колко ти е рекордът по най-дълго правене на секс за един ден? Може с прекъсвания, но да е в рамките на 24 часа.
хаха тоя въпрос изби всичко живо24ч много ясно .. за размери не питай че кой знае колко фенки дебнат из форума
![]()
Кефи ли те Кейт Бекинсейл?
http://images.fanpop.com/images/image_u ... 24_768.jpg
имаше в whiteout една сцена в началото .. просто прекрасна
А оная бе...Мегън Фокс?
не толкова но честно казано не виждам как може да не ме кефи![]()
Бекстрийт бойс или Файв?
нито една тяхна песен в уинампа .. едва ли някоя би ми допаднала повече от другата ...
Ко мислиш за девалвацията на маргинализираната спиритуалност в средностатистическия човек, изпаднал в антикатарзисна констипация?
за толко сложни неща оставям хората с вишу да мислят
![]()
Може ли човек да се обедини индивидуално?
мисля че можеш да постигнеш някакъв успех ако накараш всички гласове в главата ти да слушат само един
Може ли някой да ми вдъхне надежда да се отчайвам?
логично погледнато от има няма 6 7 млрд души все един би трябвало да може![]()
![]()
![]()
Обичаш ли заешко?
мдам![]()
Подреди тези режисьора в низходящ ред в зависимост от предпочитанията ти.
Кристофър Нолън, Мартин Скорсезе, Джордж Лукас, Оливър Стоун, Куентин Тарантино, Стивън Спилбърг, Джеймс Камерън, Тим Бъртън.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да отбележа - тоя филм бих го гледала с удоволствие. Евала (особено) за ролите на Силвето и Чапличко, макар че и другите са отлично разпределени. 
В края на ноември
В края на ноември