И аз да питам същото.ugly_girl написа:За кои шест месеца посочвахме доходи?
Щото пак съм забравила.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
И аз да питам същото.ugly_girl написа:За кои шест месеца посочвахме доходи?

Второто.kirrara написа:Искам да попитам как точно се разбира " студенти с един родител инвалид " - студент, който има само един родител и въпросният е инвалид или студент с двама родители, един от които е инвалид ?
Това теоретично възможно ли е?kotence написа:...и какво става ако не ти е стигнало за държавните, а само за европейските - тогава открива ли ти се служебно сметка?

Задължително трябва да бъде на двете страни на един лист. Мен миналия семестър не ми приеха молбата като беше на два щипнати с телбод листа и трябваше да я попълвам отначало.Гуньо Простия написа:С цел пестене на принтерна хартия в условия на криза имам ли право на принтирам двете страници на молбата от двете страни на един лист или задължително трябва да са на 2 отделни листа?
Ако под "текущи", разбираш оценки от колоквиуми, правени по предмет, който е двусеместриален - тогава не влизат. Ако обаче тези оценки са нанесени в книжката ти в графата за първа сесия -тогава вече би трябвало да се включват в изчисляването на успеха.fntsy написа:Здравейте!
Искам да попитам нещо и наистина очаквам компетентен отговор, тъй като такъв не получих нито от Отдел студенти, нито от Катедрата по Туризъм. Така, както вече се досетихте, уча Туризъм - първа година. Бяха ни казали, че текущите оценки не влизат в изчисляването на стипендиите, а днес отивам да си подада молбата и съответното отговорно лице ми каза, че тези оценки влизат. От тук вече започва проблемът - първият семестър съм имал точно веднъж втори език ( испански ) и съответно нямам оценка ( самата учителка дойде само веднъж ). Искам в крайна сметка наистина да знам със сигурност влизат ли в изчисляването на успеха оценките по езиците, които се водят текущи, или просто жените в Отдел Студенти са некомпетентни?