Какво да уча - съвети?

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Какво да уча - съвети?

Мнение от morfei »

Мога да ти отговоря само на последния въпрос. И 10 мин. преди началото да идеш няма да имаш проблем. Лошото е(ако може да се нарече лошо), че ще изпуснеш инструкциите.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

По правило трябва да си там 1 час преди началото, но ти очевидно няма да успееш да го направиш това. Така гледай да стигнеш възможно по-рано.
За изпитите по език съм сигурна, че се провеждат в Ректората. Почти съм убедена, че е така и с журналистиката, но това можеш да разбереш със сигурност след като излезе разпределенито по залите. Но пък предполагам, че ще си е в Ректората, защото изпити се провеждат на друго място само ако са прекалено масови ( като история и литература де речем), за които просто не стига мястото в централната сграда :mrgreen:
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Бе, изпита по английски миналата година го държахме и в Биологическия и Химическия, освен в Ректората. :roll: Но бяхме към 2000 човека... А и самият изпит спада към масовите... :P По немски нямам представа как стоят нещата...
Всъщност, погледнах разпределенията от миналата година за изпитите по НЕ и Журналистика... И двата са били в Ректората...
_sonrisa_ написа:но това можеш да разбереш със сигурност след като излезе разпределенито по залите
:)

Успех! :P
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Да, английският не е в Ректората, защото е един от трите масови изпита, както казах, заедно с БЕЛ и История :) за всички други по-малки - Ректоратът е мястото :lol:
Mulder
В началото бе словото

Мнение от Mulder »

Ем значи ще чакаме разпределението и тогава...малко ще е тъпо да си платя таксата и да се запиша и за двата и накрая....Мерси за всички отговори все пак :D
Аватар
goshkoutd
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от goshkoutd »

Привет на всички. Насочил съм се към информатическите дисциплини на ФМИ, но не мога да реша как да ги наредя. Надявам се тук да ми помогнете. Разгледах какво се учи в КН, СИ и Информатика и до голяма степен нещата се припокриват, което ме навежда на мисълта, че не е чак толкова голямо значението какво ще запишеш. Моля някой добре запознат (по възможност студент в една от 3-те специалности) да изрази собствено мнение. Главно се интересувам от компютърна графика (по-специално 3D), което ,макар и в далечна перспектива, го има като вариант в СУ (магистратура). Та за въпросната специализация (Компютърна графика) се учи 3 семестъра, ако си завършил КН или Информатика в СУ. Според моите желания и изисквания, СИ отпада като вариант (която по начало много не ме влече). Та общо взето въпросът ми е - Информатика или КН?

Естествено, абстрахирам се от факта, че никъде не наливат акъл с фуния и, каквото и да запиша, специалността няма да ме направи кадърен. Ще трябва много труд навсякъде...
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Само мога да ти кажа, че в КН ще те сцепват много повече. Иначе както само си отбелязал, материалът е до някаква степен сходен. Аз бих те посъветвал за Информатика, макар че повечето биха избрали КН - по-престижна се води към момента.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

информатиката ли :roll: това да не ти го е казал някой колега информатика :)
Изображение
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Не те разбрах нещо :roll:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

аз не съм те разбрал сори .. прочетох ти поста като че информатиката се води по престижна :clown:
Изображение
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

goshkoutd написа:Привет на всички. Насочил съм се към информатическите дисциплини на ФМИ, но не мога да реша как да ги наредя. Надявам се тук да ми помогнете. Разгледах какво се учи в КН, СИ и Информатика и до голяма степен нещата се припокриват, което ме навежда на мисълта, че не е чак толкова голямо значението какво ще запишеш. Моля някой добре запознат (по възможност студент в една от 3-те специалности) да изрази собствено мнение. Главно се интересувам от компютърна графика (по-специално 3D), което ,макар и в далечна перспектива, го има като вариант в СУ (магистратура). Та за въпросната специализация (Компютърна графика) се учи 3 семестъра, ако си завършил КН или Информатика в СУ. Според моите желания и изисквания, СИ отпада като вариант (която по начало много не ме влече). Та общо взето въпросът ми е - Информатика или КН?

Естествено, абстрахирам се от факта, че никъде не наливат акъл с фуния и, каквото и да запиша, специалността няма да ме направи кадърен. Ще трябва много труд навсякъде...
Пиши КН.
Ще учиш повече, но ще имаш по-сериозна основа, над която да градиш.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ако няма предмет "правна информатика", изобщо не записвай! :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
micobg
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от micobg »

Никъде не открих информация за семестриалните такси. Може ли да ми кажете колко се плаща на семестър, по-точно във ФМИ! Как е тази година и как ще е 2010/2011? :wink:
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

micobg написа:Никъде не открих информация за семестриалните такси. Може ли да ми кажете колко се плаща на семестър, по-точно във ФМИ! Как е тази година и как ще е 2010/2011? :wink:
Отиваш на "Прием" и най-долу на страницата е това, което търсиш.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
micobg
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от micobg »

Благодаря! Убих се да го търся. :)

664лв на семестър? :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”