Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от Gormoth »

Сънувах, че с едни приятели се шетаме в някакъв подлез, в който е непрогледен мрак. По едно време светва прожектор към дъното на подлеза и там се показва някакъв пичага със слонски уши и почва да си денси. :shock:
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Така. Сънувам, че съм на нещо като стадион и гледам състезание от Формула 1 с... тролеи :mrgreen: А те разноцветни - червени, бели, зелени, сини, оранжеви, и по два - от един отбор :lol: Аз виках за зелените, но единия отпадна, защото спука гума, а другия остана шести. Спечели светлорозов тролей с номер 327 - караше го руса циганка с мустаци и три вежди :cheers: :cheers:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

май трябва да спреш да колекционираш перфоратори :mrgreen:
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Днеска сънувах 5 последователни кошмара, след всеки от които, се будех и пак заспивах... и кой от кой по-откачени... вкл. и как ме напада куче, почва да ми ръба крака, разкървявява го и аз намирам метален прът и убивам кучето без капка жал..
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Аз днес сънувах, че съм на сладкарница с колежките. Но ми е тооолкова скучно, а капучиното, което съм си поръчала, дори не е пристигнало още... Добре, че бяхме седнали в непосредствена близост до кухнята, така че буквално на една ръка разстояние седяха три тортички (голяма, средна и малка), които чакаха да бъдат сервирани (най-интересното е, че сервитьор беше един мой бивш преподавател -- Д.) По едно време не издържах, присегнах се към най-малкото парче и си го свих. Никоя от колежките ми не забеляза. Аз се поогледах насам-натам (за камери) и после лакомо му се нахвърлих, а след като го изядох, просто се изнизах от сладкарничката, без да си платя нищо!
Вече вкъщи ми се обади въпросния Д. и ме попита, как може да съм направила такова нещо! Аз срамежливо започнах да лъжа, че всъщност съм си била поръчала точно това парче тортичка, но явно Д. не ме е чул; а после като съм го видяла наблизо, просто съм проявила самоинициатива. После той любезно ме помоли да се върна в сладкарничката и да се дообясня на него и на шефа му. Беше толкова загрижен и сладък, че не се сдържах и хукнах обратно.
По пътя забелязах нещо странно. Хората се обръщаха след мен и хихикаха! Когато влязох в сладкарницата пък, директно започнаха да ме сочат с пръст и да се заливат от смях, да ми викат някакви неща и пр. Объркано се заоглеждах и тогава го видях!!!... Телевизора! Бях в "Господари на ефира", "Пълна лудница" и всички други такива възможни хумористични предавания за гафове. Изглежда, че все пак имало камери. Престъпният ми акт бе безжалостно заснет. На всичкото отгоре бяха прикачили и някакво по-старо мое "участие" в някакъв конкурс за песни и танци ( :shock: ). Срам, срам.
В крайна сметка стигнах до кухнята при Д. и шефа му. Но там научих още по-страшни новини. Оказа се, че полицията и ФБР са по петите ми. Трябваше да бягаме незабавно.
Така че ние (аз, крадлата на торти, Д. и шефа му) отвлякохме един автобус, с който успяхме да стигнем до апартамента на Д., където се барикадирахме. Оказа се, че Д. е влюбен в мен и е решил да ме защитава докрай. В апартамента му имаше всевъзможни оръжия, гранати и бомби. Взехме ги и излязохме на терасата, където познайте какво видяхме? Пред блокчето се бяха струпали многобройни спец-части, полицаи и други униформени! Д. каза: "Няма как, ще трябва да се борим" и с точен изстрел усмърти един гълъб, който си летеше, нищо неподозирайки; кръв и пера се разнесоха в посока надолу и Д. обясни, че с това показва на спец-частите, че войната е започнала.
Започна се страхотна престрелка, в която геройски загина шефа на Д. Междувременно аз писуках и в общи линии не разбирах как по дяволите се стигна до това заради едно мъничко парче торта. :shock: Д. се оказа печен стрелец и направо разказа играта на всички долу... но накрая някой взриви цялата сграда и ние с Д. трагично загинахме. :|
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Олеле, е на това му се вика шантав сън :)
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Аз пък разбрах, какво са значили кошмарите ми от тази сутрин...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Сънувах някаква авария с телефони. Не знам за кво.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Сънувах го... и този сън ме преследва цял ден, просто не мога да си го избия от главата... и е ужасно! :x :( :(
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Петък сънувах нещо супер странно, ама все ме мързи да го напиша тука:

Прибирам се аз от рождения ден на един съсед, лягам на леглото и естествено заспивам на секундата. Започвам да сънувам, как всъщност не съм си тръгнал, а съм останал там и той купонът си продължава с всичките подробности както по принцип си тече един купон. Съвсем нормално, без нищо странно. По едно време си гледа часовника и се сещам, че всъщност съм си тръгнал преди 2 часа и няма как да съм още там. На секундата се прехвърлям на пътя за вкъщи(от тях до нас е 5мин пеш) и като стигам пред къщата, гледам баща ми изкарал колата, сложил ми ските на багажника и вика направо да се качвам. В следващия момент гледам, че то около мен вече си валя сняг, ама си пердаши здраво. Пък навън сигурно беше 15 градуса. Да не говорим, че е 3:00 сутринта. И аха да се кача в колата, ми идва на акъла, че всъщност навън е хипер топло, няма никакъв сняг и няма как баща ми да е изкарал колата в 3:00. На секундата сънят ми ме прехвърли в леглото ми, където и всъщност най-спокойно съм си спал и от там вече не го помня. :lol:
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина

Мнение от Gormoth »

Тази нощ сънувах, че правя някакъв купон в нас. В едната стая бяха легнали момиче и момче по леглата, все едно са си вкъщи! В друга стая братовчед ми и компанията му дивеят и пият, като ми издират един Бафомет на масата. В трета стая някакъв дребен мишкар беснее и се оплаква, че имало камери в апартамента и го снимали, та взе да метка фасове по килима. Аз се върнах в първата стая при онези двамата и им казах: "Ако ще правите нещо, отивайте в спалнята." Те не отидоха никъде, а се зачервиха и захихикаха. После нещо почнахме да си правим мо'абет и забелязах, че момичето беше облечено само с метълска тениска на някаква тъпа група, а момчето беше с много смешни червени боксерки, брокатени.
Класифицирам го като кошмар, защото тези двамата са реални личности, които не понасям особено. :brilsmurf:
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Днес сънувах, че някви котки (пума, пантера и някви лъвове) са избягали от някаква изложба в мола ( :scratch: ) и като се прибирам те се разхождат пред входа ми. Аз само дето не ги погалих - бяха супер дружелюбни. И като се прибрах първото, което ми хрумна беше да се обадя в BTV да им кажа да дойдат да ги приберат (?!), а второто беше да влезна и да пиша в темата "Какво ме изненада/шашардиса днес?" :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Аз днес сънувах поредния апокалиптичен сън с Пухче (нашето зайче). Не знам защо винаги я сънувам в животозастрашаващи ситуации :shock: предният път беше разпокъсана от Миша (нашата котка), а вчера пък в съня ми Мила (нашата съфорумка) застла клетката й със спанак ( :shock: ) и я притисна фатално, докато я затваряше :cry:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

E, много мило, наистина.
Спри спанака, може да помогне :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар