Размисли и страсти: Issoax

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти: Issoax

Мнение от invisible »

Kose Bose написа:Да, аз по-горе исках да обясниш как готвиш кокошка. :lol:
хахах аз за съвсем друго си милех :lol: не мога да си позволя да зеносам цяла кокошка .. означавам я хапвайки я :geek:
Дай ни още една снимчица! :wasntme:s
повечето са от витоша с шапки очила екипиран до ушите .. а вий ма искате разхвърлян :lol: .. вземи фотоапарат на следващата форумна :P
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Мила написа: :lol: :lol: :lol:
A ял ли си шоколад с люти чушки?
каквоо :shock: не мисля че мога да си го причиня :lol:
Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Супер як е! Не знаеш какво изпускаш :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Kose Bose
Драскач
Специалност: Молекулярна биология
Курс: първи

Мнение от Kose Bose »

issoax написа:вземи фотоапарат на следващата форумна :P
Ами че аз по форумни не идвам, бе Ишо... :roll:
- Пустинята е хубава - каза малкият принц, - защото крие някъде кладенец...
~~~~
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Мила написа:Супер як е! Не знаеш какво изпускаш :mrgreen:
ако не ми хареса ще те намеря къде живееш :mrgreen:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз с въпросите, зададени чрез заглавия на филми, съвсем нямах предвид филмите. :P Ама карай, де.
И с интеграли не можеш ме уплаши. Най-добрият ми приятел (плюс едно друго другарче) завърши автоматика в ТУ и решава интеграли за разтоварване, когато прекали с алкохола. Най-добрата ми приятелка пък завърши информатика в СУ, така че около мене математици да искаш. :wink: Все ще се намери кой да ги реши (вместо мен, разбира се :lol: ).
...
Сега да те питам - понеже другите май пропуснаха. Защо смяташ Овена за най-готината зодия (аз това не го оспорвам, казвала съм го многократно - за жена моята зодия (Везни) си е идеална. Мъжете Овни обаче са страшно качествени хора, наистина мъже на място и почти автоматично намирам общ език с тях - не мисля, че познавам изключения от това правило*). Та...?
* За сметка на това обаче почти не познавам читава жена от тази зодия. Повечето са си просто... овце. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

dimage написа: Какво ти дава този форум?
хех че труден въпрос :) fun + ако си играла симс :lol: .. не знам точно .. запълва време .. ососбено ако нямаш работа на работа / нещо като фб ама без шефа да ме вижда че не бачкам :lol: / .. има шанс да запознаеш готени хора :geek: .. до сега не съм вилнял във форум .. редовно .. така да се каже и ми е интересно :)
Какво ти му даваш ( според теб) ?
спам на килограм .. тук таме някой съвет .. и идиотски снимки от нета :lol: .. аа и съвети съм получавал /това за горе/ ако някой се сеща още нещо да не се спотайва :geek:
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Търговецът на кристал написа:Аз с въпросите, зададени чрез заглавия на филми, съвсем нямах предвид филмите. :P Ама карай, де.
оох ама кой да се сети Изображение :lol:
6. "Селянинът с колелото" или "господин за един ден"?
само се правя на градски .. и колело имам а едно време даже не слизах от него :lol:s
7. "Да обичаш на инат" или "забравете този случай"?
забравете го .. ии не ме занимавайте с глупости :clown:
8. "Дами канят" или... "нощем с белите коне"?
е може и да не канят пак са за предпочитане пред конете :lol:

И с интеграли не можеш ме уплаши. Най-добрият ми приятел (плюс едно друго другарче) завърши автоматика в ТУ и решава интеграли за разтоварване, когато прекали с алкохола. Най-добрата ми приятелка пък завърши информатика в СУ, така че около мене математици да искаш. :wink: Все ще се намери кой да ги реши (вместо мен, разбира се :lol: ).
...
Сега да те питам - понеже другите май пропуснаха. Защо смяташ Овена за най-готината зодия (аз това не го оспорвам,
и добре правиш .. явно познаваш овни :lol:
казвала съм го многократно - за жена моята зодия (Везни) си е идеална. Мъжете Овни обаче са страшно качествени хора, наистина мъже на място и почти автоматично намирам общ език с тях - не мисля, че познавам изключения от това правило*). Та...?
е то ти сама си отговори на въпроса :geek: може ли при толкова добри качества на куп да не сме най готените :wasntme:s .. май само мъъничко скромност ни липсва .. ама ний нали сме си природно красиви нямаме кой знае каква нужда :oops:
* За сметка на това обаче почти не познавам читава жена от тази зодия. Повечето са си просто... овце. :mrgreen:
това как му се викаше .. женска солидарност? :lol:s
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Пфффффф... човек пък да не каже нещо.
За да не ти остана длъжна, ще отбележа, че Везните и Скорпионите от женски пол са особено чудесни хора (за вторите - с уговорката, че Скорпионът по принцип е зодия, опасна за себе си и околните) и много приятна компания. С жените-овце трудно мелим, това е факт.

Ениуей.
Айде едни доуточняващи въпросчета покрай зодията ти.
1. Мисля, че по-горе си го изясних, ама да питам по-конкретно: какво е отношението ти към парите (освен, че е добре да ги има, разбира се).
2. Какъв си, когато се разболееш? Мрънкаш, търсиш внимание, страдаш мълчаливо, искаш всички да се грижат за теб...?
3. Сега тоя въпрос ми е малко трудно да го формулирам. Кажи някой герой - от книга, сценично произведение, филм - който олицетворява представата ти за достойнство, да речем.
...
4. Айде бе. Вече си гърмян заек, няма да те жалим. Нареди форумци в съответните роли за филмова продукция:

1. Агент на ФБР
2. Известна актриса
3. Пропаднал/пропадащ кънтри-певец ("Crazy Heart", I know, I know...)
4. Джебчия
5. Лесбийка, която си пада по партньорката на агента на ФБР
6. Мафиотски бос
7. Касапин в касапски магазин
8. Корумпиран банкер
9. Барман
10. Автомобилен състезател
11. Партьорката на агента на ФБР
12. Чекова измамница
13. Пилот на хеликоптер
14. Бивш затворник, осъден несправедливо и търсещ възмездие след 15 години зад решетките
15. Дъщерята на номер 14, влюбена в номер 16
16. Свещеник
* Около половината са "крадени" от Камилчо, той много ги обича тия въпроси, ама тебе те пропусна.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Търговецът на кристал написа:Пфффффф... човек пък да не каже нещо.
За да не ти остана длъжна, ще отбележа, че Везните и Скорпионите от женски пол са особено чудесни хора (за вторите - с уговорката, че Скорпионът по принцип е зодия, опасна за себе си и околните) и много приятна компания. С жените-овце трудно мелим, това е факт.

Ениуей.
1. Мисля, че по-горе си го изясних, ама да питам по-конкретно: какво е отношението ти към парите (освен, че е добре да ги има, разбира се).
2. Какъв си, когато се разболееш? Мрънкаш, търсиш внимание, страдаш мълчаливо, искаш всички да се грижат за теб...?
3. Сега тоя въпрос ми е малко трудно да го формулирам. Кажи някой герой - от книга, сценично произведение, филм - който олицетворява представата ти за достойнство, да речем.
...
4. Айде бе. Вече си гърмян заек, няма да те жалим. Нареди форумци в съответните роли за филмова продукция:

1. Агент на ФБР
2. Известна актриса
3. Пропаднал/пропадащ кънтри-певец ("Crazy Heart", I know, I know...)
4. Джебчия
5. Лесбийка, която си пада по партньорката на агента на ФБР
6. Мафиотски бос
7. Касапин в касапски магазин
8. Корумпиран банкер
9. Барман
10. Автомобилен състезател
11. Партьорката на агента на ФБР
12. Чекова измамница
:salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute:

Един въпрос към Исоакс.

Колко ти е рекордът по най-дълго правене на секс за един ден? Може с прекъсвания, но да е в рамките на 24 часа.

Кефи ли те Кейт Бекинсейл?
А оная бе...Мегън Фокс?

Бекстрийт бойс или Файв?

Ко мислиш за девалвацията на маргинализираната спиритуалност в средностатистическия човек, изпаднал в антикатарзисна констипация?

Може ли човек да се обедини индивидуално?

Може ли някой да ми вдъхне надежда да се отчайвам?

:albino: :albino:

Обичаш ли заешко? :bounce:

Подреди тези режисьора в низходящ ред в зависимост от предпочитанията ти.
Кристофър Нолън, Мартин Скорсезе, Джордж Лукас, Оливър Стоун, Куентин Тарантино, Стивън Спилбърг, Джеймс Камерън, Тим Бъртън.
Последно промяна от camel на 23 Мар 2010, 00:23, променено общо 2 пъти.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Търговецът на кристал написа:* За сметка на това обаче почти не познавам читава жена от тази зодия. Повечето са си просто... овце. :mrgreen:
E нямаше как да не обърна внимание на това! Ще го запомня :twisted:

Ето и една порция въпросченца:
1. Къде се намираш в момента? Опиши обстановката.
2. Математиците отделна категория хора ли са?
3. Какво е най-ценното, което ти дава университета?
4. Ти беше на една форумна нали? С какви впечатления остана? Ще дойдеш ли пак?
5. От кой град си?
6. Какво е най-лудото/нестандартно/импулсивно нещо, което си вършил в живота си?
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Камилчо, последните две болднати са твои - от РиС с Димажчето. :)
Муши, тебе те забравих, извинявай. Нали знаеш, че с теб сме партия. :) Но и да го запомниш, не се притеснявам. Тя паметта ви за подобни неща не е притеснително дълга. :drunken:
В края на ноември
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Търговецът на кристал написа:Пфффффф... човек пък да не каже нещо.

Ениуей.
за пари лии :cash:s :cash:s... за много лиии :lol: :lol: .. какво да е .. като на всеки нормален човек разбиращ че са основна движеща сила в заобикалящия ни свят .. и че без тях колкото и голямо желание да имаш да направиш каквото и да е .. вероятността да си останеш само с него /желанието/ клони към 100% .. обичам си финансовата независимост обичам да си ги изкарвам и да си ги харча с кеф .. колкото повече са толкова по добре :)
мразим да ме правят на бебе :doh:s
за щастие нямам възможност да изучавам подробно това ми състояние :) .. за последните има няма 5г веднъж съм се разболявал .. изпих си фервексчето :pukeleft: завих си се през глава и на др ден бях пушка
иначе едно време като си живеех у нас майка ми ме обгрижваше разбира се .. и не разбираше от дума .. ми зле съм като идваш през 5 мин да ме питаш как съм не ми става по добре .. ама майки какво да ги правиш :)
голямо ровене падна :whew:s знам филма но не му помня заглавието и имена на актьори не помня абе мъка :lol: но го открих :cyclopsani: Denzel Washington в John Q това ми дойде на първо четене
...
хъх аз дали познавам 16 души във форума пъ макар и бего :roll: .. ще ги добавям малко по малко днес :P
1. Агент на ФБР - оо тоя го знам - camel
2. Известна актриса - това ще е зелената маслинка - всеизвестна със своята хубост :geek:
3. Пропаднал/пропадащ кънтри-певец ("Crazy Heart", I know, I know...) - ники след като го зарязва приятелката му всичко тръгва надолу :|
4. Джебчия - светльо щот няма се разсърди че съм го сложил тука :geek:
5. Лесбийка, която си пада по партньорката на агента на ФБР - Силве получаваш ролята от раз :mrgreen:
6. Мафиотски бос - това е захариев - шефът на тимаджийте :lol:
7. Касапин в касапски магазин - чаплата като му гледам ава сигурно ще му хареса ролята :twisted:
8. Корумпиран банкер - dexteriti много корумпиран .. след загубите му на борсата трябва да закърпва продънения бюджет :mrgreen:
9. Барман това трябва да е някой пийеница да кажем Плазмодий :drunken:
10. Автомобилен състезател - тоя съм аз .. може и да не е автомобилен важното е да мачка наред :lol:
11. Партьорката на агента на ФБР тука ще набутаме Мерцес
12. Чекова измамница-Жуди получава ролята на лошата :lol:
13. Пилот на хеликоптер - Джеймс .. трябва да може да го подкара :lol:
14. Бивш затворник, осъден несправедливо и търсещ възмездие след 15 години зад решетките тук може да сложим ФФФ :roll:
15. Дъщерята на номер 14, влюбена в номер 16- Косе Босе *любовта и трябва да е несподелена
16. Свещеник - това долколкото съм чувал трябва да е Лорд :roll:
* Около половината са "крадени" от Камилчо, той много ги обича тия въпроси, ама тебе те пропусна.
:whew:s дано си харесате роличките :geek:
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

camel написа: Един въпрос към Исоакс.

Колко ти е рекордът по най-дълго правене на секс за един ден? Може с прекъсвания, но да е в рамките на 24 часа.
хаха тоя въпрос изби всичко живо :mrgreen: 24ч много ясно .. за размери не питай че кой знае колко фенки дебнат из форума :lol:

Кефи ли те Кейт Бекинсейл?
http://images.fanpop.com/images/image_u ... 24_768.jpg
имаше в whiteout една сцена в началото .. просто прекрасна :drunken:
А оная бе...Мегън Фокс?
не толкова но честно казано не виждам как може да не ме кефи :bounce:

Бекстрийт бойс или Файв?
:roll: нито една тяхна песен в уинампа .. едва ли някоя би ми допаднала повече от другата ...

Ко мислиш за девалвацията на маргинализираната спиритуалност в средностатистическия човек, изпаднал в антикатарзисна констипация?
:shock: за толко сложни неща оставям хората с вишу да мислят :lol:

Може ли човек да се обедини индивидуално?
мисля че можеш да постигнеш някакъв успех ако накараш всички гласове в главата ти да слушат само един :lol:s

Може ли някой да ми вдъхне надежда да се отчайвам?
логично погледнато от има няма 6 7 млрд души все един би трябвало да може :roll:

:albino: :albino:

Обичаш ли заешко? :bounce:
мдам :twisted:

Подреди тези режисьора в низходящ ред в зависимост от предпочитанията ти.
Кристофър Нолън, Мартин Скорсезе, Джордж Лукас, Оливър Стоун, Куентин Тарантино, Стивън Спилбърг, Джеймс Камерън, Тим Бъртън.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да отбележа - тоя филм бих го гледала с удоволствие. Евала (особено) за ролите на Силвето и Чапличко, макар че и другите са отлично разпределени. :bounce:
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”