Журналисти 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Журналисти 2010
Тъй като никъде не видях да е обсъждан подобен вариант, ще попитам - може ли да обвържем темата със спорт.Аз лично се интересувам повече от спорт (в смисъл повече се вълнувам), отколкото от политика. Спорта също е доста ''събитиен'' , не липсват и така актулните в последните 20 години скандали(които по един или друг начин са отражение и на политиката ни, и на мисленото ни като народ по принцип).Та въпроса ми е: на изпита мога ли да заложа на тази област, не изцяло естествено, защото долкото разбрах е по добре една тема да се разгледа от няколко различни аспекта, но все пак?
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Според мен можеш, защото ще представиш нещо поне донякъде по-различно от няколко-стотинте останали разработки.Amita написа:Тъй като никъде не видях да е обсъждан подобен вариант, ще попитам - може ли да обвържем темата със спорт.Аз лично се интересувам повече от спорт (в смисъл повече се вълнувам), отколкото от политика. Спорта също е доста ''събитиен'' , не липсват и така актулните в последните 20 години скандали(които по един или друг начин са отражение и на политиката ни, и на мисленото ни като народ по принцип).Та въпроса ми е: на изпита мога ли да заложа на тази област, не изцяло естествено, защото долкото разбрах е по добре една тема да се разгледа от няколко различни аспекта, но все пак?
Просто пиши към насоката, в която се чувстваш с най-богата култура. Така ще направя аз.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- city_glam
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
А според мен в някои случаи си е направо задължително да го обвържеш със спорт - нали една година темата е била нещо в духа "Футбол, футбол" (не помня точната фурмолировка)Amita написа:Тъй като никъде не видях да е обсъждан подобен вариант, ще попитам - може ли да обвържем темата със спорт.Аз лично се интересувам повече от спорт (в смисъл повече се вълнувам), отколкото от политика. Спорта също е доста ''събитиен'' , не липсват и така актулните в последните 20 години скандали(които по един или друг начин са отражение и на политиката ни, и на мисленото ни като народ по принцип).Та въпроса ми е: на изпита мога ли да заложа на тази област, не изцяло естествено, защото долкото разбрах е по добре една тема да се разгледа от няколко различни аспекта, но все пак?
Не мисля, че някой някъде е казал "говорете за политика",а за актуални проблеми. Лошото е, че най-актуалното е политиката, а че спортът е актуален постоянно - две мнения няма, според мен можеш да си говориш за спорт, защо пък не
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... 
Според мен, ако темата го позволява, е добре да включим и нещо за спорта. Но вярно, че няма големи скандали в последните години. Аз също се интересувам от спорт, особено от футбол...хм, излъгах...oт футболисти!
Винаги съм се питала и нещо друго. Първата година учим общообразователни предмети , така да ги наречем. Втората, всеки си тръгва по пътя - радио и телевизия или печатни издания. А спортната журналистика? Тя в кое от тези неща се включва?
Винаги съм се питала и нещо друго. Първата година учим общообразователни предмети , така да ги наречем. Втората, всеки си тръгва по пътя - радио и телевизия или печатни издания. А спортната журналистика? Тя в кое от тези неща се включва?
You can never go too far...
- Eluveitie
- В началото бе словото
А до колко дни след изпита би трябвало да излязат резултатите?
Para volar hay que empezar corriendo riesgos. Si no, quizás lo mejor sea resignarse y seguir caminando para siempre. 

- city_glam
- От дъжд на вятър
Как да няма скандали??? Имаше наскоро някакъв мн сериозен скандал за купени мачове в не знам си колко страни по света - не се интересувам от футбол, но дори и аз го чух това

Ех, да, то имаше и аз укритите данъци, ама...ей, дано можем да напишем и нещо за фолк-певиците! А тези купени мачове ги има постоянно и навсякъде. Едва ли е вече тоолкова скандално и актуално! 
You can never go too far...
- city_glam
- От дъжд на вятър
Ами това се отнасяше за мн страни и може би затова ми е направило впечатление, но това е било някъде ноември, в не мн далечното минало.
И на мен как ми се пише за фолк певици, Васил Найденов и футболистите (ето, и спорта го намесихме
)
Добре, а колко горе долу време назад се води "актуално"
И на мен как ми се пише за фолк певици, Васил Найденов и футболистите (ето, и спорта го намесихме
Добре, а колко горе долу време назад се води "актуално"
- energie
- В началото бе словото
Eluveitie написа:А до колко дни след изпита би трябвало да излязат резултатите?
Ммм...интересен въпрос ..
/ Четох по-назад в темата ,че някои хора искат да се съберем преди изпита...много добра идея надявам се да я осъществим
- Eluveitie
- В началото бе словото
Но без отговорenergie написа:Eluveitie написа:А до колко дни след изпита би трябвало да излязат резултатите?
Ммм...интересен въпрос ..![]()
А за срещата... аз предлагам да я направим след изпита, за да може повече хора да дойдат, който е "ЗА" да вдигне ръка
Para volar hay que empezar corriendo riesgos. Si no, quizás lo mejor sea resignarse y seguir caminando para siempre. 

- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Резултатите трябва да излязат до 10 работни дни, обаче сега като хванете и великденската ваканция (както стана с нас миналата година) има вероятност да се позабавят...
Помня, че от предварителния ги чакахме около 2 седмици и малко.
Сашо, споко, не визирах теб, и аз мисля, че имаше по-ниска
(тва сериозно, ама казано с шеговит тон)
Иначе случайно попаднали хора няма, има попаднали с късмет... Не, че се имам за кой знае кво, ама damn it, има някои, които просто не знаят какво правят там.
Не искам да използвам имена, жълто е. Затова и общувам само с хората, които са ми приятни.
ПП: За Монова неслучайно отворих скобата...в този смисъл може и да имаш право,но понеже надникнах в работите на народа около мен, видях, че и там яко е редактирала (=съвестно проверяване)..
Както и да е.
Всичко е относително, освен гениалността на Айнщайн и глупостта/посредствеността на масите=)
Помня, че от предварителния ги чакахме около 2 седмици и малко.
Сашо, споко, не визирах теб, и аз мисля, че имаше по-ниска
Иначе случайно попаднали хора няма, има попаднали с късмет... Не, че се имам за кой знае кво, ама damn it, има някои, които просто не знаят какво правят там.
Не искам да използвам имена, жълто е. Затова и общувам само с хората, които са ми приятни.
ПП: За Монова неслучайно отворих скобата...в този смисъл може и да имаш право,но понеже надникнах в работите на народа около мен, видях, че и там яко е редактирала (=съвестно проверяване)..
Както и да е.
Всичко е относително, освен гениалността на Айнщайн и глупостта/посредствеността на масите=)
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Eluveitie
- В началото бе словото
Ясно е...ще се чака яко.
Благодаря за информацията:)

-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
И на мен ми допада идеята за сбирка на кандидат-журналистите преди изпита, но дали ще успееем да се организираме ден преди изпита, когато ще разберем и къде ще се провежда?
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
От предварителния по математика тая година ни излязоха на петия работен ден. Дано и във ФЖМК са толкова бързи xD
Срещата вярно по-хубаво след изпита, че преди това ще е пълна лудница. Но аз няма да мога да остана, свърша ли с писането, директно отхвърчам към концерта на Брендън Пери. :/ Ако някой ме познае по някое време от аватара, да се обажда! ^^
Срещата вярно по-хубаво след изпита, че преди това ще е пълна лудница. Но аз няма да мога да остана, свърша ли с писането, директно отхвърчам към концерта на Брендън Пери. :/ Ако някой ме познае по някое време от аватара, да се обажда! ^^
Everyone is king when there's no one left to pawn
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
Ле-лее,ако аз не си организирам,няма кой...
Изпитът ни започва от 14:00,нали така...? 5 часа е,в 19 часа всички ще сме свършили.Предлагам среща в 19:05 среща на пейките пред ФЖМК (нали там ще ни е изпитът???!!).Говоря "примерно".
Ако някой има по-адекватно предложение,нека каже. 
п.с:Кога трябва да си сменяваме часовниците,че съм правила подобен гаф,да не стане и сега....
Изпитът ни започва от 14:00,нали така...? 5 часа е,в 19 часа всички ще сме свършили.Предлагам среща в 19:05 среща на пейките пред ФЖМК (нали там ще ни е изпитът???!!).Говоря "примерно".
п.с:Кога трябва да си сменяваме часовниците,че съм правила подобен гаф,да не стане и сега....
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!