Ай, дойде ми музата за въпросите
В какви количества пиеш обикновено?
Какво количество е нужно, за да се напиеш?
Какъв си, когато се напиеш?
Случвало ли ти се е да имаш бели петна след пиянстване и да се налага някой друг да ти разказва какво си правил (или пък да наблюдаваш изпълненията си, заснети на видео)?
Кое е най-якото в напиването?
А най-кофтито?
А кое ти доставя удоволствие в пиенето на алкохол като цяло?
Кое ти доставя удоволствие по принцип? Т.е., кои дейности/неща те правят щастлив?
А кое те прави нещастен?
Как се справяш с нещастието?
А как понасяш чуждото нещастие? Има ли разлика дали изпадналият в несгода ти е повече или по-малко близък?
Как реагираш (ама честно), когато си в черен период, но около теб някой близък подскача от щастие, защото му се е случило нещо страхотно?
Кое харесваш в хората по принцип? А кое в даден човек те привлича (като личностна характеристика), за да пожелаеш да се сближиш с него?
Можеш ли да изброиш едно нещо (може и повече), което да е общо за най-близкия ти кръг от приятели? Някаква характеристика, която да е присъща на всички тях?
Смяташ ли, че си способен на прословутия самоотвержен акт на пожертване на собствения живот заради някой друг, скъп на сърцето ти? Ама честно
Кои жестове, които хората правят, ти се струват изкуствени и клиширани (ако има такива изобщо)?
А кои жестове трогват теб най-много? Радваш ли се на подобно искрено внимание от страна на близките си или би искал да се сещахте по-често едни за други?
Кои са жестовете на внимание, които обичаш да отправяш към: майка си/останалите членове от семейството си/приятелите си/приятелката си?
И млъквам, защото както съм се засилила, мога да продължавам още. Ако някой от въпросите ми е прекалено личен, се извинявам, не изисквам отговори, които не могат да ми бъдат дадени