Btw, не си представяйте козметичен салон в чантата ми, всичките тия неща са джобен размер
Какво имате в дамската си чанта?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Какво имате в дамската си чанта?
Защото не са редки случаите, в които излизам някъде за вечерта и така и не се прибирам вкъщи. В такъв случай тези неща се оказват крайно полезни
Btw, не си представяйте козметичен салон в чантата ми, всичките тия неща са джобен размер
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Ясно...Май само аз не се вписвам
. Защото нямам дамска чанта, тоест имам една, но е много малка, дори и портмонето ми не влиза в нея. С което ме изгуби
. Иначе в раницата си нося какво...
учебници, книги, листове за лекциите, 1-2-3 химикалки или тънкописци, вода (500мл), дезодорант някакъв, четка за коса и студентска книжка... За друго не се сещам.
учебници, книги, листове за лекциите, 1-2-3 химикалки или тънкописци, вода (500мл), дезодорант някакъв, четка за коса и студентска книжка... За друго не се сещам.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Тва чанти ли са или куфари...като не си сигурна дали ще се прибираш, да не помъкнеш палатка
Epic thread!
И моята чанта не минава за дамска, но щом я нося всеки ден, значи еallshallperish написа:Ясно...Май само аз не се вписвам. Защото нямам дамска чанта, тоест имам една, но е много малка, дори и портмонето ми не влиза в нея. С което ме изгуби
. Иначе в раницата си нося какво...
Освен това, смятам, че на 20 години да не се прибереш да спиш в къщи не е голяма драма, нито пък на някого му е работа да дава мнение и оценки.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Ами аз също се прибирам вкъщи в три от седем дни в седмицата............
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Хвалиш ли се нешоallshallperish написа:Ами аз също се прибирам вкъщи в три от седем дни в седмицата............
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Готово!MidwinterSun написа:А ако вие двамата наистина вземете, че заврете перфоратор в чантата на Илияна сред всичките останали неща, аз държа в тази тема да бъде публикувана снимка-доказателство на това. Плюс това, така ще потвърдим теорията, че в дамската чанта може да бъде намерено всичко друго, но не и ред
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
dexteriti написа: Хвалиш ли се нешо
dexteriti написа:Айде стига спам!
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
fluffy cloud написа:Готово!MidwinterSun написа:А ако вие двамата наистина вземете, че заврете перфоратор в чантата на Илияна сред всичките останали неща, аз държа в тази тема да бъде публикувана снимка-доказателство на това. Плюс това, така ще потвърдим теорията, че в дамската чанта може да бъде намерено всичко друго, но не и ред![]()
Дарко ще пусне снимки после
![]()
- Прикачени файлове
-
- P1000617.jpg (44.93 KiB) Преглеждано 194 пъти
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тая снимка ми напомни за един ден в осми клас, когато сложихме паве в чантата на един от най-добрите ми приятели, за да му гледаме сеира - дали евентуално ще се усети и ако да, кога.
Тръгваме си от училище и Тошо по едно време вика: "Абе... аз в тая чанта камъни ли нося, бе..."
Натръшкахме се от смях. Ако перфораторът бе сложен в чантичката без знанието на собственичката й, определено щеше да измести павето от първото място на странните находки в чанти. Но и сега пак се класира доволно напред.
Тръгваме си от училище и Тошо по едно време вика: "Абе... аз в тая чанта камъни ли нося, бе..."
Натръшкахме се от смях. Ако перфораторът бе сложен в чантичката без знанието на собственичката й, определено щеше да измести павето от първото място на странните находки в чанти. Но и сега пак се класира доволно напред.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
А, аз щях бързо да се усетя, този перфоратор страшно тежи

I wanna fall from the stars straight into your arms
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
В моята чанта съм успявала да си натикам и палтото заедно с другите неща. 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Сега ще погледна, че ми стана интересно, а не помня всички боклуци, които съм напълнила.
Портмоне, цигари, ментови бонбони, дъвки, телефон, молив за очи, спирала, маркер (?!), химикал, мокри кърпички, запалка, мп3-плейър, стотинки (?!), ластик за коса, тефтерче, дамски превръзки, тампони, спазмалгон, но-шпа, спрей за тяло, няколко късметчета на лаваца, гланц за устни, балсам за устни и боклуци от цигари и кърпички....
Портмоне, цигари, ментови бонбони, дъвки, телефон, молив за очи, спирала, маркер (?!), химикал, мокри кърпички, запалка, мп3-плейър, стотинки (?!), ластик за коса, тефтерче, дамски превръзки, тампони, спазмалгон, но-шпа, спрей за тяло, няколко късметчета на лаваца, гланц за устни, балсам за устни и боклуци от цигари и кърпички....
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
у много обичам такива теми 
специално изрових тази, за да си изкажа моето положение.
Обичам голееееми чанти, които да побират всичко.
В моята/моите винаги нося:
телефон, портмоне, дъвки, ключове, фиби, сухи кърпички, мокри кърпички, кутийка за очила, разтвор за лещи, крем за ръце, айпод, гребен, фон дьо тен, една мини-чантичка със спирала, моливи за очи, пинсета, ефизол, спазмалгон, нурофен, панадол, крем за лице, огледалце, превръзки, капки за очи, пила за нокти, парфюм, листовка за капките, очна линия; 2 броя химикалки, 2 броя молива за писане, острилка, маркер, захарчета няколко броя.
))
специално изрових тази, за да си изкажа моето положение.
Обичам голееееми чанти, които да побират всичко.
В моята/моите винаги нося:
телефон, портмоне, дъвки, ключове, фиби, сухи кърпички, мокри кърпички, кутийка за очила, разтвор за лещи, крем за ръце, айпод, гребен, фон дьо тен, една мини-чантичка със спирала, моливи за очи, пинсета, ефизол, спазмалгон, нурофен, панадол, крем за лице, огледалце, превръзки, капки за очи, пила за нокти, парфюм, листовка за капките, очна линия; 2 броя химикалки, 2 броя молива за писане, острилка, маркер, захарчета няколко броя.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Острилка?! А транспортир?

Our best dreams are not dreamed alone, but together.