Олимпиадата по български език и литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
-
eR@To_elvi
- В началото бе словото
- Специалност: Право ?
- Курс: кандидат-студент
Re: Олимпиадата по български език и литература
Ами порови се из дискусията, има ги тези, които са се падали 2008 и 2009 г.
-
eR@To_elvi
- В началото бе словото
Да, и аз исках да попитам дали някой знае какво означава "10-11 април" ? На 11ти и аз имам предварителен изпит, за който вече платих 50лв и.. ;D Но много искам да отида и на олимпидата.. Та, някой знае ли какво означава тази двойна дата?
-
eR@To_elvi
- В началото бе словото
-
eR@To_elvi
- В началото бе словото
Аз не съжалявам за парите, а за изпита. Не знам дали само редовен ще е достатъчно за право. Не можах да се израдвам на постижението! Ти кое ще избереш?Не знам кое си струва риска!
Denica_D написа:Да, и аз исках да попитам дали някой знае какво означава "10-11 април" ? На 11ти и аз имам предварителен изпит, за който вече платих 50лв и.. ;D Но много искам да отида и на олимпидата.. Та, някой знае ли какво означава тази двойна дата?
Още не знам. Ако е на 10-ти, мисля че ще успея да ги съчетая, но ако е на 11-ти.. Наистина, аз също не успях да се израдвам на постижението..
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Отидете на изпита в СУ. По-голяма гаранция е за влизането ви в университета!
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Първия ден няма нищо. Официална вечеря, раздават се грамоти и награди, после дискотека. На втория ден сутринта е самата олимпиада.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Съветвам те да не си пропускаш предварителния по история, колкото и да ти се ходи на националния.. Шансът да изкараш 5 и нагоре по история- оценка, която определено ще ти бъде от полза, е доста по-голям от този да имаш 6.00 на олимпиадата.
П.П. Иначе както винаги организацията и координацията е на ниво. И миналата година имаше застъпване с изпити. Само че тогава ставаше въпрос за 2-рия кръг от олимпиадата по история и предварителните в УНСС. Не е същото обаче е показателно..
Успех
П.П. Иначе както винаги организацията и координацията е на ниво. И миналата година имаше застъпване с изпити. Само че тогава ставаше въпрос за 2-рия кръг от олимпиадата по история и предварителните в УНСС. Не е същото обаче е показателно..
Успех
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
И с предварителния по история в Търновския. Даже част от участниците, класирани за втория етап на националниа кръг (пименото препитване демек) си хванаха сакчетата след първия ден и отидоха на изпит. Проф. Пламен Митев тогава изрази разочарование от тази некоординация и каза, че догодина ще се опитат да няма такива засечки, ама сега пък точно датата на изпитът по история в СУ смуче.
Все пак миналата година два или три пъти променяха датите на предварителните изпити по историяя и БЕЛ, така че никога не е късно да оправят кашата, ако искат, разбира се.
Все пак миналата година два или три пъти променяха датите на предварителните изпити по историяя и БЕЛ, така че никога не е късно да оправят кашата, ако искат, разбира се.
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
Дам,тази година се засича и с някакъв изпит в ЮЗУ,но как дойде....
Хора,на мене олимпиадата ми се засича със 2 дни от курса ми по журналистика и като заговорихме за пари,струва ми 300 лв.
Дайте съвет-къде???
:D
P.s:Аз съм от Кюстендил и на мене ми казаха,че олимпиадата ми е на 11 във Видин и .
Хора,на мене олимпиадата ми се засича със 2 дни от курса ми по журналистика и като заговорихме за пари,струва ми 300 лв.
P.s:Аз съм от Кюстендил и на мене ми казаха,че олимпиадата ми е на 11 във Видин и .
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- _sonrisa_
- Флъдзила
мисля, че олимпиадата губи по точки
Аз определено съм на мнение, че колкото и приятно изживяване да е олимпиадата, шансовете ви за успешно кандидатстване са далеч по-големи ако отидете на изпита. В крайна сметка е въпрос на личен избор, но помислете хубаво, за да не съжалявате после
Аз определено съм на мнение, че колкото и приятно изживяване да е олимпиадата, шансовете ви за успешно кандидатстване са далеч по-големи ако отидете на изпита. В крайна сметка е въпрос на личен избор, но помислете хубаво, за да не съжалявате после
-
sunny_light
- В началото бе словото
Кога си разбрахте оценките? На мен ми казаха, че още не били излезли 
- kinda like you crazy
- От дъжд на вятър
- Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
- Обратна връзка:
Мнения като последните ме карат до тиха еуфория, че не съм на история.
Но, наистина, по-логично е да си идете на изпита. По-хубаво 5 и нещо там, което да може да се използва, отколкото 5 и нещо на олимпиадата и никаква полза от него.
А времето ме озадачава... защо и 10, и 11ти април? Като чета темите от миналите години излиза, че самото писане е в неделя, а резултатите излизат седмици по -късно :/
Но, наистина, по-логично е да си идете на изпита. По-хубаво 5 и нещо там, което да може да се използва, отколкото 5 и нещо на олимпиадата и никаква полза от него.
А времето ме озадачава... защо и 10, и 11ти април? Като чета темите от миналите години излиза, че самото писане е в неделя, а резултатите излизат седмици по -късно :/
Everyone is king when there's no one left to pawn
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
ЦЪКkinda like you crazy написа:А времето ме озадачава... защо и 10, и 11ти април? Като чета темите от миналите години излиза, че самото писане е в неделя, а резултатите излизат седмици по -късно :/