Размисли и страсти: Issoax
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти: Issoax
Какво прави чичо Скрудж?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Jamesmagno написа:Какво щеше да (на)правиш, ако ти беше Чък Норис?
щях да изляза на улицата и да огъна първата срещната жмудаа после да правя каквото си искам
![]()
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Случва ли ти се да нямаш работа на работа?
Какво правиш в тези случаи - кибичиш и тъпееш или си взимаш партакешите и се изнасяш с "до утре"?
Колко си доволен от работата си по скалата 1-10, предвид това колко добро е заплащането, колко ти е интересна длъжността и каква част от свободното ти време отнема?
Как виждаш своята идеална работа?
Считаш ли се за работохолик?
Какво правиш в тези случаи - кибичиш и тъпееш или си взимаш партакешите и се изнасяш с "до утре"?
Колко си доволен от работата си по скалата 1-10, предвид това колко добро е заплащането, колко ти е интересна длъжността и каква част от свободното ти време отнема?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Kose Bose написа:1. Как доказваш, че е вярно уравнението между отношенията: Sabaton/Кати=10,378/1,356 ?![]()
с допускане на противното![]()
2. Не се ли замисли за учителство като хоби, след онова съобщение за 50-те лева?![]()
ами честно казано не .. е казах си "ех няма ли да е кеф да вземаш 50 кинта на час вместо да копаш цял ден на тръстиката" но докато се стигне до там доста път има да се върви .. ако изобщо се стигне.. нали знаеш първите 10г работиш за CV то си .. после то работи за тебе
.. а не вярвам че като хоби може да се изкарват такива суми
ако трябва да сме честни не виждам и как ще седя да се занимавам по цял ден с диванета едва ли ще имам нерви
![]()
3. Разложи на множители x^4-3x^2+2. Моля те!![]()
x^4-3x^2+2 = (x^2)^2 - 3(x^2) + 2 = [(x^2) - 2][(x^2) - 1] = (x-2^1/2)(x+2^1/2)(x-1)(x+1)
4.Не те разбирам. Какво е?който знае какво е аутсорс ще ме разбере![]()
ами не знаеш за товаще ти обясня някой път но на място дето шефът не може да чете
5. Кое те кара да помагаш на хората безвъзмездно? Как се чувстваш, когато са неблагодарни и има ли това значение изобщо?
хихи не ме изкарвай като Майка Тереза де.. то не е баш безвъзмездно .. радвам се когато успея да свърша нещо полезно за някого а и дето се вика не се знае кога до кого ще опреш
.. ако не са .. ами дано повече не им се налага да търсят услуга от мен
![]()
6. Как правиш кокошката значима?![]()
хахахахедно време ги правех значими по много различни начини ... някои застрашаващи живота им
.. даже веднъж се случи едно пиле да не понесе толкова голяма доза любов .. имаше супа за обяд
7. Смяташ ли, че в природата и/или в човека наистина има нещо, което да клони към +∞? Какво?Вярно ли е твърдението на доцента, че ако започна да чертая линия към безкрайността, все някъде по пътя ще падна и ще умра?
![]()
хаха е не ∞ > от всичко![]()
така е .. ама не все някъде а в безкрайната точка![]()
Благодаря!
пак заповядай![]()
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
И кво кефи ли те The Offspring – No Brakes, която слушаш в момента? 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
MidwinterSun написа: Случва ли ти се да нямаш работа на работа?
дам отвреме на време се случва
първо изривам форума .. като видите да пиша в почти всяка тема значи нямам работа![]()
ако съответното състояние продължи по дълго и няма тема в която да не съм спамнал сядам и изчитам пресата
от rss а на гугъл .. ако продължи работонямането вземам и си копам по някой мой проект като от време на време рефрешвам форумчето![]()
това с партешките няма как да стане понеже понякога излизат проблеми които трябва да се оправят в минимални срокове .. примерно няколко часа и ако не съм на място ще има демидж
хм заплащане: 8 .. интересност: вече 3 .. ОСВ/ отнемане от свободното време/ - ако приемем че свободното ми време е времето извън интервала 10 - 19ч - няма и 1 .. на годината да се случи 2 3 пъти да седя на работа след 12
хехех .. ставам когато си искам .. отивам на работа когато си искам .. работя колкото си искам .. работя за себе си .. изкарвам .. да не кажа неприлично много но доста![]()
по принцип да но напоследък по скоро не![]()
allshallperish написа:И кво кефи ли те The Offspring – No Brakes, която слушаш в момента?
дам Offspring по принцип ме кефят доста
и тая песен също ... всъщност като изключим чалгата всички други песни в плейлиста са ми избрани и тия които не ме кефят са махнати
![]()
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Е, ти пък не се обиждай от определението "чалгар".
Аз например нямам нищо общо с чалгата като музика, но няма как да не се забавлявам като чуя стара олдскуул чалга като Доко Доко , 100 мерцедеса или нещо друго
. Просто "модерната чалга" или "попфолкът" са нещо ужасно за слуховите ми (а и мозъчни) рецептори. Все едно. А определението "чалгар" го давам на класическия "чалгар" - такъв, който си припява разни модерни припевчета, ходи с блузки с камъни (по възможност да пише Дизел или ДЕ ПУТА МАДРЕ), и има култовите "летни чехли". А и по възможност да са му цепнати дънките на поне две места. Да, мисля, че така си представям класическия чалгар
.
Я дай снимка на тая прословута хонда, че ми стана интересно?
Вярно ли е, че "червените карат по-бързо"
?
Руси или черни?
Имаш ли необходимия екип за каране на мотор? Случва ли ти се да излизаш без него и спират ли те катаджии?
Какъв език знаеш?
Аз например нямам нищо общо с чалгата като музика, но няма как да не се забавлявам като чуя стара олдскуул чалга като Доко Доко , 100 мерцедеса или нещо друго
Вярно ли е, че "червените карат по-бързо"
Руси или черни?
Имаш ли необходимия екип за каране на мотор? Случва ли ти се да излизаш без него и спират ли те катаджии?
Какъв език знаеш?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
allshallperish написа:Е, ти пък не се обиждай от определението "чалгар"....
нее не съм се обидил споко .. мисълта ми горе беше че щом я свири винампа значи ме кефи понеже в листа няма цели албуми а всичко е прослушано едно по едно .. даже и таговете на песните съм поправял .. но за чалгата не ми се занимаваше
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 01#p702201
Вярно ли е, че "червените карат по-бързо"?
е много ясно .. по този въпрос редица специалисти са на 1 мнение![]()
Руси или черни?
няма знчение .. важното е да могат да правят мусака![]()
Имаш ли необходимия екип за каране на мотор?
дам него го взех доста преди мотора
http://lh5.ggpht.com/_S-5VoXlk4Pg/S5-lH ... 09259_.jpg
Случва ли ти се да излизаш без него и спират ли те катаджии?
хахах по добре да не ме спират че за сега съм малко нелегален![]()
иначе веднъж съм излизал без него беше инцидентно .. здрав съмно едва ли ще повторя упражнението втори път
Какъв език знаеш?
английски
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Въх, явно не си навътре с жмудите...issoax написа:Jamesmagno написа:Какво щеше да (на)правиш, ако ти беше Чък Норис?
щях да изляза на улицата и да огъна първата срещната жмудаа после да правя каквото си искам
![]()
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
1. Коя зодия си? ( И въобще "вярваш" ли в такива неща като зодиите?
)
2. Бил ли си влюбен? ( колко пъти
)
3. Изгрев или залез? Защо?
4. Разбираш ли се със сестра ти? ( колко е голяма м/у другото
)
4. Какъв шоколад обичаш?

2. Бил ли си влюбен? ( колко пъти
4. Разбираш ли се със сестра ти? ( колко е голяма м/у другото
4. Какъв шоколад обичаш?
Къде живееш?
Би ли се върнал в Русе, за постоянно имам предвид?
Преплувал ли си Дунава?
Като се кефиш толкова на ските, кефиш ли се и на моренцето?
Ходил ли си някога в чужбина?
Обичаш ли бял шоколад?
А да смесваш шоколад с бира?
Коя най-извратената хранителна комбинация, с която се гощаваш? Т.е. нещо което на теб ти харесва, но другите намират за психарско?
Преплувал ли си Дунава?
Обичаш ли бял шоколад?
Коя най-извратената хранителна комбинация, с която се гощаваш? Т.е. нещо което на теб ти харесва, но другите намират за психарско?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
_sonrisa_ написа: 1. Коя зодия си? ( И въобще "вярваш" ли в такива неща като зодиите?)
е най готяната - овен.. дам доста даже .. до сега не съм срещнал овен или лъв с когото да не сме намерили обща приказка
![]()
2. Бил ли си влюбен? ( колко пъти)
дам .. 2 пъти![]()
залез .. обичам да наням до късно![]()
4. Разбираш ли се със сестра ти? ( колко е голяма м/у другото)
вече дакато попорастна взе да и идва акъла и да ме слуша повече
.. на 20
4. Какъв шоколад обичаш?
сладъккакъвто и да е /натуралния не го броя за шоколад
/ няма никакъв шанс да се задържи повече от 10ина мин край мене
![]()
Мила написа:Къде живееш?
на квартира в хладилника .. ако съм прочел правилно въпроса![]()
о да веднага щом ми се отвори възможност да си намеря работа по специалността със заплата сравнима с тукашната си вдигам чукалата за нула време
Преплувал ли си Дунава?
не .. даже не мога да плувам.. знам знам аз съм първият не можещ да плува човек израстнал до вода когото познаваш
![]()
мхммобичам да си припичам кокалите правейки нищо по цял ден
цъ![]()
Обичаш ли бял шоколад?
дам .. бял зелен пембян сладък ли е няма да го върна![]()
е това не съм го пробвал май .. подозирам обаче че имаш опит![]()
абе някои от въпросите ти са наистина странни..не се сещам за такова нещо сега
ако изобщо има ще споделя по нататък
![]()