Размисли и страсти: Плазмодий

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: Размисли и страсти: Плазмодий

Мнение от fluffy cloud »

ЧРД на патерици! Много здраве и готини моменти! :mrgreen:
Каква музика слушаш? Любима група/изпълнител? Най-якият концерт, на който си бил?
Кога за първи път излезе извън страната? Къде и какви ти бяха впечатленията?
Какво ти е отношението към природата? А мнението ти за всякаквите екологични инициативи?
Гледаш ли футбол? Любим спорт?
Кое човешко качество най-много те дразни?
Любима анимация от детството?
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

inc написа:ЯЯЯ, :mrgreen:
Честит ти ден ден! :cheers:
Мерсиии

1. Като малък по-скоро кротко или диво хлапе беше? Разкажи някоя забавна случка от време оно.
По-скоро кротък и още съм :rr: Щях да се задавя фатално с джанка, щяха да ми извадят окото с ламарина, да ми изгорят веждата със запалка, стреляли са ме със сол... живеех на ръба ахахахаха

2. Хм, май отдавна не съм си питала традиционните работи. Море или планина?
Планина, жегата никак не ми понася, а и не изглеждам добре по бански ахахха :shaking2:

3. Кафе или чай? (ох, да, би трябвало да погледна в съответната тема, ама ме мързи)
Кафе, чисто без захар

4. Шоколад или сладолед? :mrgreen:
Сладолед, но като цяло и двете рядко ме изкушават, предпочитам да пестя пари за бира.

5. За алкохола... 'Айде, няма дада те питам. (Бира или твърдо, демек)
Бира твърдо :reindeer:

6. Пейка-парти или домашно?
Домашно след пейка-парти :salute:

7. Какво мислиш за темите с лексиконски въпроси?
Объркват ме

8. Склонен ли си да променяш отговорите на такъв тип въпроси с течение на времето? Т.е. не просто да промениш мнението си, ами явно да демонстрираш/изречеш обновленията?
Винаги има шанс това да се случи, а ако стане ще си казвам новото мнение ест, но няма да си редактирам отговорите по теми във форума.

9. Любим оттенък на зеленото? :mrgreen:
Тъмния зрял оттенък на боровите иглички

10. Сподели 1-2-3 мьетъл песни, които не те дразнят (не смея да искам харесвани).
Не мразя метъла, не харесвам някои негови разновидности - сиреч имам няколко любими песнички. Три - "Nymphetamine", "Master of Puppets", "Run to the hills"

11. Даваш вид на спокоен човек като цяло... какво може да ти скъса нервите?
Предателство, арогантност и физическо посегателство.

12. Една недопустима проява на простотия?
Няма такава, зависи от присъстващите

13. ООо, щях да забравя. Кино или театър?
Театър, филми мога и вкъщи да си гледам...

14. Сподели каквото важно се сетиш за литература: жанрове, автори, заглавия, художествена или образователна..... Абе, каквото ти дойде.
Егати въпроса :shaking2: Идва ми да ти кажа какво обичам да чета, защото по друг начин не мога да интерпретирам въпроса ти. Та - научна фантастика, фентъзи, исторически, трилъри, езотерика. Автори - нямам любими, във всеки стил на писане може да ми хареса по нещо. Заглавия - нека спомена "Приключенията на Лукчо" и спра дотук :salute: Наистина мързи ме да изброявам, питай ме на живо :)

15. Какво искаш да те питат?
Всичко без 16

16. А какво - не? :twisted:
Нещо, което не бива да се казва, а да се показва.
Elizabeth Bathory написа:Евтимчииии, падна ли ми :colors: :compress: Умирам си да те потормозя с въпросчета, затова започвам:
Паднах ти, употребявай ме с мярка :bounce:

Представи ни своята визия за света – какво място трябва да е, какви ценности да са на почит, радикално нов световен ред или преустройство на стария, в каква посока трябва да се развива човечеството... Такива ми ти работи разни. :blackeye:
Не мисля, че света може и трябва да се впрегне в някаква конкретна всеобхватна визия. За мен важното е да развия себе си в посоката, в която искам, а човечеството като цяло неизменно ще се повлияе от това в една или друга степен. Щото все пак се водя човек :rr:

Имаш ли си някакво по-нестандартно хоби (пейка партитата в Борисовата не се броят :!: )?
Обичам да се разхождам из София в малките часове на ноща по непознати места, иначе съм един абсолютно нормален човек :scratch:

За какво мечтаеш най-често и с най-голям интензитет на желанието?
За финансова независимост, собствен дом и за куче ахах

Любима психологическа сентенция? Всъщност може да посочиш само определен цитат или пък да представиш цялостна теория - давам ти пълна свобода на изразяване :P .
"Самоактуализацията е най-висшата човешка потребност" - Маслоу

fluffy cloud написа:ЧРД на патерици! Много здраве и готини моменти! :mrgreen:
Благодаряяяя

Каква музика слушаш? Любима група/изпълнител? Най-якият концерт, на който си бил?
Всякаква без тежките метъл изцепки, а и ска не харесвам никак... Напоследък най-много електронна и алтърнатив, чилаут също. Бг хип-хоп също :salute: Любима група - нямам, напоследък Prodigy, Future Prophecies, Juno Reactor, Shpongle, Kottonmouth kings, Purple, Era, Kriskoooo пфу много неща слушам, нямам най-любима група...
По концерти не ходя принципно, не ми е краста, за последно мисля, че бях на грандиозно участие на Кондьо, прясно пуснат от Сливенския затвор...

Кога за първи път излезе извън страната? Къде и какви ти бяха впечатленията?
Не съм излизал от страната, но съм ходил в Перник, ако това се брои...

Какво ти е отношението към природата? А мнението ти за всякаквите екологични инициативи?
Към Природата - изключително приповдигнато и положително, обичам я. Дразня се на всички преекспонирани екологични инициативи, фанатизираните им лозунги и организатори никак не са ми по вкуса.

Гледаш ли футбол? Любим спорт?
Футбол не гледам, освен ако отборите не са от В група. Любим спорт - плуване, баскетбол, кърлинг, шах и всичко, което се практикува на маса.

Кое човешко качество най-много те дразни?
Лицемерието или арогантността, не мога да си избера между двете.

Любима анимация от детството?
Пфу, адски много са, но може би Ну погоди, Флинстоун, Волтрон, Конникът и звездните шерифи, Малкото пони, Войната на зверовете... спирам до тук :scratch:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ай, дойде ми музата за въпросите :colors:

В какви количества пиеш обикновено?
Какво количество е нужно, за да се напиеш?
Какъв си, когато се напиеш?
Случвало ли ти се е да имаш бели петна след пиянстване и да се налага някой друг да ти разказва какво си правил (или пък да наблюдаваш изпълненията си, заснети на видео)?
Кое е най-якото в напиването?
А най-кофтито?
А кое ти доставя удоволствие в пиенето на алкохол като цяло?
Кое ти доставя удоволствие по принцип? Т.е., кои дейности/неща те правят щастлив?
А кое те прави нещастен?
Как се справяш с нещастието?
А как понасяш чуждото нещастие? Има ли разлика дали изпадналият в несгода ти е повече или по-малко близък?
Как реагираш (ама честно), когато си в черен период, но около теб някой близък подскача от щастие, защото му се е случило нещо страхотно?
Кое харесваш в хората по принцип? А кое в даден човек те привлича (като личностна характеристика), за да пожелаеш да се сближиш с него?
Можеш ли да изброиш едно нещо (може и повече), което да е общо за най-близкия ти кръг от приятели? Някаква характеристика, която да е присъща на всички тях?
Смяташ ли, че си способен на прословутия самоотвержен акт на пожертване на собствения живот заради някой друг, скъп на сърцето ти? Ама честно
Кои жестове, които хората правят, ти се струват изкуствени и клиширани (ако има такива изобщо)?
А кои жестове трогват теб най-много? Радваш ли се на подобно искрено внимание от страна на близките си или би искал да се сещахте по-често едни за други?
Кои са жестовете на внимание, които обичаш да отправяш към: майка си/останалите членове от семейството си/приятелите си/приятелката си?

И млъквам, защото както съм се засилила, мога да продължавам още. Ако някой от въпросите ми е прекалено личен, се извинявам, не изисквам отговори, които не могат да ми бъдат дадени :D
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Плазмодий написа:За мен важното е да развия себе си в посоката, в която искам, а човечеството като цяло неизменно ще се повлияе от това в една или друга степен. Щото все пак се водя човек[/b] :rr:
В каква посока искаш да се развиеш?
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Няколко и от мен с уговорката, че не съм чел всички от предните и може да повтроя някого.

1. Кафето късо, за да му усетиш вкуса или къса, за да може да си го пиеш по-дълго време?
2. Пак кафенцето: вкъщи на закуска или по пътя на бързо?
3. Пробвал ли си Сунгурларска? Аз лично я поставям на второ място след Бургас 63 от купешките.
4. А относно домашните, какво мислиш за слагането на различни билки? Някои свежи идеи?
5. Варил ли си си всъщност сам?
6. Най-тежките цигари, които някога си опитвал?
7. Ако си запалил цигара на спирката и тъкмо ти дойде автобуса, ще си я загасиш ли и прибереш отново в кутията? :D
8. А като дойде някой да ти иска цигара срещу 20 стотинки, взимаш ли му ги?
9. Не е ли огромно предимство за пушачите, че като ни стане скучно в някое кафе, можем да си въртим кутията на масата по единия ръб с два пръста? :lol:
10. Виждал ли си някога непушач, който да завърти така кутия?
11. Хваща ли те яд, когато си вземеш запалка от 50 стотинки и в последствие видиш, че е с леопардова щампа или К. Роналдо?
12. А като духа вятър и не можеш да си запалиш, заставаш с лице към вятъра или с гръб към него?
13. Ретро чалга или модерна такава?
14. Защо всички партита, които не са чалга, си лепват етикета елитарни, дори и ако ги води DJ Тино Джи, който на времето правеше скечове с шкембето си на най-дивата чалга в Амор? :lol:
15. Защо хората, неслушащи чалга, имат толкова ниско мнение за нея?
16. Любим хит от стила?
17. Дискотека или домашно събиране?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Интересуваш ли се от парапсихология?
Чувал ли си за книгата "Пътят на душите" на д-р. Майкъл Нютън, и ако да - какво мислиш вярно ли е или не?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Eвтимчи, но защо само за бира и други пороци те питат? :cry:

Сега и аз ще те подложа на безмилостен разпит, дано не повтарям нечии въпроси:
1. Къде би желал да живееш (град, държава)? А с кого? :compress:
2. Тъй като, ако не се лъжа, по-нагоре бе изразил копнеж за самостоятелно жилище, то би ли го описал в рамките на две-три изречения, че ми е интересно?
3. Повече жени-приятелки или мъже-другарчета-по-чашка ли имаш и защо според теб е така? :colors:
4. Понеже ми правиш впечатление на ей такъв *тук показвам с ръчички* непукист, можеш ли да изброиш няколко нещича, които:
а. могат да те разчувстват;
б. за чието съществуване си искрено загрижен?
5. С какво би желал да се занимаваш, когато порастнеш, извън чисто айляшките и алкохолни дейности?
6. Защо си тъй неотстъпчив и какво може да те накара да си промениш мнението? :salute:
7. Как виждаш "кучето, ахаха", което отново спомена по-нагоре -- цвят, порода, име? Как ще се грижиш за него?
8. Какво можеш да си сготвиш самичък? :P
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Кои анимета си гледал и какъв тип би гледал с удоволствие, щото вече спомена две?
трябва ми збавление и разнообразие, а не мога да изляза на вън и съответно да се видя с някого освен ако той или тя не дойде. Какво би ми препоръчал?
Нямам си телефонните номера, като допълнително затруднение.
И не съм пил алкохол от вече 6 месеца :roll:
на път съм към преждевремнно спасение на душата :faroah:
Отива ли ти афрото?
My will be done!!!
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

Tи ли подпали дир.бг :shock:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

gogigagagagigo написа: Отива ли ти афрото?
Афрото на никого не отива толкова, колкото на тебе :rr:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

MidwinterSun написа:Ай, дойде ми музата за въпросите :colors:

В какви количества пиеш обикновено?
Прилични, само два три пъти съм се наливал тенденциозно.

Какво количество е нужно, за да се напиеш?
Зависи от алкохола, времетраенето, компанията и психическото ми състояние. По принцип смея да твърдя, че нося ако това питаш.

Какъв си, когато се напиеш?
Мазна свежарка :rr: Мн любвеобилен и комуникативен ставам.

Случвало ли ти се е да имаш бели петна след пиянстване и да се налага някой друг да ти разказва какво си правил (или пък да наблюдаваш изпълненията си, заснети на видео)?
Бели петна - само веднъж от бира с водка. Час и нещо ми се губеше и нямаше кой да ми разкаже :salute:

Кое е най-якото в напиването?
Че мозъка става на марципан плюс тривиалните неща.

А най-кофтито?
Че мозъка става на марципан плюс тривалното...

А кое ти доставя удоволствие в пиенето на алкохол като цяло?
Не съм чак такъв зарибен алкохолик... вие ме изкарахте най-голямата алкохолна звезда в тоя форум хахаха Иначе удоволствието от бирата ми е в мехурчетата по хранопровода, а от твърдия алкохол в тръпчивото усещане по небцето. :shaking2:

Кое ти доставя удоволствие по принцип? Т.е., кои дейности/неща те правят щастлив?
Когато помогна на някой, когато се почувствам полезен, когато свърша нещо сам без значение колко значимо е то, когато съм с приятели някъде където и да е, когато съм с непознати някъде където и да е, когато съм сам, когато съм в гората, когато пуша първата цигара за деня, когато си измия ръцете, когато дам топлина, когато ми дадат топлина, когато видя как някой надскача себе си, когато се разхождам, когато слушам музика, когато видя усмивката на чаровно момиче, когато видя дете да пада и да се изправя.... :reindeer:

А кое те прави нещастен?
Това, че все повече осъзнавам колко зле е положението в България, че още нямам волята да направя нещо креативно и стойностно, че все още не съм си изключил напълно автопилота, че тук човека се превръща просто в понятие в кавички, че нямам достатъчно лична независимост...във всеки случай са по-малко от горните.

Как се справяш с нещастието?
Обмислям положението и търся вътрешен покой с времето плюс тривалните начини.

А как понасяш чуждото нещастие? Има ли разлика дали изпадналият в несгода ти е повече или по-малко близък?
Нямам нерви и желание да се занимавам с нещастието на всички около мен, понасям го тежко и селективно. Да за близките ми съм по-загрижен, щото никак не са много.

Как реагираш (ама честно), когато си в черен период, но около теб някой близък подскача от щастие, защото му се е случило нещо страхотно?
Честно не ми се е случвало, когато имам черен период го преодолявам и тогава се виждам с близки.

Кое харесваш в хората по принцип? А кое в даден човек те привлича (като личностна характеристика), за да пожелаеш да се сближиш с него?
Самоотвержеността, съчувствието, приспособимостта, възможността да надскочат себе си в един или друг момент, сложността, достойнството. Какво би ме накарало да се сближа с някого - непретенциозността му, това че е земен и непредубеден.

Можеш ли да изброиш едно нещо (може и повече), което да е общо за най-близкия ти кръг от приятели? Някаква характеристика, която да е присъща на всички тях?
Шарени са, отразяват различните части от личността ми, както и аз отразявам части от техните предполагам :D

Смяташ ли, че си способен на прословутия самоотвержен акт на пожертване на собствения живот заради някой друг, скъп на сърцето ти? Ама честно
Честно да, именно защото скъпите на сърцето ми се броят на пръсти.

Кои жестове, които хората правят, ти се струват изкуствени и клиширани (ако има такива изобщо)?
Всеки жест може да е изкуствен и клиширан, радвам се че с мен рядко се държат така.

А кои жестове трогват теб най-много? Радваш ли се на подобно искрено внимание от страна на близките си или би искал да се сещахте по-често едни за други?
Трогвам се от най-най-най малките неща най-много, да ми дадат вода, когато съм жаден например, да ми кажат добра дума, когато има нужда от нея и прочие. Не мога да го обясня точно в момента.

Кои са жестовете на внимание, които обичаш да отправяш към: майка си/останалите членове от семейството си/приятелите си/приятелката си?
Това няма да го обсъждам тук :D

И млъквам, защото както съм се засилила, мога да продължавам още. Ако някой от въпросите ми е прекалено личен, се извинявам, не изисквам отговори, които не могат да ми бъдат дадени :D
Jamesmagno написа:
Плазмодий написа:За мен важното е да развия себе си в посоката, в която искам, а човечеството като цяло неизменно ще се повлияе от това в една или друга степен. Щото все пак се водя човек[/b] :rr:
В каква посока искаш да се развиеш?

Накратко- да постигна вътрешен мир, лична обезпеченост и независимост без да загубя себе си, за да мога да направя нещо значимо и за другите
ники написа:Няколко и от мен с уговорката, че не съм чел всички от предните и може да повтроя някого.

1. Кафето късо, за да му усетиш вкуса или къса, за да може да си го пиеш по-дълго време?
Късо

2. Пак кафенцето: вкъщи на закуска или по пътя на бързо?
По пътя набързо

3. Пробвал ли си Сунгурларска? Аз лично я поставям на второ място след Бургас 63 от купешките.
Да пробвал съм, но нямам ясни спомени от вкусовите й качества :compress:

4. А относно домашните, какво мислиш за слагането на различни билки? Някои свежи идеи?
Дядо ми правеше разни такива схеми, но не стана сполучливо. Нямам опит с билките.

5. Варил ли си си всъщност сам?
Да, два-три пъти, то варенето не е философия, подготовката е мамата си трака.

6. Най-тежките цигари, които някога си опитвал?
Хм, Marble :shaking2:

7. Ако си запалил цигара на спирката и тъкмо ти дойде автобуса, ще си я загасиш ли и прибереш отново в кутията? :D
Ест, криза е, а и не обичам недовършени неща.

8. А като дойде някой да ти иска цигара срещу 20 стотинки, взимаш ли му ги?
Ако реша да дам цигара, не искам стотинки, грозно е...

9. Не е ли огромно предимство за пушачите, че като ни стане скучно в някое кафе, можем да си въртим кутията на масата по единия ръб с два пръста? :lol:
Да, затова си купувам кутии с твъри ръбове винаги :salute:

10. Виждал ли си някога непушач, който да завърти така кутия?
Да, станало е мания явно..

11. Хваща ли те яд, когато си вземеш запалка от 50 стотинки и в последствие видиш, че е с леопардова щампа или К. Роналдо?
Не съм си купувал запалка от поне половин година, постоянно имам някаква в себе си.

12. А като духа вятър и не можеш да си запалиш, заставаш с лице към вятъра или с гръб към него?
Паля с "Крикет" и във вятър и в дъжд пали от веднъж. Няма нужда да се въртя :shaking2:

13. Ретро чалга или модерна такава?
Ретро, аз съм чалга динозавър :rr:

14. Защо всички партита, които не са чалга, си лепват етикета елитарни, дори и ако ги води DJ Тино Джи, който на времето правеше скечове с шкембето си на най-дивата чалга в Амор? :lol:
Защото на тях ходят по-малко хора :shaking2:

15. Защо хората, неслушащи чалга, имат толкова ниско мнение за нея?
Защото да се отцепиш от общата маса е нещо, което неимоверно много гъделичка самолюбието. За мен различната музика е подходяща за различни настроения и различни поводи. Нямам особено високо мнения за чалгата, но и често избухвам на чалга. Щом ми влиза в системата, защо трябва да е върхът на музикалното изкуство...

16. Любим хит от стила?
http://vbox7.com/play:2be2dbc0

17. Дискотека или домашно събиране?
Домашно до откат :salute:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

allshallperish написа:Интересуваш ли се от парапсихология?
Чувал ли си за книгата "Пътят на душите" на д-р. Майкъл Нютън, и ако да - какво мислиш вярно ли е или не?
Пара - да интересувам се, но знанията ми към момента са скромни. Не съм стигнал до това. Нютън съм го срещал по сайтове само, нищо конкретно нз, но можеш да ми пратиш книжката по скайп, да си дам мнението :wink:
MERCES_LETIFER написа:Eвтимчи, но защо само за бира и други пороци те питат? :cry:
Явно са тръгнали някакви легенди хахаха

Сега и аз ще те подложа на безмилостен разпит, дано не повтарям нечии въпроси:
1. Къде би желал да живееш (град, държава)? А с кого? :compress:
В момента мястото ми е в големия град, като поулегна и се амортизирам на село. С кого - в момента с приятел/и, в бъдеще - мисля, че се подразбира, макар че и латексовите кукли са оферта :salute:

2. Тъй като, ако не се лъжа, по-нагоре бе изразил копнеж за самостоятелно жилище, то би ли го описал в рамките на две-три изречения, че ми е интересно?
Честно казано нямам конкретна визия, като намеря място ще си го моделирам както реша. Но си мисля за мансардичка в краен квартал с бърза връзка към центъра.

3. Повече жени-приятелки или мъже-другарчета-по-чашка ли имаш и защо според теб е така? :colors:
Хм, интересно не съм се замислял. С повече мъже мога да си пийна, отколкото с жени да споделям...

4. Понеже ми правиш впечатление на ей такъв *тук показвам с ръчички* непукист, можеш ли да изброиш няколко нещича, които:
Това че принципно не показвам какво ме вълнува и че рядко давам воля на емоциите си, не ме прави непукист :wink: Или поне аз не се имам за такъв.

а. могат да те разчувстват;
ще ги запазя за себе си :)

б. за чието съществуване си искрено загрижен?
за себе си, за близките ми, за приятелите ми, за бъдещето си, за страната си, за тревата пред блока, за децата пред блока.

5. С какво би желал да се занимаваш, когато порастнеш, извън чисто айляшките и алкохолни дейности?
Порастна? Поотрастнал съм бая вече, но още не съм започнал да се занимавам с много неща, които искам - публично развитие, мениджърска дейност, да припечелвам от порно клипчета в нета, да се усъвършенствам в пивоварството и много много други.

6. Защо си тъй неотстъпчив и какво може да те накара да си промениш мнението? :salute:
Не съм неотстъпчив, трудно се убеждавам в правотата на чуждото мнение, но нямам проблем да се съобразя с него даже да не го смятам за най-правилното в дадена ситуация. Зависи. Мнението си бих променил най-лесно, след като получа достатъчно информация, че предишните ми възгледи са били погрешни. :rr:

7. Как виждаш "кучето, ахаха", което отново спомена по-нагоре -- цвят, порода, име? Как ще се грижиш за него?
Немска овчарка, хъски, може и голдън ред ривър. Цвят - няма да си постилам с него пода, все ми е тая, порода - уточнихме, име - като го видя ще измисля. Ще се грижа за него както се грижа за себе си - с всеотдайност и дълги разходки.

8. Какво можеш да си сготвиш самичък? :P
Супи - няколко вида; спагети; картофи - печени, варени, задушени; яйца мога да си пръжна или да си разбъркам, скара всякаква, имам известна успеваемост с баница и мусака, но ми липсва практика. Общо взето за друго не се сещам.
gogigagagagigo написа:Кои анимета си гледал и какъв тип би гледал с удоволствие, щото вече спомена две?
Само "Хелсинг" съм гледал от до, иначе съм следял с променливо постояноство Покемон, Диджимон, Ю-Ги-О, Сладката Канди, Капитан Тсубаса, Драгън Бол Зед и маааалко Наруто. За друго не се сещам или нз, че се води аниме. Какъв тип - покемон тип, шарени и дебилни.

трябва ми збавление и разнообразие, а не мога да изляза на вън и съответно да се видя с някого освен ако той или тя не дойде. Какво би ми препоръчал?
Поръчай си компаньонка

Нямам си телефонните номера, като допълнително затруднение.
В нета има номера на компаньонки.

И не съм пил алкохол от вече 6 месеца :roll:
на път съм към преждевремнно спасение на душата :faroah:
Сложи един казан на терасата и започвай домашно производство

Отива ли ти афрото?
Да, най-вече по гърдите хахааха
dexteriti написа:Tи ли подпали дир.бг :shock:
Да и тебе ще запаля ако те намеря :salute:
Извинявам се закъснението с отговорите, но се надявам да съм удовлетворил всички ви.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

:colors: Привет отново!

Измисли ли как да ми се реваншираш, задето ми върза тенекия миналата сряда? :lol:

Сподели 3 неща, заради които би останал в България и още 3, които биха те накарали да заминеш в чужбина.
Какво те влече към Монголия?
С какви хора предпочиташ да общуваш – от които можеш да получаваш или на които можеш да даваш? Т.е. в каква посока предпочиташ да протича обменът между теб и другите – менторска, консуматорска или...?
С теб май не съм водила титаничния спор за религията, та я кажи на кака си Блъди дали си религиозен, вярваш ли в Бог и ако отговорът е да – под каква форма?
В този ред на мисли – до каква степен животът ти е детерминиран от външни спрямо теб сили (бог, късмет, извънземни :alien: :lol: ) и до каква от вътрешните ти такива? Накратко – с какъв локус на контрола си, че ми е много любопитно? :P

Любима детска песничка?
Любима детска игра (изключваме компютърните игри)?
Най-мил спомен от детството?
Най-спонтанната ти постъпка е...?
Откъде го вадиш това волско търпение и спокойствие??? :shock:

И сега една задачка-закачка:
Оприличи които форумци пожелаеш с героите от "Алиса" и обоснови избора си! :mrgreen:

"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Elizabeth Bathory написа: :colors: Привет отново!

Измисли ли как да ми се реваншираш, задето ми върза тенекия миналата сряда? :lol:
О да :reindeer:

Сподели 3 неща, заради които би останал в България и още 3, които биха те накарали да заминеш в чужбина.
За да остана:
- тук съм роден, възпитан и израстнал, тук и ще пукна
- близките, контактите и приятелствата, които съм създал
- невъобразимата уникалност на всичко, което се случва в държавата ни
За да замина:
- нищо на този етап

Какво те влече към Монголия?
Девствената природа, абсолютната първичност на човешките взамиотношения, безбрежната тишина и спокойствие, минималния брой хора на фона на огромната територия, ако щете и комунизмът :shaking2:

С какви хора предпочиташ да общуваш – от които можеш да получаваш или на които можеш да даваш? Т.е. в каква посока предпочиташ да протича обменът между теб и другите – менторска, консуматорска или...?
Консуматорска, не съм дорасъл за ментор.

С теб май не съм водила титаничния спор за религията, та я кажи на кака си Блъди дали си религиозен, вярваш ли в Бог и ако отговорът е да – под каква форма?
Не вярвам в Бога, в чието име са ме кръстили, макар и да уважавам религията си. Вярвам, че има неща които не мога да се обяснят, но не мисля че произхода им е божествен, може би по-висш но не и божествен.

В този ред на мисли – до каква степен животът ти е детерминиран от външни спрямо теб сили (бог, късмет, извънземни :alien: :lol: ) и до каква от вътрешните ти такива? Накратко – с какъв локус на контрола си, че ми е много любопитно? :P
Има адски много външни детерминанти в моя живот, но постепенно вътрешните вземат връх. В момента съм с вътрешен локус на контрола, каквото ми се случи е главно продукт на моите действия или бездействия.

Любима детска песничка?
"Две калинки"

Любима детска игра (изключваме компютърните игри)?
Народна топка, също Кър, Жмичка, Мляко, всички

Най-мил спомен от детството?
Тичам към слънцето на прощъпалник

Най-спонтанната ти постъпка е...?
Да целуна момиче.

Откъде го вадиш това волско търпение и спокойствие??? :shock:
Не си поставям големи очаквания и затова по-трудно се разочаровам, а и както съм се убедил живота е твърде кратък, за да го тровя с нерви.

И сега една задачка-закачка:
Оприличи които форумци пожелаеш с героите от "Алиса" и обоснови избора си! :mrgreen:
Алиса - ти, една многообещаваща млада психонавтка
Шапкаря - Киро, шарен и свежо прещракал
Заека с часовника - Иво в огледалния свят
Мартенския заек - аз, след няколко години подвизи
Мишката - Бавария, защото обича "За мишките и хората"
Усмихнатия котарак - Пора, щото винаги се подсмихва под мустак
Абсолем, гъсеницата - Кристо, много говори и нищо не казва (да не може без тебе, ти си звезда)
Бялата кралица - Търговеца, бяла ми е, какво повече да кажа
Червената - Иринка, червена ми е
Валето - Ангел, все с царски особи се занимава :wink:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Евтиме, отдай го, ако искаш на факта, че ми се спи, обаче чета, чета и...
абе голям си. Точка :mrgreen:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”