Хора, не тормозете Марина - сериозно.
За да кажеш, че си "против" даден
град, явно си имаш сериозни проблеми, пък слабите хора не трябва да бъдат нападани - недостойно е.
И да, разбирам да не ти харесва природата, архитектурата, местоположението, кметът, администрацията; да имаш предразсъдъци (от типа "перничани са тъпи", "плевенчанки са курви"...) - тъпо е, но, уви, е твърде масово и като че ли вече спира да прави впечатление. Ама да си
"против" град?

Не мисля, че самата Марина разбира какво означава това.
* Само да отбележа - това, че АЗ съм от Стара Загора и го намирам за един от най-прекрасните градове (хората са отделна тема и не смятам, че може да се обобщава: има както простаци и селски пръчки, така и баби-реститутки, има и прекрасни хора, много от които имам честта да познавам, а някои от тях дори наричам и свои приятели). Ако подобно изказване бе насочено към който и да е друг град, щеше да ми звучи пак толкова безумно лишено от смисъл.
Със здраве... пък аз тия дни специално ще наснимам малко града, да видим още колко души ще се окажат против него.
** Боби, и аз първо за Созопол си помислих. Ама после видях, че става дума за снимки на моя съгражданка, та установих, че "т"-то е изпаднало нейде по трасето.
Колкото до твоята снимка - природата очевидно си знае работата. Синьото не е твоят цвят (освен ако няма да се снимаш в някакви ужаси, примерно - щото снимката на такова бие).