Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Re: Журналисти 2010

Мнение от steli »

Уау, net-a ми най-накрая дойде! :cheers: :cheers:
Аз толкова мислех за тези теми, че вече не ми се иска да мисля. Колкото и да мислим, колкото и да се маем, в крайна сметка ще разберем на 28.
Мисля да пиша каквото ми идва на ума, не искам да се мазня на някой лектор или т.н. Имам предвид, че все пак изказваме нашето собствено мнение. Първанов, Станишев, Манишев :lol: , всичките ще ги наредя отпред и ще ги застрелям. Хехе! :lol: :lol:
Има едно единствено нещо, което ме притеснява повече от мистерията, в която са обгърнати темите. Аз съм толкова заблудена, че ще взема да объркам сградата или залата. :pale: Само това да не объркам, другото все ще го наредя някак. :)
You can never go too far...
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети

Мнение от Silmarien »

steli написа: Има едно единствено нещо, което ме притеснява повече от мистерията, в която са обгърнати темите. Аз съм толкова заблудена, че ще взема да объркам сградата или залата. :pale: Само това да не объркам, другото все ще го наредя някак. :)
steli, адашки сме :wink: даже един приятел ме пита да не съм си сменила ника :lol:
и във връзка с твоя пост, искам да попитам, на вас отваря ли ви се персоналната информация в сайта на СУ. и ако ви се отваря, пише ли нещо изобщо? например къде сте разпределени по зали... :roll: понеже на мене ми дава някакви грешки, точно както и преди две години. какво да се прави, тоя сайт явно не ме харесва и толкова :mrgreen: пък искам да знам къде аджеба трябва да се явя за най-големия резил в живота си...
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

С риск да дам подвеждаща информация... Мисля, че разпределението все още не е излязло. :D
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 40#p710240
за това ли иде реч .. постовете до края на темата би трябвало да отговорят на въпроса :salute:
Изображение
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Да, именно. :) Просто аз не успях да намеря темата... :oops:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ее с възрастта се трупа опит :mrgreen:
Изображение
Аватар
Eluveitie
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Eluveitie »

На мен ми казаха, при записването, че ден преди самия изпит с въвеждането на входящия номер ще се разбере в коя сграда и стая ще съм. :D
Para volar hay que empezar corriendo riesgos. Si no, quizás lo mejor sea resignarse y seguir caminando para siempre. Изображение
Аватар
Ghost____rider
В началото бе словото

Мнение от Ghost____rider »

А какви документи трябваха за записването за предварителния , таксата колко е ?
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
Аватар
Eluveitie
В началото бе словото

Мнение от Eluveitie »

Лична карта и квитанция за платена такса за участие в изпитите-това са необходимите документи. Таксата е 30лв., а в зависимост от това от кой град си...има различни цени на комисионните за предвижване на документите ти към София.: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... 010/vazhno
Para volar hay que empezar corriendo riesgos. Si no, quizás lo mejor sea resignarse y seguir caminando para siempre. Изображение
Аватар
city_glam
От дъжд на вятър

Мнение от city_glam »

Лично аз бях приятно изненадана, че записването ми отне не повече от 10 минути - закупуване на документи, плащане на такса, всичко, аз лично трябваше да си купя и бланка за 2 лв.

За темата за генномодифицираното общество мисля,че е доста добра идея - може да черпят идеи от бъдещите си студенти :lol: аз разбрах, че трябва да проверим ден преди изпита във Химическия факултет къде сме разпределени, даже приятелката ми от Перник ме помоли да проверя и за нея, но май от вас разбирам, че може и онлайн да стане :roll: :?: ако е така супер, не ми се ходеше чак до Химическия :(
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... :connie_29:
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Да, по принцип разпределенията се качват на сайта на СУ, ден/дни преди самия изпит. Мястото на провеждането му, разбира се, фигурира и в Персонална информация.
mariaa
В началото бе словото

Мнение от mariaa »

Да попитам, какъв според вас трябва да е обемът на есето? Аз чух, че четири страници било златната среда. А според вас?
Аватар
Ghost____rider
В началото бе словото

Мнение от Ghost____rider »

mariaa написа:Да попитам, какъв според вас трябва да е обемът на есето? Аз чух, че четири страници било златната среда. А според вас?
Пиши толкова че да можеш да се впишеш във времето за съчиняване преписване на белова и редактиране, може и една страница да е но ако ги грабне ти печелиш Мария 8)
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Привет и на моята адашка! :D Между другото, ми напомняш на мен и в изказванията, макар че не бива да сме черногледи.
Ето, точно от това ме е страх. Всичките тези разпределения по зали, стаи, сгради. И аз съм чувала, че информацията излиза в последните дни, дори на 27 може да излезе. Аз отивам в София на 26 или 27, може би няма да имам достъп до Internet...започнах да се стряскам! :( Но да се спра навреме. Вярно, че тези неща /особено на мен/ не са много ясни, но ще се справим! Силно го вярвам. :cheers: И ако някои има информация относно разпределенията да не се скатава, а да пише! :lol: :lol:
You can never go too far...
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

steli написа:Уау, net-a ми най-накрая дойде! :cheers: :cheers:
Аз толкова мислех за тези теми, че вече не ми се иска да мисля. Колкото и да мислим, колкото и да се маем, в крайна сметка ще разберем на 28.
Мисля да пиша каквото ми идва на ума, не искам да се мазня на някой лектор или т.н. Имам предвид, че все пак изказваме нашето собствено мнение. Първанов, Станишев, Манишев :lol: , всичките ще ги наредя отпред и ще ги застрелям. Хехе! :lol: :lol:
Има едно единствено нещо, което ме притеснява повече от мистерията, в която са обгърнати темите. Аз съм толкова заблудена, че ще взема да объркам сградата или залата. :pale: Само това да не объркам, другото все ще го наредя някак. :)
Защо допускате само политически теми като възможни за евентуални теми на изпита? :D Културната сфера и хуманните проблеми също са фигуриращи в програмата за изпита.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”