Я да видим втория опит:
Мисля, че се харесвам чернокоса и зеленоока.
Scorpion написа:Кристо, последните ти две снимки сякаш са правени по време на запек. Като добавим, че не се вижда и задължително присъстващата тоалетна хартия, работата е ясна
И защо да трябва?! Тва не си ли го решава той самия - от къде на къде вие ще му казвате какво да прави с косата си?!camel написа:Гормот, трябва да се подстрижеш.![]()
Сериозно. Как я търпиш тая коса?
Каквото каже ГЕРБ, тва става!The_Viper написа:И защо да трябва?! Тва не си ли го решава той самия - от къде на къде вие ще му казвате какво да прави с косата си?!camel написа:Гормот, трябва да се подстрижеш.![]()
Сериозно. Как я търпиш тая коса?![]()
А от къде на къде другите ще му казват, че косата му е готина! Това той си го решава.The_Viper написа:И защо да трябва?! Тва не си ли го решава той самия - от къде на къде вие ще му казвате какво да прави с косата си?!camel написа:Гормот, трябва да се подстрижеш.![]()
Сериозно. Как я търпиш тая коса?![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Факта, че аз го съветвам да се подстриже означава, че аз изразявам своя позиция и не я харесвам (косата). Зацепваш ли?The_Viper написа:Факта, че си я е пуснал и отгледал до тази дължина означава че той САМ си я харесва, зацепваш ли?!!
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Ама що бе, кажи нещо лошо, аз няма да те спирам. Не вярвам и някой друг да го стори...Gormoth написа:И аз не се кефя на емо-прическата на Криси, ма си потрайнувам. Взимайте пример!