Трудно бих се разплакал ако отпаднем. Свикнал съм.Scorpion написа:Ти си пази сълзите за отпадането на Челси
То не бяха дузпи, измислени червени картони, похлъзвания, голове в последните секунди...Мислиш ли, че нещо може да ме изненада?
Модератори: ники, Methuselah
Трудно бих се разплакал ако отпаднем. Свикнал съм.Scorpion написа:Ти си пази сълзите за отпадането на Челси
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Ники....засада на Джилардино при втория гол нямаше....на една линия беше с Ван Буйтен мисля.ники написа:Scarface, засадата е при втория гол.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Не знам дали са я пропуснали нарочно или не, но ще се съгласиш, че има разлика в "големината" и допустимостта на грешките ако не видиш 2 метрова и 5см. засада.ники написа:Не, ти не си прав. Другата засада да не би нарочно да са я пропуснали? Да не говорим, че на нас ни дигна 2 супер спорни засади, при които излизаха двама срещу вратаря. Продължаваме напред и то не заради съдийски отсъждания.