ssk написа:Относно дискусията за вестниците - не видях името на в. Сега. Според мен е по-добър от в. Дневник като формат, но и двата са сред малкото качествени вестници в България. Капитал засега си остава най-добрият български седмичник. Хубаво е да се четат и някои блогове, да се гледат "На 4 очи", "Челюсти", "Сеизмограф" и някои от кабеларките с нелоши политически анализи.
П.п. Освен, че някой беше хвалил ВАЦовете, видях и положително мнение за вестник Класа, който не е лош като формат, но често демонстрира неморално поведение и липса на колегиалност.
Колкото до балообразуването - важно е да знам дали се взема оценката от матурата или от училище. Защото може да ми се наложи спешно да сменям матурата си.
И да попитам какво стана с пролетният курс? Ще се проведе ли, докато се приемат записвания, колко пари е...
ФАКУЛТЕТ ПО ЖУРНАЛИСТИКА И МАСОВА КОМУНИКАЦИЯ
Кандидатстудентски петдневен интензивен учебен курс от 25 академични часа ще се проведе във ФЖМК от 6 до 10 април 2010 г. На финала на курса преподавател, участник в изпитната комисия, анонимно ще оцени една писмена работа на кандидат-студента и ще даде мотивите за оценката си.
Цена: 300 лева.
Записване до 26 март 2010 г. в касата на ФЖМК, ул. “Московска” 49, каб. 10
Иначе относно справочникът за кандидат-студенти...за съжаление пътят му до Варна ще бъде дълъг и се очаква в края на март да пристигне по тези земи. Дотогава единствените ми надежди ще са в новините подадени тук. Относно информацията посочена от универстета за балообразуване пише:
Оценка от дипломата
за средно образование
Български език и литература
Следователно вземането на оценката от матурата по Бел, според мен, отпада като вариант...