Точно така е - не го споменават. Премълчават всеки негов скандал, а той си работи интигите задкулисно.blz написа:Президентският пост визирам. Няма много власт. Гоце по принцип не го и споменават много, той си ловува и си почива някъде по островите.
Недоверие за Първанов?
Re: Недоверие за Първанов?
Knights of the Cross
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Значи добре ги работи задкулисно. Всеки в управлението си ги работи. Не мога да повярвам, че в този форум ме принуждавате да се застъпвам за Първанов и БСП. Обаче просто си отворете очите - няма значение дали БСП, НДСВ, ГЕРБ, ДСБ, Синята коалиция или Атака управляват - всичките са вредители.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Тъп спор с еднакви реплики...
...сега идва ред, в който ние те питаме: Добре...а кои не са вредители ?!
...а ти изтърсваш следваща простотия...
...сега идва ред, в който ние те питаме: Добре...а кои не са вредители ?!
...а ти изтърсваш следваща простотия...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Да, просто Байганьовщините от сорта на "всички са маскари", които улесняват и в обобщаването си, спестяват значително количество мисловна дейност са доста разпространени сред нас, българите.
Knights of the Cross
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Просто мисля, че идеята костоф ви е дошла малко в повечко - но това е нормално за неговите почитатели. Сега аз пиша поредната простотия, а след това вие изписвате 2 поста, изпълнени с мъдри мисли и въжделения. 
The true balance sheet of US Investment banks:
Ами аз, за разлика от вас, безкрайните критици, се опирам на известен рационализъм, подкрепен с фактология (обърни внимание - фактология, не жълти писания).
Иначе, ти, разбира се, си свободен да си мислиш каквото ти харесва и ти е удобно, а ние, от друга страна - да не му обръщаме внимание, докато не придобие форма и смисъл.
Иначе, ти, разбира се, си свободен да си мислиш каквото ти харесва и ти е удобно, а ние, от друга страна - да не му обръщаме внимание, докато не придобие форма и смисъл.
Knights of the Cross
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Аз съм твърдно "против" такъв вот и стоя твърдо зад Първанов.Той е добър политик, би било загуба, ако бъде заменен сега.
П.С : Това за мен е поредното доказателство , че ГЕРБ са провал.
И поредната стъпка към завръщане на тоталитаризма.
Първанов е най-добрия политик в България , може би наравно с Доган.Той наистина няма партийна принадлежност и спечели от всички.
П.С : Това за мен е поредното доказателство , че ГЕРБ са провал.
И поредната стъпка към завръщане на тоталитаризма.
Първанов е най-добрия политик в България , може би наравно с Доган.Той наистина няма партийна принадлежност и спечели от всички.
The names of the future are stamping of impatience.
Дефинирай "добър", ако може. Защото на мен ми прилича на онзи майтап за Станишев, който гласеше следното горе-долу (възпроизвеждам по памет):
"Станишев на изпит:
-Кой е най-големият идеал на социализма?
Станишев: -Човекът.
-Браво, 5+.
С.: Другарю, а ако Ви кажа и кой е човекът, ще ми пишете ли 6?"
Та същата работа и с Гоцето - може да е добър в много неща - лов, риболов, доносничене към ДС, но не и за президент.
Knights of the Cross
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: втори
Толкова сте елементарни, че няма да коментирам. Но все пак...И да свалите Първанов, Марин става президент! Запомнете го! Това е конституция. Добре че има Конституционен съд, който да е пречка за експериментите на ГЕРБ и авторитаризма на Бойко Борисов. И не Марин е безобиден, и не е глупак. Освен това Марин е ИСТИНСКИ генерал, работил в армията цял живот, а Борисов е ФАЛШИВ генерал! Я да ви припомня - кой направи Бойко Борисов генерал? Кой? ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ!!!Дичоу написа:При създалата се ситуация необходимостта от тази смяна е оправдана. Когато президентската институция се занимава с въздигането на политическата платформа на долното комунистическо ченге...просто не виждам смисъл тя да съществува.Lyubo Kov написа:Точно това ми е най-малкият проблем в момента. А и не виждам смисъл да се замени Георги Първанов с... Ангел Марин.
А Ангел Марин е прекалено първичен и слабоумен почти военен...комунист-идеалист, СССРофил... с две думи: безобиден глупак, който няма да е пречка за развитието на държавата.
Мисля, че след премахването на политическия чадър и медиен комфорт на Гоце е редно да се пробва на народната любов... Или за да стане по-интересно....нека Бойко и Първанов излязат на мажоритарен двубой...и победеният да си напише политическата оставка...
Мхм, горе-долу, ама с една дребна корекция - какво за теб значи "истински генерал"? Защото за мен "истински" генерали след 1944г. не сме произвели.
Knights of the Cross
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Като си спомням каква беше армията, ме е страх от този генерал... 
Into the endless we ride... 
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: втори
Под истински имам предвид, че е командвал армия. Професионалното му поприще е било в армията. А Бойко няма нищо общо с армията, освен, че е изкарал военна служба.Tommy написа:Мхм, горе-долу, ама с една дребна корекция - какво за теб значи "истински генерал"? Защото за мен "истински" генерали след 1944г. не сме произвели.
Това, за чин "генерал" далеч не е достатъчно, за да дефинира "истински".
Knights of the Cross
Прав е Мартин Димитров, какво повече мога да кажа? Критиката му към Гоце е напълно точна.
Knights of the Cross