Познай другарчето :-)))))

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Ами ква стана тя. Аз я пуснах тая тема не да си се представяте по аватарите, ами просто от вс написано от един човек, от начина му на разсъждение и т.н. да си го представиш. Все едно пък не сте си създали някакъв образ на всеки от форума като му четете мнението. :roll:
П.С. nrggirl, защо да е само за кандидат-студенти, за всички, пък ние може и догодина да ви видим, вас, старите кучета, по коридорите на СУ. :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Johana Jotkova написа:Ами ква стана тя. Аз я пуснах тая тема не да си се представяте по аватарите
Аз пък съм ти благодарна :love7: Намерих си работа за цялата вечер,а и полезни неща научих... :roll: :oops:
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Е това не го разбрах? :cry: Намерила съм ти работа за цяла вечер в какъв смисъл...? :roll:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Johana Jotkova написа:Е това не го разбрах? :cry: Намерила съм ти работа за цяла вечер в какъв смисъл...? :roll:
ще си предтсавя форумците

>>>>аз по темата:
познавам една Йоана дето ще кандидатсва история затова тебе си те представям като нея, метълски дрехи + дълга къдрава коса
:oops: сори ама ....стереотипи хехе

ur turn, описвай сега някой.... :twisted:
Изображение

Изображение
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Johan-че,криворазбраната цивилизация.. :?
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Аз си я представям като кукла Барби... с руса коса... или поне кичури. :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

MIND FIELD написа:Johan-че,криворазбраната цивилизация.. :?
Я се доуточни... :roll:
П.С. А иначе до сега няма попадения относно мен. Ама честно казано е мн яко така да видя кой кво мисли. :D Аз например най-ясно си представям еveryday_: много слабичка и сладуранка, с тъмна коса (а дали има нещо общо наистина :? )
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Аз си я представям като момиче, което е изпитала на гърба си това да учиш в МГ в България. Също и много общителна - вижте колко много пише.

От сега мога да кажа, че УМЕН наистина ми харесва как се изразява. Аз също не понасям когато не ми се дават аргументи, а само сухи твърдения.

Всички изглеждат доста добронамерени.

Само илиян не ме кефи. Прекалява с това СУ - единствен университет, и София там... Честно казано след всяко свое посещение се убеждавам, че не искам да живея там и не знам как ще избутам 5 години. Възможностите за реализация, забавление и всичко са много по-големи. Аз обаче не мога да пътувам всеки ден по 1-2 часа!!! Тотална загуба на време. Хората също са много студени. Мръсно е... А колкото до университета - медицина, финансии, архитектура и много други специалности са на достатъчно високо равнище в България и заслугата за това не е на СУ!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

явор написа:Възможностите за реализация, забавление и всичко са много по-големи. Аз обаче не мога да пътувам всеки ден по 1-2 часа!!! Тотална загуба на време. Хората също са много студени. Мръсно е... А колкото до университета - медицина, финансии, архитектура и много други специалности са на достатъчно високо равнище в България и заслугата за това не е на СУ!
трай бабо за хубост :roll:
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Johana Jotkova написа:
MIND FIELD написа:Johan-че,криворазбраната цивилизация.. :?
Я се доуточни... :roll:
П.С. А иначе до сега няма попадения относно мен. Ама честно казано е мн яко така да видя кой кво мисли. :D Аз например най-ясно си представям еveryday_: много слабичка и сладуранка, с тъмна коса (а дали има нещо общо наистина :? )
с кестенява е :) иначе си направо ясновидка, респект!
Изображение

Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Хехе ,браво на мен! :D
П.С.Ама да не си мислиш ,че теб си те представям с много люспи, като дракон?
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

много яка тема...сега съм аз...
Johana си я представям с тъмна коса, със светло лице, със супер сладурско (мило) излъчване. и като говори, си
представям как прави някакви физиономийки...жестикулира...:)
Berserker-хм... :wink: представям си го някакъв намахан батко (Berserker, не знам дали си ми батко, де, но...:) ). някакъв много отворен. от оня тип дето са лидери в компанията.абе човек, който няма как да не забележиш :)..а за външен вид- черна коса, атлетично тяло...
илиян...си го представям някакъв...висок, слаб...седнал пред комп-а,вторачил се в монитора и само дебне кой какво ще напише, за да несе съгласи с мнението му. и очичките му някакви само се озъртат наляво- надясно, чакащи следващата жертва....:) хехе
ае, стига за сега...след малко и за другите :)
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

явно аз ще съм първата, която ще сподели представите си за останалите,но тъкмо няма да се влияя от другите :)
продължавам..
nrggirl - много яка кака!!! :) слаба, с много дълга права светла коса, с много чаровна усмивка, сини очи, винаги нагласена...със секси дрешки, токчета, чантичката...;) и мъжете около нея само се надпреварват кой да й угоди..ей такива неща :)
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

Паган - готино момче...със строго излъчване. с някакъв студен поглед, който всява респект...не говори много...може само веднъж да се обади, но да те отреже много яко...оф...то трябва май да наблегна на външния вид...е аз казах готин..тъмна коса, тъмни очи..висок..1.80 и нагоре, хубаво тяло :)
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

Raya_Alexandra, за тебе ще напиша по-нататък...:)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”