Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Театър
Не, не, споко. Заро е сериозен.
Много надут, но сериозен.
Още ли е в Backstage?
Много надут, но сериозен.
Още ли е в Backstage?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Ами не. Трябваше да е в Поп Арт...онова дето е при кино Одеон, ама сега се отлага за някакъв нов бар, който се намирал под Сатиричния театър. Обясни ни го един човек там, дано да съм запомнила правилно, че е под Сатиричния, защото човека 3 пъти повтори името на заведението, но беше странно и не го схванах.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
За това ли тази вечер там се бяха събрали тумба странни хора ?
The names of the future are stamping of impatience.
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Някой да ме осветли (малко) дали си струва "Мизантроп" в Народния? Ходи ми се нещо..
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Обаче всичките сте толкова предвидими на какво искате да отидете, какви имена ви интересуват и т.н. ... ;]]]
Мизантроп навярно ще ти хареса, ако харесваш френското творчество като цяло.Предполагам, че "Контрабасът" ще ти хареса.
Аз съжЕлявам, че няма да мога да отида на "Вишнева градина" и като цяло, че не успях да отида на същата тази "Вишнева градина", защото не беше едно представление откакто съм тук.
Мизантроп навярно ще ти хареса, ако харесваш френското творчество като цяло.Предполагам, че "Контрабасът" ще ти хареса.
Аз съжЕлявам, че няма да мога да отида на "Вишнева градина" и като цяло, че не успях да отида на същата тази "Вишнева градина", защото не беше едно представление откакто съм тук.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не съжЕлявай, наистина. Пудра и стари дантели, уверявам те.
И не, не съм от привържениците на авангарда. Просто има неща, които така вонят на нафталин, че не се траят. И това мнение не е само мое. По-скоро пробвай с "Гълъбът", ако още не си. Пък може да пробваш и с "Окото" в The Fridge, стига да не ме търсиш, за да ме трепеш после. Аз самата още не съм стигнала до него, ако Арт е ходила, ще се радвам да сподели. Но доколкото я познавам, реакцията й ще е: "Ааааааа... не-не-не-не-не..." Иска ми се да го видя, честно казано - чух страховити неща за тоя пърформанс (макар една от създателките му да настоява, че е класическа театрална структура).
Пък с това гнусно време ходенето ми в Красна поляна тая вечер пропадна.
Тъпа работа, Румен ще си играе "В края на ноември" без мене - освен ако снегът не спре в идните 2 часа, разбира се.
И не, не съм от привържениците на авангарда. Просто има неща, които така вонят на нафталин, че не се траят. И това мнение не е само мое. По-скоро пробвай с "Гълъбът", ако още не си. Пък може да пробваш и с "Окото" в The Fridge, стига да не ме търсиш, за да ме трепеш после. Аз самата още не съм стигнала до него, ако Арт е ходила, ще се радвам да сподели. Но доколкото я познавам, реакцията й ще е: "Ааааааа... не-не-не-не-не..." Иска ми се да го видя, честно казано - чух страховити неща за тоя пърформанс (макар една от създателките му да настоява, че е класическа театрална структура).
Пък с това гнусно време ходенето ми в Красна поляна тая вечер пропадна.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Мизантроп, като останат места, може и да го видя; костюмите са адски, а сред каста имам слабости:Д
Окото не съм, а и бих го видяла в едно друго състояние (не на пълна летаргия).
Аз да си кажа, каквото дойдох да казвам:Д
Таковата, "Отклонения" ще го възродят през април в Младежкия. Много голям сантимент имам към това Нещо, та, признавам си, подскачах малко, като научих. Имам откъслечни спомени (за силен текст и добра актьорска игра), но зная, че ми беше харесало страшно много и ми се искаше да заведа всичките си любими хора, да го видят. И тогава го свалиха. Мхм. Та, да, там съм.
ПП: Захариев, кажи какво да гледаме!) //закачам се само:Д
Окото не съм, а и бих го видяла в едно друго състояние (не на пълна летаргия).
Аз да си кажа, каквото дойдох да казвам:Д
Таковата, "Отклонения" ще го възродят през април в Младежкия. Много голям сантимент имам към това Нещо, та, признавам си, подскачах малко, като научих. Имам откъслечни спомени (за силен текст и добра актьорска игра), но зная, че ми беше харесало страшно много и ми се искаше да заведа всичките си любими хора, да го видят. И тогава го свалиха. Мхм. Та, да, там съм.
ПП: Захариев, кажи какво да гледаме!) //закачам се само:Д
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Търговецът на кристал,
"Хладилникът" е онова боядисано в бяло мазе, където се случват странни неща, нали ?
Там ходих на експериментална музика ..... семейство белгийци правеха странни неща и .... и на мен ми харесаха.
Арт, закач, закач ....
"Хладилникът" е онова боядисано в бяло мазе, където се случват странни неща, нали ?
Там ходих на експериментална музика ..... семейство белгийци правеха странни неща и .... и на мен ми харесаха.
Арт, закач, закач ....
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
... много точно си го определил, то е. 
Утре - "Змейово либе". Най-сетне.
Утре - "Змейово либе". Най-сетне.
В края на ноември
В края на ноември
Ето нещо любопитно в "Сълза и Смях"
"КАПИТАЛЪТ" срещу "НЯМЯ ДА ПЛАТИМ"
авторски спектакъл на Съни Сънински
по текстове и фрагменти от Маркс, Фо, Унамуно, Цвайг, Сънински
участват: Мария Сапунджиева,Асен Блатечки,Станка Калчева, Филип Аврамов, Георги Къркеланов, Георги Спасов, Димитър Живков, Юлиан Малинов, Юлиан Рачков
"КАПИТАЛЪТ" срещу "НЯМЯ ДА ПЛАТИМ"
авторски спектакъл на Съни Сънински
по текстове и фрагменти от Маркс, Фо, Унамуно, Цвайг, Сънински
участват: Мария Сапунджиева,Асен Блатечки,Станка Калчева, Филип Аврамов, Георги Къркеланов, Георги Спасов, Димитър Живков, Юлиан Малинов, Юлиан Рачков
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Съни е луд. Чисто свършен.
Но че ще гледам спектакъла - о, да! Определено ЩЕ. Интересно ми е как би третирал идеите на Маркс на сцена - след като толкова го дъвкахме в социологията...
И да, Жооооро Спа-сов!!!
А ако намеря и билети, ще е просто чудесно.
Но че ще гледам спектакъла - о, да! Определено ЩЕ. Интересно ми е как би третирал идеите на Маркс на сцена - след като толкова го дъвкахме в социологията...
И да, Жооооро Спа-сов!!!
А ако намеря и билети, ще е просто чудесно.
В края на ноември
В края на ноември
Търговецо, ако искаш да гледаш Жоро Спасов, не бързай за премиерата, защото от мои източници знам, че на премиерата няма да играе той. Ще се сменят с Блатечки. Може би другия месец.
Последно промяна от rogiii на 09 Мар 2010, 12:32, променено общо 1 път.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ау, чудесна новина, благодаря! Тъкмо бях тръгнала да се тръшкам на касиерките в Сълзата.
'Начи ще се тръшкам на самия Жоро да ме светне за датите, на които ще играе през април. А като си представя колко девойки ще правят опити за самоубийство, като разберат, че в съответното представление няма да играе техният идол, леле-леле. Поне ще съм сигурна, че ще има билети.
Мерси за информацията - спектакъл на Съни без Жоро е като... окей, да, като шкембе чорба без чесън.
'Начи ще се тръшкам на самия Жоро да ме светне за датите, на които ще играе през април. А като си представя колко девойки ще правят опити за самоубийство, като разберат, че в съответното представление няма да играе техният идол, леле-леле. Поне ще съм сигурна, че ще има билети.
Мерси за информацията - спектакъл на Съни без Жоро е като... окей, да, като шкембе чорба без чесън.
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
След като Съни беше брутално оплют пред мен вчера, съм повече от настървена да гледам постановката час по-скоро. Уви, днес ми се размина за минути.
Я ми препоръчайте нещо хубаво(поне ставащо), защото аз не успявам сама да си намеря явно:Д
Я ми препоръчайте нещо хубаво(поне ставащо), защото аз не успявам сама да си намеря явно:Д
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
Останах много приятно изненадан от "Мизантроп", особено - Иван Юруков.
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."